-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
Csak azt nem értik meg sokan, hogy nálam SZAGGAT vsync nélkül, hiába fut 70 fps-sel, olyan, mintha 20 lenne. Ez minden játéknál előfordul. És emellé szétcsúszik a kép. ha csak a szétcsúszás lenne azt még le tudnám nyelni valahogy, de az is baromira zavar.
Se gsync se freesync monitorom nincs, vsync nélkül meg kín játszanom. És nekem elég a 60 fps, csak legyen stabilan. Úgy is 60 Hz a monitorom.
És hiába lockolom az fps-t 60-ra és kapcsolom ki a vsyncet, akkor is csinálja ezt.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
cintula187
addikt
Az S686 -al mi történt? Megtöltöm és marad nullán pár másodpercig a tár "számláló". MEghúzom a ravaszt és katt/nyekk. Nem lő pár másodpercig.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
spanglee001
addikt
válasz holozis_HUN #6193 üzenetére
g-sync
igazad van ajánlgatjuk itt a kapcsolja ki a vsyncet, miközben nekünk azért van offolva ,mert van helyette másnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
RaGi91
senior tag
válasz holozis_HUN #6193 üzenetére
Úgy, hogy a vsync egyetlen egy játékban hasznos, azok közül amikkel valaha játszottam és az a Dirt Rally (anélkül laggolt), egyébként meg limitálja az fps-t a monitor frissítéséhez, ami gáz, ha nincs 144 hz-ed és input laggot is okoz, ami fps-nél nem megengedhető. Inkább legyen egy kis szétcsúszás. De nekem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
-
lemusz
addikt
válasz holozis_HUN #6188 üzenetére
Ha már olyan közel van az ellenfél, hogy csak árnyék alapján tudd hol van, az régen rossz. Veszett fejsze nyele. Kuka. Get rekted. Ellenben középtávolra sokat javít a láthatóságon az árnyékmentesség, gondolj a fűre, bokrokra, fatövére és nem mellesleg a nagyobb fps-re.
-
addikt
válasz holozis_HUN #6188 üzenetére
Akkor marad a felbontásból visszavevés vagy vga csere, ha ragaszkodsz a fhd-hoz.
-
holozis_HUN
veterán
-
adise
őstag
válasz cintula187 #6175 üzenetére
Remélem ezt csak viccből irtad. i7-7700k meg 1080 v 1080ti és megvan simán a 100+ fps.
-
ReFleXx
addikt
válasz holozis_HUN #6179 üzenetére
OC-zd meg a VGA-t.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
la_cc
addikt
Low-on 2K-n megvan. Az egy dolog, hogy állandóan droppol valami miatt...
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
tepenzed
őstag
ezzel a kártyával sajnos nem fogsz 60 felett maradni, még ha rendesen optimalizálják, akkor sem valószinű
-
addikt
Nincs semmin se stabil fps, a shadowot verylowra raknám max annyit állítanék. Esetleg AA-t venném fentebb(de az meg lehet többet fog csökkenteni az fps-en mint amennyit nyersz a shadowon). Esetleg, ha felbontást lentebb rakod nem fog droppolni annyit 60alá.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Itt van 1-2, amit megemlít: [link]
Vsync-et kapcsolt ki mindenképp"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
holozis_HUN
veterán
Valakinek van jó kis Nvidia control panel és játékbeli beállítása pubg-hez? GTX 960 4gb kártya, 8gb ram, i5-3570k. Fejből asszem így van:
Felbontás: 1920x1080
Fullscreen
AA: very Low
Post Processing: Very Low
Shadows: Medium
Effects: Very Low
Texture Quality: High
View Distance: High
vsync: On.Ilyen beállításokon van 45-60 fps. Valaki tud olyat, amivel stabil 60 fps van? Amúgy a játék SSD-n van. Nvidia control panel most úgy van belőve, ahogy az összefoglalóban. Van még egyéb módszer?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
knoxhu
senior tag
Most ez PC alkatrész vagy PUBG topik?
-
Segal
veterán
Nem kell azt okvetlenül elfelejteni csak a legkisebb felbontást kell választani
Nekem inkább legyen csak 55-60 fps de 4k felbontásbaba fusson"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
lemusz
addikt
válasz agressor12 #6171 üzenetére
Már döngeti a játék a másfél millás napi játékost, valamint elkezdtek enyhén emelkedni az item árak.
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Ma 10db 0 kill-es mecsett játszottam,mi történt a múlt héthez képest?
-
thomeef
őstag
válasz TheProb #6169 üzenetére
Arra akart kilyukadni, hogy még egy meg sem jelent, full optimalizálatlan játékkal játszunk, ami még pluszban szerver oldalról is iszonyat instabil. Így kb értelmetlen fps-ekkel, hardverekkel dobálózni. Nem véletlenül nem csinál tesztet sem a játékkal senki, mert napról napra más végeredmény jönne ki.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
TheProb
veterán
válasz gyuribácsi88 #6166 üzenetére
Hát, nemtom. Nekem az adatlapomon szereplő konfiggal, a 179 órám alatt egyetlen 1x volt érezhető szaggatás kb 1-2 mp-re. Ezt leszámítva sose vettem észre, hogy 40-50 FPS alá ment volna a game.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
<Lacy85>
addikt
Játék szempontjából teljesen mindegy, hogy i7, vagy i9, mert nem támogat annyi magot.
Játék szempontjából teljesen mindegy, hogy 1 darab 1080, vagy SLI, mert nem támogatja az SLI-t.Szóval teljesen mindegy, mit csinál azon a konfigon, mert i7 + 1 darab 1080Ti-n sem fog rosszabbul futni.
-
RazoR
veterán
Jó akkor úgy fogalmazok, hogy nagyrészt megvan a 60, néha droppol, de nem vészes.
-
addikt
Hagyjuk már ezeket a stabil fps hozzászólásokat, amikor i9+1080ti sli mellett is droppol a játék.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
lafaty80
addikt
válasz TheProb #6153 üzenetére
Memória árak először a chip hiány miatt mentek fel, minden más priorítást élvezett a PC-vel (perifériák) szemben (tablet, mobil stb). A vga árak a memó pufferek ürülése után kezdtek el felfelé menni majd a bányászás miatt.
Chip hiány készlet hiányt, ez pedig kínálati hiányt, ez pedig ár emelkedést hozott
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-
Segal
veterán
Pci expressbol lesz uj 2019re de ddr5 az kizart dolog az leghamarabb 2020 de szerintem inkabb 21.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
lemusz
addikt
válasz <Lacy85> #6158 üzenetére
Önmegtartóztató játékvitellel meg ki is lehet bekkelni 2019-ig, amikor is jön majd a DDR5 meg új pciexpress. Mondjuk ez rám nem lesz érvényes, Karácsonyra valszeg meglepem magam egy 6 magos procival. i5 8400 vs r5 1600 a két rivális, akik harcolnak majd a mérleg két oldalán. A két legolcsóbb 6 magos. 16 gigára való update is jó lenne, de valszeg csak 8-ra fogja futni ilyen árak mellett.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz TheProb #6146 üzenetére
Akkor jobb vétel, ha van egy valag DDR3 ramod otthon, és nem akarsz emiatt 40-50-et (kvázi) kidobni az ablakon.
Régebbi, újabb procik kb. azonos árban mennek, így a ram árát meg tudod spórolni.
Én is ezért vettem ezt a lapot. Adjon nekik az anyjuk ennyi pénzt szaros 16GB RAM-ra.
Anno a 8-at vettem valami 7-8 ezerért.
Azt a mínusz 2-3FPS-t meg valahogy talán kibírom. Többet nem jelent a DDR4.[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
la_cc: Ugyanez a vas (csak Asus verzió a kártyából), 2560x1080-ban ultrán 60 fps, jónak kéne lennie nálad is...persze ha az értelmes fps nem 2-300-at jelent mint cs-nél 😀
Szerk: közben már írtál, az lesz az
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Segal
veterán
válasz tepenzed #6152 üzenetére
Nekem meg 4k-ba is stabilan megvan az 55-60fps pedig csak a videokartyam jobb ennel a konfignal (1080ti) minden mas gyengebb...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
la_cc
addikt
Gondolom várható, hogy a jövőben optimalizálva legyen a játék, nem? Mert ez így egy fostalicska.
Low-ra le kell vinnem a grafikát, hogy értelmes fps jöjjön ki, pedig sztm nem gyenge a gép:
EVGA GeForce GTX 1070 8GB FTW GAMING ACX 3.0 /08G-P4-6276-KR/
INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151 BOX
HyperX 16GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/16~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
őstag
-
TheProb
veterán
válasz Tewe013 #6147 üzenetére
Az lehet, de ezen árak tekintetében elég fura az a kijelentés, hogy el vannak szállva a DDR4 árak. Mármint DDR3-hoz viszonyítva. Én is borzoltam a szemöldökömet, mikor láttam, hogy 16giga RAM-ot 50+k-ért kell megvegyek...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz Hauptmann #6141 üzenetére
"számold hozzá az irreálisan magas DDR4 felárat"
na épp ebből a megfontolásból használom ezt a lapot
6., 7. gen i7 pipa, 1,5V-os DDR3 pipa.
[ Szerkesztve ]
-
GODx
tag
Egy kis észrevétel az FPS problémákkal kapcsolatban: Minden egyes meccsel egyre gyakrabban akad be a játék, első meccsnél még az ugrás közben is stabil FPS számokat produkál a gép, a hőmérsékletek végig ugyanazok maradnak de úgy sorban az 5. meccs körül már percekig tölti a textúrákat helytől függetlenül, addig meg diavetítés. Nem lehet hogy RAM is kellene még ide a proci mellé?
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
addikt
válasz TheProb #6138 üzenetére
Az kerül annyiba, hogy van bennük kakaó, na de ez itt off. Meg nem akarok ramot cserélni, és az új prociknak ddr4 kell, annak meg most olyan az ára, hogy annyiért egyék meg a gyártók, van üljenek bele.
-
Hauptmann
addikt
válasz <Lacy85> #6139 üzenetére
A 6700K-7700K-hoz még számold hozzá az irreálisan magas DDR4 felárat, meg ott a lapok is drágábbak még. Gondolkodtam, hogy váltok i7 3770K-ról 7700K-ra, de utánaszámoltam, nekem nem éri meg azt az összeget, amibe kerülne. Inkább más, értelmesebb dologba fektetem.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz gyuribácsi88 #6135 üzenetére
Most akarsz 4. generációs CPU-t venni?
u.i.: Nem vagyok képben ezekkel a procikkal. De valaki felsötétítene, hogy 2014-es modellben mi kerül még mindig 100rugóba?
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Olyan szinten okádék ez a játék szerverügyileg, már nem tudom hanyadszor halok meg úgy hogy teljesen a fal mögött vagyok és mégis lelőnek. Több, mint fél másodperce már a fal mögött voltam, jóval, full takarásban. Akkor ennyi erővel nem is szórakozok azzal, hogy fedezékbe menjek...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
<Lacy85>
addikt
Én a 6700-at próbáltam kicsit mókolgatni.
A BIOS-ban, valamint a Gigabyte programjában is elvileg lehet állítani a turbo-t, hogy ne csak 1 mag terhelésénél pörögjön 4Ghz-re, hanem akkor is, ha összes hajtva van.
Átállítani engedi, viszont változatlanul 3,7Ghz-re pörög csak fel.Gondolom intel szabályozás. Nem, mintha sokat érne az a +300Mhz, csak unalomból elszórakoztam vele.
Majd ha kijönnek az új 6 magos i7-ek, akkor lehet bagóért veszek egy 7700K-t.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Hold
őstag
válasz gyuribácsi88 #6133 üzenetére
Csak azért fogok cserélni Procit, hogy jó pár évig a 1150es foglalat még jó lesz.. Intel Core i7-4790K 4GHz még elég lesz mindenhez
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
addikt
A ddr4 hozna kb maximum 5 fps-t, amennyivel drágább, nem éri meg. Egy erősebb proci dobna a minimum fps számon, de mivel optimalizálatlan a játék, egyelőre felesleges pc-t építeni miatta. Nekem a 3570+1070-es kombóval, azonos beállítások mellett, ugyanannyi fps-em van, mint havernak a ryzen 1700 + 1080 kombóval, yasnayában van neki több kb 5 fps-el, ahol nekem 40-re droppol, ott neki 45-re.
-
Hold
őstag
válasz <Lacy85> #6131 üzenetére
GTX960at cseréltem a gépben GTX1080-ra és 40-45ről felment 80-90re az fps..
Gondolkoztam Proci cserén is i5-4460 3.2GHz-ról i7-4790K 4GHz-re de ezek után még az ráér.. Főleg hogy most finomítják a játékot Ramom is DDR3 1600MHZ 16 gb, nem kell ide még DDR4Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Winne
nagyúr
Ti most arról beszélgettek, hogy lenne mondjuk plusz 6 fps és az mekkora előrelépés lenne és megérne annyi pénzt?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
<Lacy85>
addikt
válasz Create. #6127 üzenetére
Remélhetőleg nem 1050Ti-t akar a mostani helyett. A 1060 viszont elég nagyot dobna a gépén.
(#6128) syler123: "Igaz, szerintem is a VGA-t zabálja a játék, proci kb felesben dolgozik nekem"
Én először azt hittem, hogy durván meg fog látszani, ha 2 magot letiltok, de itt sem változott semmi.
Aztán kerestem mostanában készült videókat, hogy mit is tud i3 alatt.
Ja mondom oké.Drop meg mindig is volt, meg szerintem lesz is. A BF1 meg el sem mozdul 60FPS-ről.
-
syler123
veterán
válasz <Lacy85> #6126 üzenetére
Igaz, szerintem is a VGA-t zabálja a játék, proci kb felesben dolgozik nekem (néha több), az 1070 pedig majdnem maxon pörög a vsync ellenére. Pedig nincs extra jó procim.
FPS drop meg lesz ebben a játékban mindig is, nincs normálisan optimalizálva. Gondoljunk a Battlefield 1-re, durván jól optimalizált, pedig ott épületeket tesznek a földdel egyenlővé és ott is vannak 64-en egy pályán, biztos többet is elbírna. -
addikt
válasz <Lacy85> #6123 üzenetére
Nem rossz az az i3, én is inkább vga-t cserélném a helyében. Viszont, ha nem tud legalább 1060-ra (1050ti-vel se lesz sokkal előrébb úgyse) cserélni, akkor inkább így hagynám és lejjebb mennék felbontásban, beállításban meg highra(vagy ameddig megy).
Kisza25: ha jól emléksze te vagy g4650+560-al lehet én is raknék össze vmi ilyesmit, ez 1440*900-ban mit tud kb?
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz MasterMark #6124 üzenetére
Ja értem. Mert az FPS drop-nak semmi közze a teljesítményhez.
Akkor vetessetek vele 8 magos ryzen-t a 2GB- os VGA mellé (mert ugye ez a szuper játék kezel már akár 6 magot is. lol), csak utána ne lepődjön meg, ha a minimum FPS semmit nem változik. Sőt, egyáltalán nem fog változni semmi.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz Jinxb1rd #6120 üzenetére
Ahogy írták utánad: kevesebb ideig futott, mert hamar kinyírtak.
De ugyan azon az útvonalon mentem, ugyan abban a sorrendben, mint előtte, szóval nem igazán változott volna a végeredmény. Kb. 2 ház kimaradt. na bumm.(#6122) MasterMark:
Ha jelenleg kimondottan ehhez a játékhoz kell, akkor de, így.
Itt egy 1060 van az i3 mellett, és meg is lehet nézni, hogy fut.
A minimum FPS-e több, mint nekem i7 + 1050Ti-vel az átlagom.
Hiába venne most procit, semmit nem javulna tőle a teljesítmény. -
<Lacy85>
addikt
válasz huntenseN #6111 üzenetére
Ma ilyen tesztelgetős napom van.
Délután csináltam ugye pár tesztet rendesen 4 mag / 8 szállal. Az valahogy így nézett ki:
2017-09-22 16:59:07 - TslGame
Frames: 25839 - Time: 424281ms - Avg: 60.901 - Min: 43 - Max: 80Most viszont 2 magot letiltottam, szóval mintha i3 lenne a gépben. Ez meg így néz ki:
2017-09-23 00:19:15 - TslGame
Frames: 17895 - Time: 289500ms - Avg: 61.813 - Min: 41 - Max: 78Oké, ez kicsit rövidebb volt, mert hamar kinyírtak, de a lényegen sokat nem változtatott volna plusz 1-2 perc.
Körülmények, helyszín ugyan azok voltak, mint délután.
Ennek fényében rád bízom, mit veszel, de szerintem a proci jelen esetben csak pénzkidobás lenne. -
KisTücsök
addikt
A red dot/holo, etc van valami befolyása a fegyver rúgására? red dottal egyszerűen nem tudok sprayelni. Előbb is fullos m4-em volt, 15 méterről kb 2x találtam el a csávót, ő meg az alatt szépen kiszórt m16-al. Mondjuk nem volt mellényem, de akkor is... Holoval viszont simán megy.
-
<Lacy85>
addikt
válasz huntenseN #6111 üzenetére
Attól függ milyen gyakori, és milyen mértékű a drop.
Néha hajlamos egy pillanatra megakadni a játék, és ilyenkor szépen le is esik az FPS (35-40 között van nálam a minimum FPS ilyenkor). Utána pár másodperc, és magához tér. Pedig i7 van a gépben.
De a streamereknél is ezt látom, és sokszor panaszkodnak is, hogy megzuhan az FPS.
Stabil FPS-t kb. semmilyen hardvertől ne várj.[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Miért kellene újraindítani a gépet, mikor ez a beállítás csak a játékra vonatkozik, hisz az exe-t állítod?
Lehet csak a Win10-nél régebbi op rendszerekben tud pluszt hozni.
Anno a lemusz féle beállításokat is végigpötyögtem, de úgy érzem, hogy az ilyen szintű windows buherálások (registry meg társai), még ha hoznak is pár fps-t, inkább csak instabbilá teszik a rendszert. Windows 10-nél legalábbis.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
huntenseN
tag
Sziasztok, szerintetek cpu vagy gpu upgrade legyen, hogy megszűnjenek az fps droppok?
i3-6100
GTX 1050 2GBEmellett van 16gb ram és gyors ssd, szóval ezek nem kavarhatnak be.
Fullhd, very low.
Tudom, legjobb lenne mindkettőt cserélni, de az most nem fér bele.
Én a proci felé hajlok, i5 megszűntetné a droppokat, vagy i7 kell?
-
<Lacy85>
addikt
-
Segal
veterán
válasz <Lacy85> #6103 üzenetére
Meg a kesztyut is megtalalta
-
nyamsas
aktív tag
Szinte érzem, ahogy becsapódik....
-
<Lacy85>
addikt
válasz spanglee001 #6100 üzenetére
Globális beállítások használatán van. nvidia panelt soha nem túrom.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN