Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
fusson a rendszer reklámok nélkül
Ez nem lesz 100%-os, használhatsz AGH-t, PI Hole-t, Zenarmort, stb. Csak a hirdetési oldalakat tudja szűrni. Ha az adott site-on belülről jön a reklám, cseszheted. Lásd Reddit. Talán a végponti megoldás segíthet egy kicsit a dolgon (pl. browser plugin), de teljes reklám mentességben ne reménykedj -
Nálam pontosan ez az összállítás futott jó darabig, aztán elöszőr cseréltem a NIC-et két portosra és egy switch-re, majd a sziamiui routert egy Cisco AP-re.
A Hp T620 plus most is kiszolgálja a router/tűzfal funkciót 4 GB RAM-mal DIGI 100/300 netnél, szerintem egy gyorsabb nettel is ellenne, mert max letöltésnél is 50 % a max proci terhelés. Én nem virtualizálák, ráraknám a helyedbe a vasra a cuccot. -
Patice
nagyúr
Nekem is ilyen vasam van, de natívan fut rajta a pfSense.
Erre pont elég a 16 GB SSD, meg a 4GB RAM.
Sztem felesleges virtualizálni.
Nálam ez a gép a router, ez adja az IP-t, ez szűri a reklámokat, ez az átjáró a netre.
30 eszköz van rajta non-stop, többi ahogy igényli.
Volt már 50+ is, akkor sem volt fennakadás.
Mögötte nálam TP-Link Omada switchek és AP-ok, Syno NAS-on megy hozzá a kontroller. -
a proxmox stabil, ha nem szemeteled tele. De a host mentése sem árt néha.
Opnsense kezeli szépen a VPN dolgokat, már a Tailscale is van pluginként. Kipróbálásra elég a vas, utána hogy mennyi torrent, plex konvertálás vagy akármi lesz még... akkor majd látod, h mit bír.
Nálam sincs bridge a routeren, dmz van az opnsense, kész. Érezhető hátránya nincs, biztos jobb a bridge, de a kínai fw-t elég macera felrakni, elengedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest