Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #25861 üzenetére
Még nem tapasztaltam ilyet.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Mintha lenne olyan PUBG fps boost indítási beállítás, hogy 13GB memóriát használjon, amiből arra következtetek, hogy szereti a 16GB-ot.
-maxMem=13000
This Launch command regulates the amount of RAM that is to be allocated to the game. For example, if you have 16 GB RAM and want PUBG to use 13 GB then use -maxMem=13000. Replace 13000 with the amount of RAM that you want PUBG to make use of. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Dictator^ #25824 üzenetére
Nézd a jó oldalát, ha a Huya-k között boldogulsz, akkor simán indulhatsz bajnokságon is, mert ott gyengébben lőnek!
Egyébként én is nézek nagyokat amikor valaki pont annyi skulóval lő le amennyitől halok és többet nem is lő ki.
Aztán riportolgatom a sok recoil macros/szkriptes meg az egyéb népeket.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
dudu5130 #25817 üzenetére
Igen, nekem is feltűnt már, hogy egy adott területen mindig hiány van valamiből (heal, fegyver, hátizsák, booster, kiegészítő), feltételezem direkt így van beállítva a játék, ha komplett felszerelést akarsz legalább két területet le rendesen kell lootolnod, vagy 1-2 ellent legalább.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Dictator^ #25781 üzenetére
Nem tudom mi alapján adja a társakat, de én nem találkozom sok kínaival, elvétve 1-2 ha feltűnik. WH-s embert kettőt riportoltam több hónap alatt, aimosat egyet, scriptel/valami egyébbel recoil kompenzálósat kismilliót. Ahogy látom a recoilosakat nem szokták bántani, a WH-s aimos emberkék mentek ban-ra.
FPP-ben játszol? -
IgnisFatuus
aktív tag
Ha elég régóta játszik valaki akkor azért észrevehető, ha valaki kézzel kompenzál, mert oldalirányba azért elhúz a célkereszt, még ha a magasságot utána is igazítja, de a makró mindig ugyanannyit rak vissza (ráadásul itt szoktak mókolni a lövési sebességgel, hogy még pontosabb legyen) a cheat meg mindig ugyanoda. Persze nehéz észrevenni, de mondjuk a minap egy emberke 4x-el középtávról sorozatot lőtt futó ellenre és nem ment mellé egy skuló sem, mert pakolta neki vissza célkeresztet a rendszer...riportoltam is, mondjuk nem jött visszajelzés, hogy tiltották volna....
-
IgnisFatuus
aktív tag
Lehet, de amikor hallom, hogy a top 10-ben valaki Kalával vagy Berylel tunkol, akkor majdnem biztos vagyok benne, hogy minimum egér makróval recoilozik. Azán persze futtából lelő, megnézem és szépen rakja vissza neki a cheat a célkeresztet mindig ugyanoda...sokszor távolra is azt használják, úgysem húz el...
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Dictator^ #24972 üzenetére
Az SSD ahogy a kolléga mondta jó ötlet lehet, már eléggé lement az áruk és betöltéskor is segíts. Nem annyira tapasztalom ezt a problémát egyébként, egy picit szaggat földet éréskor, de kb. 1mp és aztán már szaladhatok is. Az más kérdés, hogy a házak még üresnek tűnnek, ott kell ki idő a szervernek, amíg átadja mi hol van.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Nekem is feltűnt, hogy mostanában kicsit veszélyesebb az élet, mert mintha megszaporodtak volna a csalók, beleértve a makróval recoilt kompenzáló egyébként komoly csalást nem használó egyedeket és a cikázva futtomban első golyóval fejbelövőket is...
A makrózókat nem annyira értem, hiszen pont olyan tiltás jár érte mint mondjuk az aim-ért...Messziről látom, hogy nem alap a lövési sebessége a fegyvernek és mindig ugyan oda teszi vissza a makró a célkeresztet, én meg nem győzöm őket riportolni.... A minap egy ügyes kezű emberke, 4x-et használva sorozatot lőve nem lőtt az ellen mellé. Biztos sokáig tartott belőni 4x-re a makrót... -
IgnisFatuus
aktív tag
Új egyszerűen beszerezhető csítek jöttek ki, vagy mindenki megtanult hirtelen lőni a játékban? Mostanában elég gyakori az egygolyós fejes halálom az első golyóval rohantamban cikázva, szitálva loot közben....stb.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Tegnap beugrottam egy kb. sík terepen álló buggyba ami elindulást helyett álló helyben felborult....!!!???
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Grave_444 #24274 üzenetére
Az a gond, hogy ha valaki tud, azt sem támogatja a játék tapasztalatom szerint, mert annyira kaotikus a játék netkódja és a fegyvereket is összevissza variálják. Így aki CSből jön, annak is gyakran elmegy a kedve a rambózástól, mert beszívja...
Azt is hozzá tenném azért, hogy aki CSből jön, az tudja, hogy azon múlhat egy szituáció, hogy elléped-e vagy sikerül végig csendben lenned, így az is gyakran inkább megáll campelni és hallgatózik, aki egyszerűen csak taktikázik, lévén a leglassabb mozgásnak vagy bármilyen akciónak van hangja a PUBGben. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
banda76 #23708 üzenetére
A kor nem gáz.
Nem mondom kicsit többet kell bemelegíteni játék előtt, ha fel akarom pörgetni a reflexeket, de teljesen hobbi szinten játszva is megvan CSGO-ban az LE-LEM rank.
Egyébként a PUBG izgalmas, de pont nem igényel feltétlenül fullra felpörgetett reflexeket, sőt néha a lassúság jobb, mert nem dobsz oda elhamarkodott lövéseket, elárulva ezzel a pozíciód. Ebben a játékban szerintem fontosabb a taktika és a helyezkedés ami javul a korral. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Csokishurka #23675 üzenetére
Ha beszélgetni akarsz, menjetek kocsmába!
-
IgnisFatuus
aktív tag
Valaki kipróbálta már az új NV drivert?
Esetleg pont azt a memóriaszivárgási hibát oldja meg, ami miatt a készenléti memória takarítót használják sokan, hogy legyen FPS? -
IgnisFatuus
aktív tag
Így van, az az alap, hogy aki mozog az szívja meg jó eséllyel, mert zajt csap, feltűnőbb és nem is lő olyan pontosan mint aki kempel.
Én is a nyugis helyre ugrást javaslom, alap loot, aztán mozgás a megtippelt szűkülés közepére, útközben lootlgatva és csak biztosra lőve. Aztán bent a tippelt helyen meg kempelés, esetleg újratervezés ha elmászik a kör. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
hegegabi80 #22930 üzenetére
Szerintem meg a win10 a ludas, az hogy az elejétől azt használsz nem jelent semmit, hiszen jöttek ki azóta jól elcseszett frissítések. Az egyik ilyen "frissítés" alkalmával sikerült a készenléti memóriakezelést elrontani, ami nem tesz jót a PUBG-nek.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
sirszevenap #22813 üzenetére
Ha Windows 10-ed van akkor nem clean install kellene, hanem downgrade.
Ezt próbáld ki, hátha segít az FPS-en.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #22741 üzenetére
Valakinek meg kell halnia a játékban, másképpen nem nyer senki.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Csokishurka #22726 üzenetére
Nekem a megtippelem, hova szűkül és próbálok oda beülni előre jobban bejött, ha győzelemre megy a játék.
-
IgnisFatuus
aktív tag
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Dictator^ #22498 üzenetére
Win10 a ludas, íme egy megoldás pendre54 jóvoltából:
https://prohardver.hu/tema/playerunknown_s_battlegrounds/hsz_22176-22176.html
Javaslom mindenkinek használni akinek Windows 10-e van, mert rosszul kezeli a készenléti memóriát az egyik csoda frissítés óta.
Amióta belőttem 165 fps-em van (vsync on) stabilan. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
hegegabi80 #22318 üzenetére
Mintha lett volna valami frissítés tán hétfőn....
-
IgnisFatuus
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalta azt, hogy erodálódik az FPS a játékban? Első meccs, gyűlik a nép 165fps (gsync be van állítva), második meccs, ugyan úgy gyülekezik a nép, ~100fps és lemegy egész ilyen 60-70 körülre harmadik negyedik meccsre, aztán megáll a csökkenés.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
lakatosturbo #21727 üzenetére
Van magyar PUBG Discord szerver, ott van esélyed csapatot találni. Javaslom jelezd nekik, hogy kezdő vagy, legyen választásuk!
link (remélem jót adtam, idebent le van tiltva)
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
kisselandras #21245 üzenetére
Nem volt ilyen, mostanában inkább olyan, hogy a meccs végén a Lobby-ba visszatéréskor megáll az egész....
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Szeszkazán #21148 üzenetére
Nem csak szem kérdése, hanem az is, hogy a DeathCam túl rövid. Ha megnézel CSGO-ban egy ügyesen csaló emberkéről készült demót, akkor ott 10 másodperc demóból nem jössz rá hogy csal, csak amikor egyben nézed, hogy mindig jól helyezkedik, mindig jól mozog, mindig jófelé tart le stb....a DeathCam-ból csak a béna csalók buknak le akik telibe követnek falon át, vagy egygolyós fejeseket lődöznek nagyítás nélkül.
-
IgnisFatuus
aktív tag
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #21076 üzenetére
Nah abból eshet esetleg.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #21072 üzenetére
Price:
Not tradable
Not marketableSzerintem nem tudsz szerezni, ha nem kaptál az event alatt...
-
IgnisFatuus
aktív tag
Ez nem csak egy FPS, ezért aki csak lődözni akar annak 10-ből 1 meccs jön össze, ami látszik is a pontjain-rankján.
Aki taktikusabban játszik, annak idővel szépen felfele tartanak a pontjai, szerencse ide vagy oda.Más téma: Hogy érzitek? Tényleg nehezedett a játék/ügyesebbek az ellenfelek vagy én lettem bénább/könnyelműbb?
-
IgnisFatuus
aktív tag
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #20472 üzenetére
Igaz, visszavonom!
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Grave_444 #20001 üzenetére
Én is lassan már 20 éve FPS-ezem, éppen ezért zavar, hogy nem tudom lelőni az ellent.
Azt már leszűrtem, a hozzászólásaitokból, hogy szarok a szerverek és a netcode, de azért gyakorlással idővel szerintem ráérezhet az ember a dolgokra.
A helyezkedés, a taktika a hallgatózás volt mindig az erősségem és az esélyem a fiatal jó reflexű gyerekek ellen, szóval azzal nincsen nagy gond, sokszor meglepem az ellent, mégsem hal meg, hiába lődözöm.
Kezdem azt érezni, hogy a megoldás az, ha megvárom a 2.0 verziót, addigra talán gatyába rázzák annyira, hogy élvezhető lesz... -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Create. #19972 üzenetére
Ok, hogy nem nehéz, de benne kell lennie a kezemben a norecoilnak mindenféle kiegészítő szinttel, amihez eléggé sok lődözés kell mindenféle kiegészítővel.
Ha megtanulok kieg nélkül lőni, akkor kieggel megszívomVégülis az válasz a kérdésemre, hogy vagy menjek le a mapról és lődözzek valahol a játékot lekakilva, vagy Custom War Mode-on gyakoroljak.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Ok, de ez sziszifuszi módszer.
Leugrok, 2 perc meghalok, kilépek újabb 4-5 perc múlva megint lődözhetek 5 másodpercet.Ráadásul nincsenek még kiegészítők a fegyveren, ergo máshogyan lő...
Már az is hatékonyabb ha kiugrom-elautózom a legeldugottabb de lootos helyekre és egyedül lődözök a falon célpontokat, vagy ketten ugrunk és egymásra lövünk célba, amíg meg nem öl a kékség.
Ennél valami pörgősebb hatékonyabb módszerre gondoltam, ahogy az az FPS játékokban lenni szokott. -
IgnisFatuus
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet leghatékonyabban a lövést gyakorolni?
Lehet botok ellen lövöldözni vagy valami? Ahogy eddig tapasztalom elkél a gyakorlás, mert nehéz rendesen lőni a játékban....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest