- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz t_a_m_a_s #70794 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi nem volt. Persze jó volt meglátni, öröm volt ránézni, meg hatalmas cukiság, de a sírástól nagyon messze álltam. Ellenben a Galaxis Őrzői 2 végén, amikor meghalt egy nevesebb mellékszereplő, akkor kőkeményen küzdenem kellett, hogy ne bőgjem el magam.
Egyszerű ember vagyok én. Ha öröm van mosolygok, ha szomorúság, sírok. Az olyan bonyolult érzelmi reakció, mint az örömkönny úgy néz ki számomra ismeretlen.
Azért remélem nincs velem valami baj!(#70792) Byk01
Nos, a három nincs is tervben, és ha jelenleg Anitát megkérdeznéd, akkor Ő a kettőre is ugyanezt mondaná.mikrofon és j.bravo:
Köszi skacok!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Byk01
őstag
"Gyönyörű, felemelő érzés amikor megszületik a gyermeked, semmihez nem tudom hasonlítani."
Főleg, ha szinte lemaradsz róla, mert arra nincs időd, hogy megvárd, mire a mentők felveszik a telefont, mint nekem a harmadiknál. Erre próbáltam utalni Alinak. Nálunk az első gyereknél este 7-kor volt burokrepesztés, hajnal 1-kor született meg. A másodiknál ez a 6 óra lefeleződött: hajnal 5-kor ébredtünk, hogy talán jön, 8-kor már kint volt a nagyobbik lányom. A harmadiknál meg tovább feleződött az idő, és ébredéstől csak másfél órám volt ... de ebben már benne volt az is, hogy az asszony ruhája nem engedte kijönni a kiscsajt. Erről azért lemondtam volna, bár életem sztorija, ahogy hajnal 1-kor 120-szal megyek a Gyömrőin, és közben hívom a szülésznőnket, hogy úton vagyunk, intézzen valami szállítóeszközt, és a végén a kórház előtt a behajtani tilos sem igazán érdekelt ... bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha nem hajnal 1-kor, hanem reggel fél 8-kor kell ezt eljátszani
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
mikrofon
veterán
Nálunk reggel dupla küzdelem.
A nagyobbikkal ugyan ez és ráadásul egy óra amíg a felkeléstől kijutunk a bejárati ajtón. Szerencsére kelésben nem kell noszogatni de minden másban igen.Ezzel szemben a középső, az meg nehezen ébred, aztán öltözik magától persze úgy ahogy egy kétéves tud, tehát igazából csak próbál. Csak azért, hogy ö is jöhessen reggel, de ugye Ö még otthon marad így reggel jó esetben csak duzzog, rossz esetben hisztizik, amíg ki nem lépünk, hogy mi ne menjünk és ö is jönni akar.
A legkisebb sem akar kimaradni a reggeli nyüzsgésből, így Ö a feleségem karjaiban fekszik és onnan les. Tehát kb. minden rám marad a reggeli készítését leszámítva...
Még is, ha másodszor nulláról indulnék, akkor is biztos lenne legalább három... Mert rengeteg öröm és boldogság is jut....
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Detto, detto, detto. nalunk ugyanez reggelente, csak 1 jermekkel. Korhazas meg majdnem beture ugyanaz, csak nalunk en voltam Paddyvel az elso masfel oraban, mig Vera labadozott csaszar utan.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
Dávid 7:15kor kelt, 7:45kor már bölcsiben voltunk... szóval felkészülhetek, hogy ez csak romlani fog? Amúgy ahhoz képest, hogy szeptemberben még eléggé szótlan volt, most be nem áll a szája... dumagép.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500