Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
Még egy HILTI 22T-A 1/2-ra(450Nm) fáj a fogam, ki lehet velel váltani a légpisztolyt, csak most nem adja ki a költségvetés. Ha valakinek lenne kedvezménye, szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz bitpork #141250 üzenetére
...ok, megfogadom a tanácsod! No, és persze tudom miről beszélsz, az előző tulaj nyolc év alatt ment a CC-vel 100ekm-t, én nyolc hónap alatt 50ezret. A múlt hónapban az Alpokban csavarogtunk és bizony kellett a nyomaték, amióta írtad, h bátran lehet pörgetni még élvezetes is az autózás vele. Most a Horvátoknál vagyok 2200-as fordulattal 123km/h-s utazóval 4,7l volt az átlagfogyi, ezt azért brenyás géppel nem hozod ki! Szóval én tankolok szívesen a kombájnok itatójánál.
Joe
-
zsolt19900
őstag
válasz molnarpeter #141254 üzenetére
ha jó a tippem, akkor motortartó lesz az a piros vasdarab
Mági: megnéztem ahonnan tudok olcsóbban alkatrészt, nincsen sajnos készleten ilyesmi nekik, csak valami chicago márkájú cuccaik vannak, de jelenleg abból is ki vannak fogyva sajnos
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
K Norbi
addikt
mit tud a piros vasdarab?
Fejbe baszni az ökör kuncsaftokat
-
atos19881101
senior tag
válasz CharlieDrop #141256 üzenetére
Akkor nem lesz teherforgalom és megáll az élet.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz CharlieDrop #141256 üzenetére
Kezdjék, de akkor adjanak alternatívát, ne csak szabályt hozzanak ellenük.
-
-
Primary92
senior tag
Octavia 1-ben elromlott néhány elektromos ablakom. Az egyiknél egy műanyag alkatrész tört el, ahol a bovden találkozik az ablak aljával, a másiknál pedig a bovden rojtosodott ki, majd szakadt el.
Ezeket ki lehet cserélni az egész szerkezet cseréje nélkül?
Vezetőoldali ajtónyitás érzékeléshez tartozó mikrokapcsolót mennyire bajos cserélni?
Az ajtón lévő fóliát mennyire/mivel ajánlott pótolni?A csomagtartó random nem nyílik vagy záródik, egy bizonyos szög után nyitáskor elalszik a lámpa. Sajnszos, hogy megtört a kábel?
Féléven belül cserélem a kocsit, így nem szeretnék nagy felújításba bocsátkozni.
-
K Norbi
addikt
Kivillant az Abgas Werkstatt
Kellett nekem átugratni a vagonokat. [link][ Szerkesztve ]
-
-
válasz atos19881101 #141266 üzenetére
És a vezető csigán a dobra hogy tekered fel? Mert legutóbb meg nem volt szerelhető az a műanyagház ami rajta volt.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
2002-es A4 avant 2.0 131LE autót néztem volna ki....(nem FSI!)
Vállalható?SZervízlültség, fogyasztás?
Keveset használom az autót.
Heti egy bevásárlás, évi 3-4 hosszabb külföldi nyaralás......Köszi előre is!
-
[HUN]Dani
őstag
Sziasztok!
Ti milyen lengőkar szettet vennétek egy 98-as passat b5 kombi alá? Van valami ajánlott?
magyarsrac
-
diablo1984
veterán
válasz urbanjozsi #141270 üzenetére
Fogyasztást azt szerintem te is sejted, hogy nem fogyasztás bajnok.
Ez ugye az újabb kasztnis, nem a 96tól tolt változat faceliftje? -
urbanjozsi
senior tag
válasz diablo1984 #141272 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz urbanjozsi #141273 üzenetére
Igen, ez már az újabb, a profi soklengőkaros felfüggesztésével, amit a magyar utak szeretnek megrágni és kisz@rni, de ha egyszer rá van borítva az első futóművére 150-200 ezer, akkor bejár kb 3 évig....
Rozsda ne legyen a kasztniján, az első sárvédő mögé begyűlt sár szokta átrágni magát a lemezen, benzines szívó motorhoz mérten viszonylag nem szivatós(csak a világ minden kilométerje és az ehhez tartozó szervíz elmulasztása ne legyen benne). -
smiti
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg megbízható helyről, szép állapotú Octaviát? 2006 környéki évjáratú, benzines, lehetőleg O2 érdekelne.
-
kiki22
senior tag
sziasztok!2012 es audi 1,8 tfsi motoroknal milyen problémak szoktak fellepni ?
-
zsolt19900
őstag
válasz molnarpeter #141275 üzenetére
jaja ahogy Mági mondaná, ez mindig is kopogni fog itt ott vagy amott de ettől eltekintve jó a cuccos, 50k-se volt, ad rá 1 év garit a csávó és nem kéri hogy ilyen olyan szervizben legyen beszerelve
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mágus2
Közösségépítő
A táska kompresszió nyomásmérő készlet dízel motorokhoz. A piros vasdarab egy hajtómű konzol, erre kell felakasztani a motort ha motortartót akarsz cserélni, vagy helyre igazítani a motortartókon, vezérlés vagy kuplung cserénél...
[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Audi a4 1.8t 2001 quattroba valto nincs valakinek veletlen? Sajnos szetgyalaztam..
Vagy bontot esetleg, ahol lehet?[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz BUZZLGHTYR #141284 üzenetére
Mi történt
Hogy nem a tartalék qrta szét, az tuti.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok. Nagyot, kényelmeset, erőset szeretnék. Volt már Audi 80 1.9 TDi-m és A6 2.4 benzinesem Avantban. Utóbbival nagyon meg voltam elégedve. Fogyasztás, szervíz, állapota patent volt.
3,5M-ig gondolkodok, egy 10-11 éves A6 4.2 (nem FSI) beleférne, ilyen 250-260k futásteljesítménnyel. Mindenképpen diagnosztikára vinném, ha lenne konkrét példány. Évente max 8-10k km-t futna.Ezen paraméterek mellett megéri belevágni egy ilyen típusba, vagy kortól és tervezett futástól függetlenül egy pénztemető lesz?
Érdeklődve várom a tanácsaitokat. köszönöm
-
K Norbi
addikt
válasz BUZZLGHTYR #141287 üzenetére
Huligán
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Talaltam valamilyet.. marcsak az a kerdes, h jo-e bele. Enyem 2001 apu motoros, a talalt 1999 aeb. Bele lehet szereltetni szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #141292 üzenetére
Váltókód alapján egyszerűbb lenne találnod.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz molnarpeter #141293 üzenetére
Hat most a szerelonel van a kocsi, csak surgosen kene bele intezni valtot. Holnap arra megyek akkor es megnezem. Hova lehet irva a valtokod?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #141294 üzenetére
Fedélzeti irodalomban vagy pótkerék mellett matricán motorkód mellett.
[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz molnarpeter #141295 üzenetére
Okes. De amugy motorkod alapjan nem lehet tudni?
-
válasz BUZZLGHTYR #141296 üzenetére
Egy motorhoz sok esetben volt több váltó- ha biztosra akarsz menni akkor magáról a váltóról olvasod le.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Skyhunter
őstag
válasz urbanjozsi #141291 üzenetére
Lent voltunk még 2007-ben Porec-ben (Horvátország). 7,5 éves volt az autó. 4-en ültünk benne, és a csajok úgy megpakolták táskákkal, hogy a középső tükörben nem láttam semmit. Autópályán így közlekedtünk 110-130-as tempóval+a városi furikázások. Nem akarták elhinni elszámolásnál, hogy 9,5l volt az átlagfogyasztás. Pedig annyi volt.
Persze itthon, M5 autópálya, 190km/h, mindjárt kinyílt a torka (csomagok nélkül persze, és csak egyedül voltam), 12-13l benyelt.
-
[HUN]Dani
őstag
Sziasztok!
Voltam tegnap klímásnál mert városban nem fújt elég hideg levegőt. Volt egy szelep csere, egy kapilláris szűrő csere, majd nyomasproba ami jó volt aztán az új gáz. Próbáljam ki mondja.. tök jó hideget fújt már álló helyzetben is amikor szólt hogy kapcsoljam ki vagy tegyem econ-ba mert nem forog a klíma ventije. Ma voltam egy barátomnál aki ezt a hibakódot találta. 00603 - Footwell / Defroster Flap Motor (V85): Faulty
Ez mégis mit jelenthet? Nagy a baj? Szabad-e használni így vagy sem pl autópályán megrakva 140-150-nél?
Passat b5 digiklímával az alany.
magyarsrac
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest