-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Årpi
őstag
https://youtu.be/hjWSRTYV8e0 - (Ket perctol erdemes ranezni...) Nem feltetlenul eleg mindig az a 60fps sem 60hzes monitoron. Addig tok okes, hogy tenyleg csak hatvanat tud megjeleniteni a monitor, de nem feltetlenul nem kell annal tobb .
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
<Lacy85>
addikt
válasz Carlytoo #6696 üzenetére
"Jinx itt arra próbál szvsz kilyukadni, hogyha megvan a 100 FPS nem veszel annyira észre ha droppol a game, mert van miből. Talán 100-ról nem megy le csak 50-45 re."
Nem tudom, mert csak ködösít össze-vissza. Múltkor asszem ő írta, hogy hülyeség a V-Sync 60Hz-es monitoron, mert limitálja 60-on az FPS-t. Akkor sem értettem, miért lenne gond a max. 60FPS, mert úgyse látsz a monitoron többet. megkaptam, hogy nem értek hozzá, aztán le is lett zárva a téma.
(#6695) Mr.Csizmás: A játék, vagy a gépigénye?
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Jó néhányan csak engem erősítenek. De nem is ez a lényeg. 144Hz-es monitorom van, ahogy fentebb is (s)írtam. Ezért tűnhet nekem ratyinak. Viszont nekem van önkritikám. Egyesek pedig tekintsenek magukba, hányszor szidják a játékot is 1-1 halálnál. Amúgy valóban nincs különbség egy 60Hz-es monitor esetében 100 vagy 60 FPS-nél. Jinx itt arra próbál szvsz kilyukadni, hogyha megvan a 100 FPS nem veszel annyira észre ha droppol a game, mert van miből. Talán 100-ról nem megy le csak 50-45 re.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
<Lacy85>
addikt
Másnál is szarakodik amúgy a csatlakozás? Órák óta nem tudok belépni, mert "failed to initialize steam" üzit dobál.
(#6693) Jinxb1rd: Nem, csak te állítottad ezt. Nagy különbség.
De ha szerinted van különbség egy 60Hz-es monitoron a 60, valamint a 100FPS között, akkor javasolnám a szakirodalom mélyebb tanulmányozását.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz Mr.Csizmás #6691 üzenetére
Nem húzod ki, mert a Top10-ben ez az egyetlen, aminek tényleg nagyobb gépigénye van. Meg talán az ARK.
Többi valóban elfut egy vasalón is. -
Segal
veterán
válasz <Lacy85> #6689 üzenetére
Az enyem is 1-re vegzodik. 11GB-os
Jelenleg egyszeruen ha van az embernek 3gy regebbi i7 procija akkor nem eri meg gepet fejleszteni max 3gy erosebb videokartyat."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
<Lacy85>
addikt
Egy szóval sem mondtam, hogy ratyi, csak meglepett, hogy ennyien használnak 1-2GB-os videokártyákat.
28%-uk használ még mindig 1GB-os karit.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, amit állandóan durrogtatnak, hogy "kint megveszik a marha drága holmikat is, mer' van pééééz"(#6688) Mr.Csizmás: Jogos.
-
<Lacy85>
addikt
válasz DrTechnoid #6684 üzenetére
Komoly ez a statisztika. Az ember azt hinné, máshol simán veszik a marha drága gamer cuccokat, aztán közben meg az emberek elég szép hányada játszik 2 magos procikkal, meg 1-2 gigás videokártyákkal.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
Segal
veterán
Igen. En is lottem mar igy le jatekost meg engem is lottek mar le igy.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
PeL
addikt
Igazán kezdhetnének már valamit ezzel a már naponta jelentkező connecting problémákkal is. Van hogy 1 órán keresztül nem lehet játszani mert "connection closed" , "servers are too busy" , "this service is not available at this moment, try again later" és társai...
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
A shotgun 10-15 méterről is kb 1 lövés halál? 1-as sisakom volt, 2-es mellény. Ő ház egyik végén én a másikon, még kicsit messzebb is. 1 lövés voltam neki.
-
Mr.Csizmás
titán
gamescom ládák szépen megindultak
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vzsryl
nagyúr
válasz Jinxb1rd #6671 üzenetére
Ebben a játékban még sose tűnt egy ellenfél sem csalónak, pedig nekem is csak 50-60 fps-em van. Nem érzem annyira hátránynak, mint egy rendes kompetitív játékban. Ez casual game, ide bőven elég ennyi is. Vittem már le FHD-ra a felbontást, úgy 80-100 fps-em volt, de semmivel se éreztem jobbnak.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
sagem
addikt
válasz Jinxb1rd #6671 üzenetére
Nem érdekel a hosszútáv? Miért, Te nem szeretnél még mondjuk 2 évig játszani a játékkal, úgy hogy folyamatosan fejlődik közben? Ha nem hosszútávra rendezkednek be, akkor lehet, hogy lesz egy neked megfelelő, stabil játék, amivel 7 hónap múlva alig játszanak majd, mert addigra mindenki szénné unja, és akkor azért lesz a sírás, hogy nincs elég játékos és miért nem csinálták gyorsabban az újdonságokat..
Részemről +1 gyuribacsi88 írásának, én is hasonlóakat írtam korábban, nincsenek csodák, mindenki mindent akar, azonnal EA játék, legyen tartalmas, stabil, olcsó..ez így egyszerre nem fog menni
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
addikt
Hát nem tudom, hetek óta olvasom itt a sírást meg a rívást, miközben ez egy 30 eurós, early access játék, és már most így félkész állapotban is jobb meg szórakoztatóbb mint a nagy stúdiók 60 eurós vacak, gagyi játéka, ami már a megjelenés napján arról szólt hogy majd jön hozzá 6 db dlc, darabonként 20-30 euróért.
AC Unity, Batman, R6 siege, Mortal X, csak hogy pár olyan 60 eurós AAA játékot említsek, ami megjelenés után kb 1 évvel később ért olyan állapotba hogy játszani lehet vele, és ezeket nagy és okos, tapasztalt és ügyes stúdiók adták ki, nem egy semmiből érkezett koreai csapat. És az említett játékoknak a multi részével még tized annyian se játszottak/játszanak mint ezzel, aztán mégis gond volt az online részükkel.
De egyébként aki anno megvette (mint én) megjelenéskor a GTA5 játékot (konzolra) az tudja hogy a multi része a megjelenés után még hónapokig használhatatlan volt, ráadásul nem csak a friss megjelenésnél hanem amikor kijött ps4-re is, akkor is hónapokig nem ment a multi, pedig a Rockstar nem egy himihumi, tapasztalatlan béna csapat.
Nem mentegetni akarom a bluehole-t, de nem is jelent még meg a játékuk, senkinek nem volt kötelező megvenni ezt a játékot amíg EA fázisban van, majd ha megjelenik véglegesen és ugyan ilyen problémákkal fog küzdeni a játék, akkor joggal lehet mondani hogy wtf, menjetek a francba, de addig?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Jinxb1rd
addikt
Vicces, hogy örültök a fix 50-60 fpsnek, mikor egy lövöldözös játékban legalább 90 körül kellene lennie. Azt hiszitek elég ez egy játékhoz, de amikor jön valaki és belő játszi könnyedséggel a 1080-7700 gépével, akkor cheatert kiáltotok rá. Omg.
Az is aztán jól hangzik, hogy különváltak a fejlesztők, most erre verheti a nyálát mindenki, csak az ilyen áttérések nem pöccre szoktak történi, hanem hatalmas felfordulással, szervezetlenséggel és ennek is csak a fejlesztés látja kárát. Hosszú távon megéri, csak az nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
addikt
válasz spank0309 #6659 üzenetére
Teljesen mind1 melyik márkát veszed, hogy kombinálod össze (persze van olyan, hogy valami nem kompatibilis a másikkal, de ez már user error, hogy nem néz vétel előtt utána). Alapvetően, ha a megfelelő drivereket használod és nem cseszed szét mindennel a windowst nem vagy semmivel sem előrébb, ha egy márkából válogatsz. Az meg megint más, ha mindenből a legolcsóbbat veszed és nem nézel utána, hogy 1-2eft plusszért akár jóval jobbat is kaphatsz, de ez se mindig igaz, hogy annyival rosszabb lenne(pl. Ssd írás/olvasás, ramnál kb tök mind1, hogy 2133mhz vagy 2400mhz játékban észre nem veszel belőle semmit).
Más: Akinek meg annyira nyűg, hogy nincs fix 60-80 fps-e, ne játszon vele. Játszottam már sokkal ótvarabbúl optimalizált játékkal, ami ki volt adva, nem is javították a problémát soha, nem tetszett így ott hagytam.
Nem mondom én se, hogy ez így rendben lenne, de bőven játszható kategóri már most is szerintem ez s játék.
Nálam nem bírja a gép fhd-n(pedig very lowon, de még vegyes mediumon is el kellene menni), leveszem hd-ra a felbontást és játszok úgy, nem nyafogok napokat.
Itt alapvetően az a gond, hogy az igényeid és amit a játék ad (grafikailag, optimalizáció, stb.) nem találkoznak, ez megint user hiba, mert minek vetted meg addig, amíg nem néztél utána. Megszoksz vagy megszöksz, ha már megvetted. -
Beorn
csendes tag
válasz syler123 #6664 üzenetére
Szerintem nagyon kevés olyan hozzászólást fogsz találni, ami agyon dícséri, de szerintem ez konvergál a 0-hoz. Van olyan aki szimplan elvezi a jatekot ahogy van, leirja a sikereit stb, egyket dolgot ami talan nem tetszik neki es jol elvan. Van a masik veglet aki viszont napi szinten fikázza a jatekot, allitasa szerint nem is jatszik vele mostanaban mert egy kalap kaki, de megis bejar ide napi szinten nyígni, amit a topiclakók akik eddig akar csak olvasokent (mint jomagam is) vagy rendszeres forumozokent megelégelnek. Eloszor jozan esszel probalnak alltalaban hatni de a sokadik probalkozasra kirajzolodik a masik oldalon a keyboardwarrior verpistike es -sajnos- atmegy szemelyeskedesbe a dolog.
Az meg, hogy 20 ora utan ráunsz a Te problemad, nem a jateke. Nem vagyunk egyformak.[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz syler123 #6664 üzenetére
Nem kell dícsérni, de mi értelme van 20x leírni ugyanazt? Értjük, tudjuk, ennyi. A fejlesztők ezt nem olvassák, egy idő után meg már unalmas újra ugyanazt olvasni huszadik alkalommal.
Szóval kérnék mindenkit, hogy egyrészt ne személyeskedjen és csak a játékról írjon. És ami véleményt már egyszer megfogalmazott, azt ne írja le napi ötször. Köszi!
-
syler123
veterán
-1
Szépen átmegy személyeskedésbe. Ez alapból jellemző a prohardver összes topocjára, hogy az adott topic címében látható játékot, terméket, bármit csak isteníteni lehet.
Oneplus 3 topicban leírtam, hogy a telefonnak hulladék a kamerája, megkaptam hogy vegyek Iphone-t. Had döntsem el mit vettem / veszek. Én ritkán kamerázok, ettől még jó telefon, de a kamera hulladék, nem szépítem.
Miért kell agyon dicsérni a PUBG-t? Agyon magasztalt játék, ezért ugrottam én is bele, 20 órám van benne, de már bőven kezdek ráunni.
[ Szerkesztve ]
-
Beorn
csendes tag
válasz Carlytoo #6656 üzenetére
"Olyan játék nincs, hogy tökéletes, de mióta ea státuszú a pubg? Nagyon sok hónapja. Régebben a cégnek kellett tesztelnie a játékokat és az alapján javítani a teljesítményen. Most mivan? Oda***** a félkész terméket, hogy nyilvánítsunk véleményt."
Azt kellene megérteni, hogy nem volt anyagi forrás a tesztelésre/fejlesztésre, ezért dobták ki ea-ként és el is mondták nem egyszer, hogy ez a szitu. Amint lesz bevétel vesznek fel tobb fejlesztot es nekiugranak kemenyebben. Igen, kérték, hogy a kozosseg nyilvanitson velemenyt es jol is teszed, hogy nekik is irsz (sot jobban tenned ha csak nekik irnal es a topicot megkimelned mert itt valoszinuleg senki nem tud neked segiteni, igy csak a nyavajgassal van teleoffolva) viszont az itteni megnyilvanulasaid alapjan azt mar ketlem, hogy ez hasznos is a fejlesztoknek, ahogy te is irtad, nyafogás. Az a feedback, hogy "ilyen meg ilyen vasam van, ennyit koltottem ra, szar a game, droppol es kurv@gyorsan csinaljatok meg" nem segít. Ha tenyleg szeretnel nekik hasznos visszajelzest kuldeni, ird le a palyan, hogy hol, milyen szituban, stbstb.
Na peace! -
KisTücsök
addikt
Csináljon már valaki egy PUBG off topikot. A hozzászólások háromnegyede off-ban íródik.
-
spank0309
tag
Szerintem fejezzük be ezt a kinek hogy fut milyen géppel dolgot, mert már túl sok az off. Nekem fullosan megy sosem esik be az fps semmilyen helyzetben 50 alatt biztos nem látom de átlagban 80 fps van közepes beállításokon valami ultrán van valami very lowon (ha akarjátok fel is veszem), sokan vannak így ezzel akiknek nincs 1070-80-uk. A hiba a gépetekben van. Én mindig próbáltam egy márkából építeni mert biztos jobb mintha egy msi lapra raksz egy asus kártyát, de ezt szerintem csak én gondolom így. Mivel gondolom házon belül mindig azt az egy márkát használják legfőképpen és így dolgozzák össze a komponenseket létrehozva stabilabb pc-t. De mondom ez csak az én gondolat menetem. De eddig bevált... Sosem voltak olyan gondjaim amiket olvasok más játékoknál se, se ennél. És úgy gondolom hogy ennek az az oka hogy jól raktam össze a gépem. Ez a gond a pc-vel túl sok a variáns, én azt javaslom mindig próbáljatok egy márkából építeni nyilván nincs asus ram stb. de alaplap és kártya egy és ugyan az, az én gépem Asus (alap,vga) meg Crucial (ram,ssd) termékekből áll. Én biztos vagyok benne hogy ezt követve egy sokkal stabilabb gépet lehet létrehozni mintha csomó márkát összekuszálsz mert ez olcsóbb, az jobb alapon. És a legnagyobb lényeg ahogy már sokan írták Early....
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Carlytoo
senior tag
Nyilván az. Hát nem is nagyon játszogatok vele mostanában. A bajom az, hogy a játékmód maga tetszik. Azt nagyon jól kitalálták...khmm... akarom mondani lenyúlták mástól. Aztán itt hisztiznek a Fortnite BR játékmódja miatt.
-
Winne
nagyúr
válasz Carlytoo #6654 üzenetére
"Ha szart kapsz ebédre, mert nincs más akkor te nyilván megeszed nem?"
Azért ez egy nagyon erős sarkítás, mert egyrészt ha a játék szar lenne, nem játszanál vele, másrészt van kismillió más játék, amivel eltöltheted az időd, ha azok nem idegesítenek azzal, hogy nem tökéletesen működnek.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Carlytoo
senior tag
válasz syler123 #6655 üzenetére
Köszönöm
+1Majd innen is megkérem az adott hozzászólót, hogy egészítse ki a jövedelmem, mert csak erre futotta. Nem tetszik, hogy a pubg topikban nyilvánítok negatív véleményt? Akkor átmegyek a Wildlands topikba és ott megteszem. Biztos érdekelné őket.
-
syler123
veterán
válasz Carlytoo #6649 üzenetére
Amikor azt írják vegyünk alá vasat, engem az agyvérzés kerülget
Nem integrált videokártyával próbálom, celeron procival. Ehhez az ótvar grafikához ne kelljen már 1080ti.
Az mondjuk csak a hab a tortán, amikor azt írják hogy Radeon hd 3200-al tökéletesen fut, drop nélkül. Lehet nem egy játékról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Megértem, csak nem fogadom el. De sokunkkal ellentétben én a BlueHole-nak is nyafogok, ahogy pár hozzám hasonló "kellemetlen" alak és talán így tudjuk pörgetni a dolgot. Ha szart kapsz ebédre, mert nincs más akkor te nyilván megeszed nem?
Tudnék rá számtalan példát mondani, amikor egy teljesen szarul optimalizált játék kijött és nyafogtak, elégedetlenkedtek a vásárlók. Mit csinált az adott cég? Kijavította. Normálisan. Olyan játék nincs, hogy tökéletes, de mióta ea státuszú a pubg? Nagyon sok hónapja. Régebben a cégnek kellett tesztelnie a játékokat és az alapján javítani a teljesítményen. Most mivan? Oda***** a félkész terméket, hogy nyilvánítsunk véleményt. Nem jó. És mi jó pár embernek erre a válasza? Hát de ez egy korai hozzáférésű. Ez nem változtat a tényen.
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Aki ilyen procit vesz az nem játékra teszi. Szerinted 2 Titan XP megoldaná a problémát? Nyilván nem. Ez az elmebajos tendencia nem követendő. Mondjuk majdegy Q3/2018- ban kiadott játék (nem a PUBG) már ne fusson csak mediumon élvezhetően, mert ez a jövő? Szórakozol ugye?
-
RaGi91
senior tag
válasz Carlytoo #6650 üzenetére
Mikor megvetted a játékot feljött egy tájékoztatás, hogy egy korai hozzáférésű félkész cuccot veszel, ha megvetted, akkor ezt automatikusan elfogadtad. Innentől kezdve lehet picsogni, mert mindenki tisztában van vele, csak éppen értelme nincs. Kicsit elegem van már, hogy minden nap tele van ilyen hozzászólásokkal ez a fórum. Felfogtuk, hogy nem érted meg, elég lesz.
-
Carlytoo
senior tag
válasz Carlytoo #6649 üzenetére
A windows-om eredeti 10-es. Professional. Nem virágbolti. 2 hete telepítettem újra. Kb semmi nincs fenn a GTA-n a Far Cry 4/Primal-on kívül. BIOS frissítve lett. Driverek naprakészek.
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Nálam is ez a helyzet csak nem TI-m van. Bedobnak egy flasht a házba--> 110/115-ről beesik 2 mp-re 25-28 ra. Ha az ellenfelem meg bejön, akkor gondban vagyok.
Adjak alá vasat? Mire gondolsz? 1 milliós gép elég lenne neki? Ne bohóckodjunk már.
-
niof
addikt
Nálam is szépen fut i5 7600/980Ti-n. A játék SSD-re van telepítve, beállítás: minden ultrán. 80-100 közötti FPS számmal. Igaz, így a VGA 100%-on pörög, de végül is az a dolga. Haverom gépét 3-4 hete raktuk össze, i7 7800X +1080 Ti OC, 16GB 4 csatornás RAM-al, elég izmos konfig, mégis vannak nála is erős dropok, de az a 0,5mp szerintem nem zavaró. Kivéve, ha valami éles helyzetben zökken egyet.
Szerintem, akinek hasonló konfigja van, mint az enyém, vagy jóval jobb is, de mégsincs kellő FPS szám, az nézze át a gépét, a háttérben futó progikat, driverek frissek e, frissítsen BIOS-t esetleg, mert az nem optimális működésre vall. Esetleg, ha teheti, húzza újra a Windowst, és természetesen az is legyen frissítve. 1060-1080-akkal irreális, ha annyira alacsony az FPS...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Flynth
tag
Early acces jateknal miert var el mindenki smooth FPS-t?
Mivel mindenki kozepes vagy gyengebb vason tolja (senki nem irt i9-7940x procit, 2 db titan Xp -vel) ezert a jovobeni jatekot a mai "elavult" 1080 Gaming X-en akarja szepen tolni. Nonszensz.
Ha elvarhatonak veszi valaki a 100 - 120 FPS-t, akkor adjon ala megfelelo vasat es varja meg a vegleges megjelenest.
Mikor valami E.A. ezek a hibak siman belefernek, de a forum lassan egy Baratok kozt epizodnal is tobb nyavajgasrol szol.
1080p -> stabil 60+ fps elerheto egy i7 4770 + 1070 armor oc-val (stream nelkul, gyari OC-val, meg a cooler sem porog), 16gb rammal. A jatek nem szep, de ugye FPS vagy csillivilli kepregeny.
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
Winne
nagyúr
Teljesen mindegy ott van-e az EA, vagy nincs, működik a játék és folyamatosan jönnek a patchek, ami egy-egy nagyobb / nagy címnél sem jön ilyen gyakran. Nem kell panaszkodni, játszani kell, ha élvezi az ember folytatja, ha csak idegeskedik rajta keressen mást.
-
Carlytoo
senior tag
válasz regener #6643 üzenetére
Akkor mivel játszik itt minden ember ? Biztos csak képzelgünk.
Kijött, hisz mindenki számára elérhető. Az, hogy nem végleges a tartalom nem jelenti azt, hogy ne lehetne ekkora árbevétel mellett kézzelfoghatót alkotni. A megjelenés az, ami még várat magára. De meddig? December elég rövid idő alatt itt lesz. Na de nem panaszkodok tovább. Amit akartam elmondtam"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Carlytoo
senior tag
válasz gyuribácsi88 #6636 üzenetére
De tudod ezzel a szöveggel védeni. Mikor jött ki? Mennyi ideje e.a.? Ha egyes embereken múlna tuti, hogy maradna e.a. Szeretnék végre úgy játszani, ahogy elvárnám egy ilyen géptől.
-
Winne
nagyúr
válasz Jinxb1rd #6638 üzenetére
Én azt írtam, hogy aki azt mondja mindig tudja honnan lövik, akkor szimplán nem mond igazat és ezt tartom is.
Általában én is hallom, amikor messzebb lőnek, akkor egyértelműen behatárolható, hogy melyik irány, amikor viszont közelről és nem számít rá az ember, akkor mivel a lövés hangja és a csattogás nagyon közel van egymáshoz, ezért forgolászik az ember, hogy most mégis honnan lövik.
Lejjebb írta valaki, hogy képességeken múlik, akkor kukkantsatok bele egy már elismert nagy streamer gameplay videójába és nézzétek kicsit, náluk is van ilyen.
-
Jinxb1rd
addikt
Most már csak az a kérdés, hogy milyen pontokról beszélünk. Budapest pontokról?
We are only Stardust...
-
addikt
válasz [-HERO-] #6637 üzenetére
Nem tudom, ma még nem játszottam, tegnap pedig meg még jó volt, nyertünk, volt 5 killem, adott 552 pontot.
Jinxb1rd; nagy mennyiségű gyerekpezsgő elfogyasztása után, a fórumra való kommentelés, különösen nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz gyuribácsi88 #6636 üzenetére
Nektek normalisan adja a pontokat?
Ma este squadoztunk, osszejott 5db 2. Hely meg egy 3. Es mindenki ilyen 80 es 150 pont kozott kapott minden meccs vegen.
Atlagban 2-3 killek is voltak.
Ez most mi?### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
addikt
-
Segal
veterán
válasz Carlytoo #6632 üzenetére
Meghallgatták az imá(ito)kat ezt a cikket tessék elolvasni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Carlytoo
senior tag
Nyavalygok. És még fogok is, ameddig így fut. Nagyon nagy a max/min fps közötti különbség. 144Hz-es monitorom van. Amikkel én játszom mindenhol megvan a kellő fps szám. Ha itt csak mondjuk fix 100-110 lenne nem nyavalyognék.
-
PeeterssoN
őstag
Senki sem róka vagy denevér esetleg süket, szóval ahol hangbehatárolási probléma van ott vagy a fülessel vagy a szoftverrel van a gond! És mint ahogy irtad egy viszonylag ócska fülessel is lehet játszani!
Akkor már csak a játékból adódik az a hiba, hogy sokan nem tudják behatárolni a lövés irányát.
Minden játékban jól le tudom követni, de ebben forgolódok mint Jim Carry az Ace Ventura 2-ben! -
Segal
veterán
Mi múltkor duoba együtt értünk a kocsihoz társam a vezető ülés felől szált be, én az anyós ülés felől mégis én lettem a sofőr
-
gyurkikrisz
őstag
Ok, jinxbird ne vergodj mar
Szanalom
Be wok baszcaxtrovalxd
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
HdRew
őstag
Amúgy igazán megcsinálhatnák már azt, ha ennyi idejük van, hogy aki először ül be az autóba, az rögtön a kormányhoz üljön be....................
Vicc kategória.
Társam ült be először az autóba, beült, de nem a vezetőülésre, pedig onnan ült be..
-
Segal
veterán
válasz Carlytoo #6618 üzenetére
Ha crossbow-al lőnek meg az könnyen beazonosítható honnan jött
core i7: Gratula innen is.
Én is 10-be elég sokszor bejövök ha lapulgat az ember az még nem olyan nehéz dolog. A top5 már keményebb dió utána meg minden szerencsecsillagnak ragyognia kell hogy összejöjjön a csirke.
-
vzsryl
nagyúr
Most belegondolva, nem nagyon volt még olyan, hogy ne halljam, milyen irányból lőnek, talán ha valami nagyon durva visszhangzás van, akkor esetleg, de amúgy ha nem hallanám szinte mindig az irányt, nem is játszanék ezzel a játékkal. Nekem e nélkül nem működhet egy multiplayer lövöldözős játék.
Sokan írják, hogy nem hallják az irányokat. Ennek több oka is lehet, technikai és képességbeli különbség is, szóval szerintem abban lehet maradni, hogy van aki valamilyen okból kifolyólag hall szinte mindig mindent pontosan, és van aki nem. Nekem pl. borzasztó az aimom, hiába vertem bele több ezer órát CS-be meg COD-ba. A fejhallgatóval viszont olyan szinten együtt élek játék közben, hogy rengeteg helyzetben tudtam egy kicsit kompenzálni az aimomból adódott lemaradásomat, na meg a reflexem is kisegít néha, főleg közelről.
Egyébként az sem fontos szerintem, hogy jó legyen a hang felszerelése valakinek, mivel annó az integrált hangkártyával + 900Ft-os fejessel is együtt tudtam élni, és most a fejhallgató láncommal se érzem magam különösebb előnyben ilyen téren.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
core i7
addikt
Köszi srácok! Cél az volt ,hogy Solo Duo Squadba is legyen győzelmem és sikerült is mindenhogy.
(#6620) regener Inkább csak telón mikor gyorsan írok de megszokásból kihagyom már pc-n is. Sajna 2-es tollbamondásokat írtam mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Szerintem a végleges az inkább a plusz tartalmakat fogja jelenteni (új map, új járművek, új mozgás és persze némi optimalizációt is de szerintem nem utóbbin lesz a fókusz. Ha így is csúcsokat dönt minek törjék magukat?Kicsit gonosz leszek (na jó nagyon) de annak ellenére hogy
majdnemmindenki szidja attól még játszik vele és ha jönnek az új tartalmak akkor is játszani fog ha optimalizáltabb lesz ha nem... max szidni fogja tovább"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
atee
őstag
Köszönöm ezt nem figyeltem!
Akkor ki lesz adva hivatalosan úgy ,hogy nincs kész.
Sajnos ma ez már nem is meglepő. Belebukni ebbe már nem tudnak. Legrosszabb esetbe csak nem hozzák ki belőle a maximumot! Én sem stresszelném magam rajta a helyükben. Már csak lábat kell lógatni életük végéig valami ocsmány helyenD-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Egyetértek, hogy ebből nem lesz csoda karácsonyig, de van arról szó, hogy megjelenik hivatalosan akkor? (lehet elkerülte a figyelmem)
Szebb és jobban megírt játék a BF ez tagadhatatlan, de én emlékszem, hogy nem nagyon volt problémamentes egyiknek az indulása sem! És sok panasz volt, hogy minek adnak ki egy bétát!
Bízzunk benne, hogy összekapják magukat és több figyelmet szentelnek majd erre mint az újabb járműre vagy fegyverekre amik ráérnek majd később is!D-day 2002-01-04 01:54
-
jety91
őstag
Itt azzal van a baj, hogy megnézel egy Battlefield 1-et mennyi erőforrást zabál és milyen grafikával rendelkezik és megnézed ezt, akkor elszörnyülködsz (Nálam a PUBG idleben is 99%on pörgeti a videókártyát ha fut a háttérben). Az meg csak takarózás hogy a frostbite engine egy alapból jobb alappal rendelkező motor mint az unreal. Unreal motort alkalmazó játékból is lehet a piacon találni sokkal szebb és optimalizáltabb verziót.
Értem hogy Early Access a játék, de mint szoftverfejlesztő el nem tudom képzelni azt, hogy ebből december végére egy viszonylag stabil FPS-t produkáló játék legyen. Mielőtt még valaki félreértene nincs semmi különösebb egetrengető bajom a játékkal, csak illene a Bluehole-nak lassan összekapnia magát, mert eléggé nagyok az elvárások feléjük.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Én egyébként csak arra akartam kilyukadni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a feneküket vakargatják és/vagy két kézzel szórják a pénzt kokóra. Szerintem csak arról van szó, hogy a BlueHole kb. 10x akkorára nőtt igen rövid idő alatt, ehhez meg teljes cégátszervezés kell, tucatnyi új ember (ami nem úgy megy, hogy feladok egy álláshirdetést, Józsi jelentkezik és holnap kezdhet), be kell őket tanítani, nagyobb iroda kell, új eszközök stb. stb. Közben a vásárlók egyik fele elvárja, hogy igenis bekerüljön a játékba az új térkép, meg a mozgások és egyebek, de legalább ugyanannyian vagy még többen azt is várják -joggal- hogy az optimalizáció is gyors ütemben javuljon. Szóval egyszerűen csak olyan "drasztikus" ütemben nőtt ekkorára a játék, hogy egyelőre nem érték utol magukat. Ezzel nem védeni akarom őket, mert megértem a "kit érdekel, oldják meg" érveket is, csak szerintem ez a dolgok másik fele. Pénzük van, csak ettől még időbe telik míg rendezik a soraikat.
Én egyébként nem gondolom, hogy fognák a pénzt és lelépnének, mert ha neked lenne egy aranytojást tojó tyúkod, akkor levágnád? A Gamescomos ládák is bizonyították, hogy milyen őrületes pénzmennyiséget tudnak kiszedni a skinekből, tehát ha folyamatosan supportálják a játékot, akkor simán eléldegélnek a bevételekből..mint pl. a CSGO vagy a LOL/Dota. S ehhez csak annyit kell csinálniuk, hogy új térképeket, játékmódokat, skineket, járműveket stb gyártanak és gyakorlatilag ezzel hosszú évekre megvannak..
jety91: Van benne igazság, de korábban pont ezért hoztam fel példának a Fortnite BR módját. Azt az Epic fejleszti, akik ugye az Unreal enginet is kalapálják, szóval eléggé érthetnek a dologhoz, ennek ellenére mindenféle baja van a játéknak (teljesítménybeli is), úgy, hogy TF2 színvonalon van a grafikája. Persze az még friss megjelenés, is biztosan javulni fog..csak hát, mint látszik nem egyedi eset A Bf1 szerintem más tészta, nem csak a motor miatt, hanem a motor mögött álló Dice miatt is, akik a saját gyermeküket úgy ismerik mint a tenyerüket, és már igen komoly 8+ éves tapasztalatuk van benne..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
atee
őstag
Nem igaz, hogy nem próbálják optimalizálni. Már most is jött kb. +20 FPS május, június óta!
Azt meg nem értem amikor valakinek tényleg komoly gépe van és panaszkodik. i7+1080 és nem megy rendesen...Lehet ott más probléma is van! Láttam futni i5+rx480 gépen és nem sok kifogásolni valóm volt vele.
Oké ha azt nézem, hogy egy ilyen "fos" grafikával simán kéne hoznia közepepes konfigon is a stabil 90-100 FPS-t és elég szomorú, hogy az én gépemen van csak meg. Be be dropol néha 60 kürülire de nem jellemző.
Összességében teljesen játszható!
Igaz én is elvárnám a stabil 144 et de legyünk türelmesek mert a játék élmény kárpótlást nyújt még!D-day 2002-01-04 01:54
-
Jinxb1rd
addikt
válasz gyurkikrisz #6580 üzenetére
Majd ha kevesebb lesz a nyafi is. Mindent meglehet unni, ezt a fű témát is.
A gazdag gyerekre is már visszaírtam volna, mert ő meg folyamatosan a hülye kis digi cuccaival buzul, de szerencsére megelőztek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN