Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsaba
csendes tag
válasz molnarpeter #153948 üzenetére
Nem, csak 2 hét mulva kaptam időpontot a kpm-nél a német műszaki a honosítasára
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!! Sürgős segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy nagycsaládos anyuka az ismeretségi körömben akinek meg egy 2002-es Seat Alhambra-ja ami megadta magát. Pontosabban a szerviz szerint a váltója (a tulaj elmondása szerint "recseg") és a féltengelyek amik pedig kopognak. A szerviz lepasszolva mondván, h nincs donor így nem lehet megjavítani. Az anyukának ez létszükséglet, nem hobbi autós, a kölöxöket cipeli vele különböző helyekre ahova ha minden igaz mi is jártunk egykor.
Az autó ANU motorkódos és az alvázszáma: VSSZZZ7MZ3V504772
Abban kérném a segítségeteket, h hol tudnánk bontott váltót és tengelyeket ehhez a talicskához vásárolni.
Pár bontót kerestem már de hibába.THX
Joe
-
-
válasz simonjoe #153963 üzenetére
http://dukabonto.uw.hu/elerhetoseg.html Náluk annó színkód alapján is volt Lujzi lámpa. Elég sok VW alkatrészt tartanak.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Audi A6 C5 2.5 TDI ,180 LE, quattro, AKE motorkód.
A kérdés az lenne, hogy kopnak nagyon a bütykös tengelyek?
Úgy hallottam, hogy van olyan amelynek erősebb anyagból vannak, titán?
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
atok666
őstag
Sziasztok, probalta vki az 1.8tsi (passat/superb) manualis es automata (7dsg) verziot is? Mennyire erzodik a nyomatek-deficit?
Atok
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Csaby25
őstag
válasz bitpork #153982 üzenetére
Hmm, ezek 13-19 éves motrok, ha olyan hamar kopik, hogyhogy még mennek?
Vagy legtöbb már kezelve, vagy cserélve volt?
Azt, hogy hamar kopnak ok, de ha nem jársz vele, az picit abszurd[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
-
zsolt19900
őstag
válasz Csaby25 #153979 üzenetére
mindenki arra tetszett utalni, hogy legyen gempa a zsebbe és akkor nem csordul a könnyed, ha valami gebasz lesz az ilyesfajta motorral szerelt autóval
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Csaby25
őstag
válasz zsolt19900 #153985 üzenetére
Értem, én és köszönöm mindenkinek.
Csak annyit kérdeztem, hogyan lehet késleltetni, vagy netán megakadályozni.A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Csaby25 #153983 üzenetére
Jósoljak? Hajlamos a kopásra, de azt én honnan tudjam milyet fogsz ki??? Van amelyik elmegy 500k km-t, és van olyan, ami 200k körül beszarik.
Aki 16 év körüli dízelt vesz, és azt hiszi valós 200k van benne, az magára vessen. Maradjon rá pénz, akkor nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
Vincsaba
csendes tag
Mágus
Tudnál nekem mondani valamit a DPF állapotára ezekből az értékekből?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Golf IV-ben levő gyári rádiónál hogy lehet azt megcsinálni, hogy az 1-6ig gombok valamelyikéhez rendelek egy adott rádió frekvenciát? Bele van már programozva egy csomó, de ha az fm transmitter frekijére rámegyek, nyilván nem marad úgy, miután átváltok másikra. Már mindent nyomogattam, de nem jegyzi meg. Köszi!
-
atok666
őstag
válasz Mágus2 #153994 üzenetére
Konkretan itt is pl.
..."The 1.8 TSI motor produces 180PS from 4,000rpm to 6,200rpm in the manual while the DSG-equipped petrol produces the same power at a higher range between 5,100rpm to 6,200rpm. Interestingly, the manual model produces higher torque than the DSG-equipped Superb (320Nm compared to 250Nm)"...
de mashol is lattam mar leirva.
Atok
-
Kiskokó
veterán
Helóka all!!
Mizujs? Egy ideje nem néztem erre 1500+ hsz
Itt a jó idő, sehol semmi "nyári papucsok" kép? Miaz mindenki eladta a kocsiját ?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest