Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Csak azt nem értik meg sokan, hogy nálam SZAGGAT vsync nélkül, hiába fut 70 fps-sel, olyan, mintha 20 lenne. Ez minden játéknál előfordul. És emellé szétcsúszik a kép. ha csak a szétcsúszás lenne azt még le tudnám nyelni valahogy, de az is baromira zavar.
Se gsync se freesync monitorom nincs, vsync nélkül meg kín játszanom. És nekem elég a 60 fps, csak legyen stabilan. Úgy is 60 Hz a monitorom.
És hiába lockolom az fps-t 60-ra és kapcsolom ki a vsyncet, akkor is csinálja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Az S686 -al mi történt? Megtöltöm és marad nullán pár másodpercig a tár "számláló". MEghúzom a ravaszt és katt/nyekk. Nem lő pár másodpercig.
-
spanglee001
addikt
válasz
holozis_HUN #6193 üzenetére
g-sync
igazad van ajánlgatjuk itt a kapcsolja ki a vsyncet, miközben nekünk azért van offolva ,mert van helyette más -
RaGi91
senior tag
válasz
Úgy, hogy a vsync egyetlen egy játékban hasznos, azok közül amikkel valaha játszottam és az a Dirt Rally (anélkül laggolt), egyébként meg limitálja az fps-t a monitor frissítéséhez, ami gáz, ha nincs 144 hz-ed és input laggot is okoz, ami fps-nél nem megengedhető. Inkább legyen egy kis szétcsúszás. De nekem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
válasz
Freesync 50-144 ^^
-
lemusz
addikt
válasz
holozis_HUN #6188 üzenetére
Ha már olyan közel van az ellenfél, hogy csak árnyék alapján tudd hol van, az régen rossz. Veszett fejsze nyele. Kuka. Get rekted. Ellenben középtávolra sokat javít a láthatóságon az árnyékmentesség, gondolj a fűre, bokrokra, fatövére és nem mellesleg a nagyobb fps-re.
-
válasz
holozis_HUN #6188 üzenetére
Akkor marad a felbontásból visszavevés vagy vga csere, ha ragaszkodsz a fhd-hoz.
-
adise
őstag
válasz
cintula187 #6175 üzenetére
Remélem ezt csak viccből irtad. i7-7700k meg 1080 v 1080ti és megvan simán a 100+ fps.
-
ReFleXx
addikt
válasz
holozis_HUN #6179 üzenetére
OC-zd meg a VGA-t.
-
la_cc
addikt
válasz
Low-on 2K-n megvan. Az egy dolog, hogy állandóan droppol valami miatt...
-
tepenzed
őstag
válasz
ezzel a kártyával sajnos nem fogsz 60 felett maradni, még ha rendesen optimalizálják, akkor sem valószinű
-
válasz
Nincs semmin se stabil fps, a shadowot verylowra raknám max annyit állítanék. Esetleg AA-t venném fentebb(de az meg lehet többet fog csökkenteni az fps-en mint amennyit nyersz a shadowon). Esetleg, ha felbontást lentebb rakod nem fog droppolni annyit 60alá.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz
Itt van 1-2, amit megemlít: [link]
Vsync-et kapcsolt ki mindenképp -
holozis_HUN
addikt
Valakinek van jó kis Nvidia control panel és játékbeli beállítása pubg-hez? GTX 960 4gb kártya, 8gb ram, i5-3570k. Fejből asszem így van:
Felbontás: 1920x1080
Fullscreen
AA: very Low
Post Processing: Very Low
Shadows: Medium
Effects: Very Low
Texture Quality: High
View Distance: High
vsync: On.Ilyen beállításokon van 45-60 fps. Valaki tud olyat, amivel stabil 60 fps van? Amúgy a játék SSD-n van. Nvidia control panel most úgy van belőve, ahogy az összefoglalóban. Van még egyéb módszer?
-
knoxhu
senior tag
Most ez PC alkatrész vagy PUBG topik?
-
Segal
veterán
válasz
Nem kell azt okvetlenül elfelejteni csak a legkisebb felbontást kell választani
Nekem inkább legyen csak 55-60 fps de 4k felbontásbaba fusson -
lemusz
addikt
válasz
agressor12 #6171 üzenetére
Már döngeti a játék a másfél millás napi játékost, valamint elkezdtek enyhén emelkedni az item árak.
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Ma 10db 0 kill-es mecsett játszottam,mi történt a múlt héthez képest?
-
thomeef
őstag
válasz
TheProb #6169 üzenetére
Arra akart kilyukadni, hogy még egy meg sem jelent, full optimalizálatlan játékkal játszunk, ami még pluszban szerver oldalról is iszonyat instabil. Így kb értelmetlen fps-ekkel, hardverekkel dobálózni. Nem véletlenül nem csinál tesztet sem a játékkal senki, mert napról napra más végeredmény jönne ki.
-
TheProb
veterán
válasz
gyuribácsi88 #6166 üzenetére
Hát, nemtom. Nekem az adatlapomon szereplő konfiggal, a 179 órám alatt egyetlen 1x volt érezhető szaggatás kb 1-2 mp-re. Ezt leszámítva sose vettem észre, hogy 40-50 FPS alá ment volna a game.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Játék szempontjából teljesen mindegy, hogy i7, vagy i9, mert nem támogat annyi magot.
Játék szempontjából teljesen mindegy, hogy 1 darab 1080, vagy SLI, mert nem támogatja az SLI-t.Szóval teljesen mindegy, mit csinál azon a konfigon, mert i7 + 1 darab 1080Ti-n sem fog rosszabbul futni.
-
RazoR
veterán
válasz
Jó akkor úgy fogalmazok, hogy nagyrészt megvan a 60, néha droppol, de nem vészes.
-
Hagyjuk már ezeket a stabil fps hozzászólásokat, amikor i9+1080ti sli mellett is droppol a játék.
-
lafaty80
addikt
válasz
TheProb #6153 üzenetére
Memória árak először a chip hiány miatt mentek fel, minden más priorítást élvezett a PC-vel (perifériák) szemben (tablet, mobil stb). A vga árak a memó pufferek ürülése után kezdtek el felfelé menni majd a bányászás miatt.
Chip hiány készlet hiányt, ez pedig kínálati hiányt, ez pedig ár emelkedést hozott
[ Szerkesztve ]
-
-
lemusz
addikt
válasz
<Lacy85> #6158 üzenetére
Önmegtartóztató játékvitellel meg ki is lehet bekkelni 2019-ig, amikor is jön majd a DDR5 meg új pciexpress. Mondjuk ez rám nem lesz érvényes, Karácsonyra valszeg meglepem magam egy 6 magos procival. i5 8400 vs r5 1600 a két rivális, akik harcolnak majd a mérleg két oldalán. A két legolcsóbb 6 magos. 16 gigára való update is jó lenne, de valszeg csak 8-ra fogja futni ilyen árak mellett.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TheProb #6146 üzenetére
Akkor jobb vétel, ha van egy valag DDR3 ramod otthon, és nem akarsz emiatt 40-50-et (kvázi) kidobni az ablakon.
Régebbi, újabb procik kb. azonos árban mennek, így a ram árát meg tudod spórolni.
Én is ezért vettem ezt a lapot. Adjon nekik az anyjuk ennyi pénzt szaros 16GB RAM-ra.
Anno a 8-at vettem valami 7-8 ezerért.
Azt a mínusz 2-3FPS-t meg valahogy talán kibírom. Többet nem jelent a DDR4.[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
la_cc: Ugyanez a vas (csak Asus verzió a kártyából), 2560x1080-ban ultrán 60 fps, jónak kéne lennie nálad is...persze ha az értelmes fps nem 2-300-at jelent mint cs-nél 😀
Szerk: közben már írtál, az lesz az
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Gondolom várható, hogy a jövőben optimalizálva legyen a játék, nem? Mert ez így egy fostalicska.
Low-ra le kell vinnem a grafikát, hogy értelmes fps jöjjön ki, pedig sztm nem gyenge a gép:
EVGA GeForce GTX 1070 8GB FTW GAMING ACX 3.0 /08G-P4-6276-KR/
INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151 BOX
HyperX 16GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/16 -
DrTechnoid
őstag
válasz
DrTechnoid #6055 üzenetére
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Hauptmann #6141 üzenetére
"számold hozzá az irreálisan magas DDR4 felárat"
na épp ebből a megfontolásból használom ezt a lapot
6., 7. gen i7 pipa, 1,5V-os DDR3 pipa.
[ Szerkesztve ]
-
GODx
tag
Egy kis észrevétel az FPS problémákkal kapcsolatban: Minden egyes meccsel egyre gyakrabban akad be a játék, első meccsnél még az ugrás közben is stabil FPS számokat produkál a gép, a hőmérsékletek végig ugyanazok maradnak de úgy sorban az 5. meccs körül már percekig tölti a textúrákat helytől függetlenül, addig meg diavetítés. Nem lehet hogy RAM is kellene még ide a proci mellé?
-
-
Hauptmann
addikt
válasz
<Lacy85> #6139 üzenetére
A 6700K-7700K-hoz még számold hozzá az irreálisan magas DDR4 felárat, meg ott a lapok is drágábbak még. Gondolkodtam, hogy váltok i7 3770K-ról 7700K-ra, de utánaszámoltam, nekem nem éri meg azt az összeget, amibe kerülne. Inkább más, értelmesebb dologba fektetem.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz
gyuribácsi88 #6135 üzenetére
Most akarsz 4. generációs CPU-t venni?
u.i.: Nem vagyok képben ezekkel a procikkal. De valaki felsötétítene, hogy 2014-es modellben mi kerül még mindig 100rugóba?
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Olyan szinten okádék ez a játék szerverügyileg, már nem tudom hanyadszor halok meg úgy hogy teljesen a fal mögött vagyok és mégis lelőnek. Több, mint fél másodperce már a fal mögött voltam, jóval, full takarásban. Akkor ennyi erővel nem is szórakozok azzal, hogy fedezékbe menjek...
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Én a 6700-at próbáltam kicsit mókolgatni.
A BIOS-ban, valamint a Gigabyte programjában is elvileg lehet állítani a turbo-t, hogy ne csak 1 mag terhelésénél pörögjön 4Ghz-re, hanem akkor is, ha összes hajtva van.
Átállítani engedi, viszont változatlanul 3,7Ghz-re pörög csak fel.Gondolom intel szabályozás. Nem, mintha sokat érne az a +300Mhz, csak unalomból elszórakoztam vele.
Majd ha kijönnek az új 6 magos i7-ek, akkor lehet bagóért veszek egy 7700K-t.[ Szerkesztve ]
-
-
Hold
őstag
válasz
gyuribácsi88 #6133 üzenetére
Csak azért fogok cserélni Procit, hogy jó pár évig a 1150es foglalat még jó lesz.. Intel Core i7-4790K 4GHz még elég lesz mindenhez
-
A ddr4 hozna kb maximum 5 fps-t, amennyivel drágább, nem éri meg. Egy erősebb proci dobna a minimum fps számon, de mivel optimalizálatlan a játék, egyelőre felesleges pc-t építeni miatta. Nekem a 3570+1070-es kombóval, azonos beállítások mellett, ugyanannyi fps-em van, mint havernak a ryzen 1700 + 1080 kombóval, yasnayában van neki több kb 5 fps-el, ahol nekem 40-re droppol, ott neki 45-re.
-
-
Winne
nagyúr
Ti most arról beszélgettek, hogy lenne mondjuk plusz 6 fps és az mekkora előrelépés lenne és megérne annyi pénzt?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Create. #6127 üzenetére
Remélhetőleg nem 1050Ti-t akar a mostani helyett. A 1060 viszont elég nagyot dobna a gépén.
(#6128) syler123: "Igaz, szerintem is a VGA-t zabálja a játék, proci kb felesben dolgozik nekem"
Én először azt hittem, hogy durván meg fog látszani, ha 2 magot letiltok, de itt sem változott semmi.
Aztán kerestem mostanában készült videókat, hogy mit is tud i3 alatt.
Ja mondom oké.Drop meg mindig is volt, meg szerintem lesz is. A BF1 meg el sem mozdul 60FPS-ről.
-
syler123
veterán
válasz
<Lacy85> #6126 üzenetére
Igaz, szerintem is a VGA-t zabálja a játék, proci kb felesben dolgozik nekem (néha több), az 1070 pedig majdnem maxon pörög a vsync ellenére. Pedig nincs extra jó procim.
FPS drop meg lesz ebben a játékban mindig is, nincs normálisan optimalizálva. Gondoljunk a Battlefield 1-re, durván jól optimalizált, pedig ott épületeket tesznek a földdel egyenlővé és ott is vannak 64-en egy pályán, biztos többet is elbírna. -
válasz
<Lacy85> #6123 üzenetére
Nem rossz az az i3, én is inkább vga-t cserélném a helyében. Viszont, ha nem tud legalább 1060-ra (1050ti-vel se lesz sokkal előrébb úgyse) cserélni, akkor inkább így hagynám és lejjebb mennék felbontásban, beállításban meg highra(vagy ameddig megy).
Kisza25: ha jól emléksze te vagy g4650+560-al lehet én is raknék össze vmi ilyesmit, ez 1440*900-ban mit tud kb?
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz
MasterMark #6124 üzenetére
Ja értem. Mert az FPS drop-nak semmi közze a teljesítményhez.
Akkor vetessetek vele 8 magos ryzen-t a 2GB- os VGA mellé (mert ugye ez a szuper játék kezel már akár 6 magot is. lol), csak utána ne lepődjön meg, ha a minimum FPS semmit nem változik. Sőt, egyáltalán nem fog változni semmi.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Jinxb1rd #6120 üzenetére
Ahogy írták utánad: kevesebb ideig futott, mert hamar kinyírtak.
De ugyan azon az útvonalon mentem, ugyan abban a sorrendben, mint előtte, szóval nem igazán változott volna a végeredmény. Kb. 2 ház kimaradt. na bumm.(#6122) MasterMark:
Ha jelenleg kimondottan ehhez a játékhoz kell, akkor de, így.
Itt egy 1060 van az i3 mellett, és meg is lehet nézni, hogy fut.
A minimum FPS-e több, mint nekem i7 + 1050Ti-vel az átlagom.
Hiába venne most procit, semmit nem javulna tőle a teljesítmény. -
<Lacy85>
addikt
válasz
huntenseN #6111 üzenetére
Ma ilyen tesztelgetős napom van.
Délután csináltam ugye pár tesztet rendesen 4 mag / 8 szállal. Az valahogy így nézett ki:
2017-09-22 16:59:07 - TslGame
Frames: 25839 - Time: 424281ms - Avg: 60.901 - Min: 43 - Max: 80Most viszont 2 magot letiltottam, szóval mintha i3 lenne a gépben. Ez meg így néz ki:
2017-09-23 00:19:15 - TslGame
Frames: 17895 - Time: 289500ms - Avg: 61.813 - Min: 41 - Max: 78Oké, ez kicsit rövidebb volt, mert hamar kinyírtak, de a lényegen sokat nem változtatott volna plusz 1-2 perc.
Körülmények, helyszín ugyan azok voltak, mint délután.
Ennek fényében rád bízom, mit veszel, de szerintem a proci jelen esetben csak pénzkidobás lenne. -
KisTücsök
addikt
A red dot/holo, etc van valami befolyása a fegyver rúgására? red dottal egyszerűen nem tudok sprayelni. Előbb is fullos m4-em volt, 15 méterről kb 2x találtam el a csávót, ő meg az alatt szépen kiszórt m16-al. Mondjuk nem volt mellényem, de akkor is... Holoval viszont simán megy.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
huntenseN #6111 üzenetére
Attól függ milyen gyakori, és milyen mértékű a drop.
Néha hajlamos egy pillanatra megakadni a játék, és ilyenkor szépen le is esik az FPS (35-40 között van nálam a minimum FPS ilyenkor). Utána pár másodperc, és magához tér. Pedig i7 van a gépben.
De a streamereknél is ezt látom, és sokszor panaszkodnak is, hogy megzuhan az FPS.
Stabil FPS-t kb. semmilyen hardvertől ne várj.[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Miért kellene újraindítani a gépet, mikor ez a beállítás csak a játékra vonatkozik, hisz az exe-t állítod?
Lehet csak a Win10-nél régebbi op rendszerekben tud pluszt hozni.
Anno a lemusz féle beállításokat is végigpötyögtem, de úgy érzem, hogy az ilyen szintű windows buherálások (registry meg társai), még ha hoznak is pár fps-t, inkább csak instabbilá teszik a rendszert. Windows 10-nél legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
huntenseN
tag
Sziasztok, szerintetek cpu vagy gpu upgrade legyen, hogy megszűnjenek az fps droppok?
i3-6100
GTX 1050 2GBEmellett van 16gb ram és gyors ssd, szóval ezek nem kavarhatnak be.
Fullhd, very low.
Tudom, legjobb lenne mindkettőt cserélni, de az most nem fér bele.
Én a proci felé hajlok, i5 megszűntetné a droppokat, vagy i7 kell?
-
<Lacy85>
addikt
-
nyamsas
aktív tag
Szinte érzem, ahogy becsapódik....
-
<Lacy85>
addikt
válasz
spanglee001 #6100 üzenetére
Globális beállítások használatán van. nvidia panelt soha nem túrom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Akciókamerák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...