Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szatyor1972 #153145 üzenetére
Vezérlés és koksz megvan?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #153151 üzenetére
Majd lesz.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz szatyor1972 #153148 üzenetére
Mire fogod használni és hol?
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #153130 üzenetére
tesztet megcsináltam, az összes mutató felkuszik minrol maxra és utána vissza megy, hogy úgy mondjam a legutolsó max állásba a km és a fordulatszám mutatója és pl addig ott is marad, amíg nem csinálok egy hibakod olvasást
Amennyiben azt mondanád, hogy az órám így jó, akkor szerzek valahonnan egy csati ami rá való és szét ment és veszek természetesen egy új jeladót
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #153151 üzenetére
A fehér 50 árnyalata. A sérülés menteség ebben az esetben azt jelenti, hogy jelenleg nincs összetörve, nem azt, hogy soha nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
Lyaly...én tegnap láttam egy malac Passatot, hátsó szélvédőn óriási Passerati felirattal.
-
hdman
őstag
Uhh, asszem jó régen jártam itt!
Üdv Munex, bitpork,Mágus uraknak
Sopron city :)
-
-
hdman
őstag
Ki milyen autóval keni?
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
Passat 5.5 xenon szintező nem jó, kínai vag-com kábellel kiolvastuk a hibát, törlésre rögtön visszajön. Megnéztük a measuring blockban 0,02V-ot ír a elsőre szenzorra, a hátsó szépen változik ahogy mozog az autó.
Ehhez melyik biztosíték tartozik? Vagy a stekker szokott koszosodni, vagy rögtön csere "gyakori hiba".
Most legalsó állásban van a lámpa, a közeli 2-3 métert szépen világítja
Köszönöm a segítséget! -
válasz csoki46 #153173 üzenetére
Szia!
Picik megkavarodtal. Lehet hibaja a lampan belul a finom allito mechanikanak vagy lehet a hibaja a kocsi hatuljan talalhato szintjelzonek. Mindket esetben bekonyul h a szembe jovot ne vakitsa. Mit mertetek pontosan?[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
kenny123
addikt
Hali,
Teletankoltam az autót kattanásig, de az üzemanyag visszajelző kb. háromnegyeden megáll, megakad több indítás után is. Egyszerű belenézni hogy hol lehet a gond? Általában minden második tanknál a megy a jobbik benya, a tankot nem szoktam csutkára üríteni, piros jelzésen már általában tankolok. (Ha számít valamit.)
1.4Tsi CAV, 2010.
Köszönöm
yo
-
-
csoki46
senior tag
válasz bitpork #153177 üzenetére
txt-ben mentettem le, bemásolom:
-------------------------------------------------------------------------------
Address 55: Xenon Range
Controller: 4Z7 907 357
Component: dynamische LWR D05
Coding: 00007
Shop #: WSC 00028
1 Fault Found:
00776 - Level Control System Sensor: Left Front (G78)
31-00 - Open or Short to Ground -
válasz csoki46 #153178 üzenetére
Itt találsz biztosíték táblát. Az output tesztet végig csináltátok? Ha igen milyen eredménnyel: mozog a lámpa le föl? Ha igen akkor a jeladó csatiját wd40-nel felfújni, de ha nem oldja meg akkor igen, a jeladó cserés.
Amit nem értek hogy hogy a túróban van egy B5,5-ben hátul és elől is szenzor - vagy légrugós a kocsi és én nem tudok valamit?
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
2002 Skoda Fabia 1,4 MPI motorral (AME).
Hidrotőke cseréhez le kell venni a hengerfejet? Már csak azért kérdem, hogy hogy vegyek alkatrészt. Mert ha igen akkor a járulékos tömítéseket és egyéb dolgokat is be kell szereznem.[ Szerkesztve ]
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
-
csoki46
senior tag
válasz bitpork #153186 üzenetére
Itt válaszolok az előző hozzászólásodra is, ezek a biztosítékok közül nem tudom melyik a szintszabályzóé, a 8-ast megnéztem az nem szakadt. Ezt fogom csinálni amit te is írsz, csak a kerékőr az eladónál maradt, majd csak hétfőn megyek érte. Addig ha kell beszerzem a szükséges csere alkatrészt, azért írtam.
Szerintem elől sem felesleges, mert ha elől 2 magam féle 120 kilós ember ül akkor azért csak leül jobban az eleje.
-
válasz csoki46 #153187 üzenetére
A motor önálló pár száz kilója mellé (mivel nem felette ülsz) akkorát nem számít , mert nem fel hanem le megy a tengely. A hátulja viszont amikor meg van terhelve akár tengelyen túl is, na az igen csak bemozgatja az orrát - felfelé.
Ha és amennyiben az autó légrugós, akkor kell neki mindkét szenzor, hiszen az eleje is emelkedhet.Persze én csak egy malac vagyok és nem értek ennyire a dologhoz, de meglepődtem (még úgy is h volt b5 passatom).
-
simonjoe
őstag
Sziasztok, szép estét!! :-)
1kis segítségre lenne szükségem. A barátom 2014-es Touran-jából ki szeretnénk venni a könyöklő alatti boxból a media egységet, de az Istenért sem sikerül. Így néz ki 1ben:
a bal oldali egység ami elméletileg kivehető, ez látszik a lenti képen:
két csavar volt benne. azt már kivettük, de így sem akar kijönni. Én már a flexes megoldást javasoltam.
Ha valaki szedett már ki ilyet, kénék segítséget.THX!!
[ Szerkesztve ]
Joe
-
hdman
őstag
válasz diablo1984 #153183 üzenetére
Még megvan. Már 13 éves 250e km. Holnap megy nagyszervizre. (vezérlés, vizpumpa, olaj+szűrők, fékfolyadék, pár szilent, sárvédő csere)
-
hdman
őstag
válasz diablo1984 #153194 üzenetére
Nem, de ott jön a rozsda és a tavaszi szépítő program keretén belül cserélem
-
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Abbn szeretném segítségeteket kérni, hogy szeretnék nyárigumi+alufelni kombót, de főképp alufelnit, mert a nyári gumira megvan milyet szeretnék.
Seat leon 1m-em van, acélfelnivel, de R15ös alut keresnék használtan. De hol tudnék utánanézni? igazából a teljes vw konszern érdekelne egykét nem épp szép darabtól eltekintve, vagy akár más gyártók is, de valahogy sehol nem találok... Győrben érdekelne legfőképp ha valakinek van ötlete milyen bolt/szerviz lenne ahol tudnék érdeklődn az nagy segítség lenne.
Bízom benne hogy nem számít hirdetésnek érdeklődésem, kérésem, ha igen, elnézést kérek és a hsz törölhető
-
kkdesign
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest