Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Kicserélem a magasnyomású pumpát, mert nem szeretném, hogy tréleres foglalja a gyorshívóban a helyet. Olvastam egy oldalon, hogy az új pumpát be kell járatni. Létezik ilyen? Lehet vele normál módon közlekedni, vagy van valami eljárás erre?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Mulderpapa #154155 üzenetére
Igen, ott.
Ha ott dugul el, akkor a tetőkárpitot áztatja először, mert nem tud lefolyni.
-
morfondőr
őstag
válasz Mágus2 #154160 üzenetére
Köszi, furcsálltam is volna, ha be kell járatni egy ilyen alkatrészt. Cipőzni nem szoktam főleg nem hidegen, de azért néha igyekszem megadni neki a fordulatot, hogy jól érezze magát, de azt egyenletesen, hosszú távon szoktam.
A pumpa már ki van szedve, meg az injektorok az üa. csövekkel, rail csővel együtt. Szerelő azt mondta, hogy minden tiszta, de egy ultrahangos kezelést majd kapni fog, tűzkarikák, tömítések cserélve lesznek. Az injektorok helyén amennyire be lehet látni a motorba ott is minden szép tiszta, semmi lerakódás.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Mágus2
Közösségépítő
-
morfondőr
őstag
válasz Mágus2 #154163 üzenetére
Én is gondoltam, hogy bele kukkantok, de az a helyzet, hogy 40ezerért veszik át cseredarabként a régit, és azt mondta a srác, hogy nem akarja szétszedni, nehogy úgy ne fogadják el.
Doki16: előzetesen 215-ért találtunk egy Bosch pumpát, amiből lejön 40k, ha leadom a régit. De most hogy szét lett szedve cikkszám alapján kértünk ajánlatot, ami még nem érkezett meg, de gondolom (remélem) túl nagy differencia nem lesz. Az ultrahangos tisztítás/tömítések, valamint a munkadíj még pontosan nem tudom mennyibe fog fájni. Mivel a vezérlést le kell venni ezért gondolkoztam egyben egy vezérlés cserén is, de most mondta a szerelő, hogy annyira jó állapotú még a szíj és minden körítés, hogy nem feltétlenül szükséges lecserélni. (számlám van, hogy az előző tulaj kb. 20k km-el ezelőtt cserélt vezérlést, de ugye csak azt hiszi el az ember, amit lát, ezek szerint tényleg meg volt csinálva).
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
net84
őstag
válasz Morris #154167 üzenetére
Szia!
Akkor neked mar egy fokkal jobban meg van kerdulve. Egy idoben nekem is azert volt CD a gyari fejegysegben (SEAT 2din), mert kulonben random bekapcsolt. Ejszaka azt hallgattam a 2 emeletrol, hogyan szol a radio az autoban. Mar eljutott oda, hogy nem eleg bent lennie a CD-nek, hanem CD modra is kell valtani. Kulonben bekapcsol es csak az akku saver tudja leloni.
Mondjuk doglodik a radios resz is, itt videken nincs mar vetelem.Read only...
-
-
grizlisandor
veterán
Na megjártam a szerelőt, a bal első csapágycsere mellé, jön még a két első stabilizátorpálca csere is.
Van egy kis probléma eszi az olajat az Altea, ~3k km van az olajban és a nívó felén van az olajszint. Nincs baj, mert a könyv szerint a 1000 km alatt az 1 liter olajfogyasztás átlagos.
Szép tiszta az olaj, nincs megégve. Holnap nyomozás, hogy mit öntöttek bele olaj címen... -
Kiskokó
veterán
válasz Speeedfire #154175 üzenetére
Haaagyjad nem kell neki a videó, csak vicces kedvében van kecske koma
Amióta menő a " dikaz 1.8Téé " biztos azt hiszi hogy, van már benne elég tartalék
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
SzlobiG
félisten
válasz -secret- #154185 üzenetére
Az igazság az, hogy még nincs eldöntve, hogy egyáltalán lecseréljem a mondit vagy nem. Ezenfelül sajnálnék egy ilyen autót az utcán "tárolni" a városba, mert garázs nincs. Ti hogy vagytok ezzel aki városba lakik?
Én szeretem ha szép tiszta, biztonságban van és rendben van a gép, de így ugye nem megoldható mióta beköltöztem faluról.[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz SzlobiG #154186 üzenetére
Úgy rémlik te nagyvenyimi voltál és akkor gondolom most költöztél be Dunaújvárosba. Na nálam ugyanez a helyzet csak én Baracsról jöttem be a városba. Attól függ hova költöztél, mert a belvárosban én is sajnálnék egy ilyen kocsit kint parkolni az utcán. De nekem a Békében még viszonylag tűrhető. Így is sajnos fedeztem már fel rajta pár harci sérülést. A többit nyugodtan folytathatjuk privátban, ha akarsz rám íratsz
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
válasz SzlobiG #154186 üzenetére
3,5 éve tudtam garázst venni a társasházunkban (konkrétan kihalásos alapon jutsz hozzá, 9 lakásra összesen 5 db garázshely jut, de ebből csak 3 db-ban fér el egy 5 ajtós Golfnál nagyobb autó) - azóta nagyon fáj, ha utcán kell éjszkáztatnom. Persze olyankor se lett még semmi baja.
-
Magnum_
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
válasz focvis #154193 üzenetére
Itt szintén kihalasos alapon megy a dolog, de sokkal rosszabb arányokkal, itt mondjuk a legközelebbi garázssor a lakáshoz kb 20 db garázst jelent csak rengeteg társasház mellé. Eleve parkoló hely is alig van ha este ér haza az ember sokszor a füvön állok én is...
Mondjuk most mióta itt a jó idő robogózok az autót meg beállítottam az egyik fa mellé, de egy hét alatt annyira dzsuvás lesz szerencsétlen, hogy tényleg sajnálom. Olyan szinten tele szarják a galambok, hogy alig bírtam lesikálni a mondiról. Na es ugye ennek tudatában jönne a Golf a mondi helyére.
-
Doki16
addikt
válasz Magnum_ #154194 üzenetére
Hát igen ami karcolás lett a kocsimon amióta megvettem az egy se miattam volt. Ez a hátránya a városi létnek. Próbálok valahogy túllépni rajta. Amúgy én még a normális részem lakom és letudok itt parkolni. Úgy szoktam, hogy mindig amikor csak lehetséges a legszélsőbe állok és azt mondogatom, hogy így legalább csak egy oldalról tudják rányitni
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
-
Clain
tag
Sziasztok,
Lehet tudni valami arról,hogy az új Jetta mikor érkezik Magyarországra?
Azt olvastam Amerikában már forgalmazzák
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest