- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
bitpork #114390 üzenetére
Ezt a kormanyzar elektronika cseret meddig lehet húzni? mert kb marciusban tudom leghamarabb megcsinaltatni 2 okbol
- alkatresz mire ideér 1hét minimum
- pont jövő heten van egy rokonlatogatas 400kmre, amiről kb marcius 4én érünk hazavagy ezt az utat ezzel a kocsival ne vállaljam? ha nem old ki a kormanyzár akkor trailer?
jelenleg már több mint egy hete nem jelezte a hibat (amit kiolvastunk azota nem) pedig kb mindennap megyek , napi 3-4-5szir inditom a kocsit..
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz
bitpork #114390 üzenetére
Bocsi, mobilon vakoskodom...
Ha jól értem akkor itt nincs alternatíva, nem azért sípolt mert az akksi gyengélkedett, illetve ezt az alkatrészt màshogy nem lehet javitani, csak a csere? es ha nincs benn kormanyzar? kb mekkora osszegre keszuljek? az egesz kormany muszerfal reszt bontani kell?
azert kerdezem hogy a szervizben ne sozzanal ram felesleges dolgokat...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Honda topik
- Ukrajnai háború
- Crypto Trade
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest