Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodazo

tag

válasz Zahire #2118 üzenetére

Én csak a 7606-ról tudok nyilatkozni, annak gyönyörű a képe, bár ez forrástól is függ.
    Van egy kis összehasonlítási alapon a források tekintettében.
    UPC analóg tv jelel a kép nézhető nem szemcsés nagyon nem találtam benne hibát.
    DigiTv digitális jel és láss csodát a tv feléledt a kép kiváló főleg a HD adásoknál, tű éles és mintha ott lennél te is olyan érzésed van.

Sima avi fájlok gond nélkül viszi nagyon szép a kép akadás mentes lejátszás.

MKV fájlok lejátssza usb-ről és vinyóról is, próbáltam 720p és 1080p-és filmeket is a képminősége kiváló, a fekete valóban fekete és én nem láttam benne felhősödést sem.

DLNA tökéltessen működik, bár a tv bekapcsolása után közvetlen kicsit lassú, de utána már gyorsan navigál és hiba és akadás mentesen játssza le a tartalmat.

3D formátumok csak aktív HDMI bemeneten játssza, a képalkotása tökéletesnek mondható, ha nem pontosan középről nézed, akkor sem esik szét a kép egy bizonyos szögig. Bár nekem csak 82cm -es van és ezen szerintem semmi értelme a 3d-nek mert levesz a képernyő két oldalából kb. 5cm, ahol homályos a kép, bár ha rajtad van a szemüveg ez nem látszik. De ez csak akkor tűnt fel nekem is amikor nem az ideális szögből néztem a tv-ét.

Összefoglalva szerintem megfelelő forrásanyaggal tökéletes képet ad a tv.
    Nem bántam meg hogy ezt választottam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés