-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz gyuribácsi88 #6133 üzenetére
Csak azért fogok cserélni Procit, hogy jó pár évig a 1150es foglalat még jó lesz.. Intel Core i7-4790K 4GHz még elég lesz mindenhez
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
válasz <Lacy85> #6131 üzenetére
GTX960at cseréltem a gépben GTX1080-ra és 40-45ről felment 80-90re az fps..
Gondolkoztam Proci cserén is i5-4460 3.2GHz-ról i7-4790K 4GHz-re de ezek után még az ráér.. Főleg hogy most finomítják a játékot Ramom is DDR3 1600MHZ 16 gb, nem kell ide még DDR4Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
Behalok 3 Nő van a Squadban velem
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
-
Hold
őstag
válasz <Lacy85> #6052 üzenetére
Lootolgattam én is 2 nagyvárost semmi nem volt bennük szinte, aztán észrevettem egy majdnem pucér csávót egy kocsi mellett, mondom megölöm de nálasem lesz semmi.. Tévedtem.. volt nála egy fullos M416 és egy fullos SKS, na meg sok boost
-
Hold
őstag
válasz spanglee001 #6001 üzenetére
GTX960ról, de 1080hoz tápcsere is kellett mert 8as csatlakozó nincs a régi tápokon
-
Hold
őstag
válasz PeeterssoN #5986 üzenetére
Ma megjön a GTX 1080 kíváncsi leszek a változásra
-
Hold
őstag
Első csata ködben 3 kill 11. hely. amatőrtől egész jó
-
Hold
őstag
Sziasztok !
Nap bármely részében feltünhetek, unalmas már egyedül, gondoljátok jelöljetek SirMoon névenAz élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.