-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most nem tudom hogy a viber a ludas vagy egy játék frissítés, de ma fordult elő először az hogyha jön egy viberen üzenet, akkor a PUBG-t a win lerakja tálcára, és a viber jön be.
Valaki találkozott már ezzel a nagyon idegesítő jelenséggel?iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz Dictator^ #15421 üzenetére
Jó is lett köszi nektek!
Amúgy nemrég csináltam egy videót hogy milyen jelenségem van, és csak a V-Sync bekapcsolása oldotta meg ezt a gondot. Azóta ez nem is változott semmit, ugyanúgy meg van ez a jelenség amikor ki van kapcsolva a V-Sync. Keresgéltem neten de nem akadtam rá hogy ezt mi okozhatja.
VideóiPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Tegnap este hibátlan volt. Most reggel akartam játszani, leszedte a Patch-et előtte és most meg szar, azóta nekem is akad.. Nem tudom hogy ez a 1GB-os Patch mit tartalmaz, de hogy folyamatos akadás van bármit csinálok az tuti. V-Sync bekapcs kicsit csökkenti, de nagyon gázos.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most vettem meg a játékot és lenne egy kis grafikai hiba amiben segítséget kérnék hogy mivel lehet kikapcsolni, vagy állítani rajta hogy ne jelenjen meg. Csináltam pár másodperces videót róla hogy miről van szó.
Olyan mintha a texturák újra betöltődnének és azért lehet ez a lentről felfele futó sáv.Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.