Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Adott egy C5 X7 2008-as RHR motórkódú paripa, alvázszám: VF7RDRHRJ54042233.
Ezekben a jószágokban hogy kellene működnie a generátor töltésnek? Indítás után alapjáraton semmi töltés, végtelenségig is járathatnám... Viszont ha lépek egy gázt, akkor felugrik 14,4-14,5-re és azt tartja. Ha leállítom és újraindítom megint semmi töltés, csak esik az akkufesz. Létezhet, hogy ez így működik vagy valami nagyon el lett baszarintva?
Mindezt úgy, hogy régi generátort leadtam és kaptam helyette teljesen felújítottat.
Külön érdekesség, hogy ha alvázszám alapján ránézek akkor ezt hozza, ami L - DFM kommunikációt ír, amit pedig kaptam az kódszám alapján ennek tűnik, ami LIN-es.Létezhet, hogy emiatt nincs alapjárati töltésem aztán ha odalépek akkor meg fixen tartja a 14 feletti értéket?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Servicebox-ba csak én nem bírok belépni? Ilyet kapok
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Franciából behozott C5-re létezhet szervízmúlt lekérdezés valamilyen módon? Gondolom kb esélytelen, de egy kérdést megért.
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam C5 táborba egy 2008-as RHR automata, exclusive sedannal. Méter 312k.
Hátsó féktárcsa+betét és olajcserét szűrőkkel megoldjuk itthon, viszont vezérlés csere és hydro+futómű átnézés/javításra szeretném típusdokihoz vinni.
Jelenleg olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy Kiss Gábor - Baja és Bethlen Gábor - BP is megoldható, mivel Baja tőlem 50 km, ellenben Pestre járok heti rendszerességgel dolgozni.Ti melyikőjükhöz vinnétek/járnátok a helyemben? Kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra (vállalási idő, árak, megbízhatóság, személyes szimpátia, stb) terén?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv újra!
Érdeklődnék, hogy akad-e itt csoporttag, aki 2.0 163 le vagy 2.2 204 le automata C5 sedan vagy kombival rendelkezik (hidrós futóművel)? Hálás lennék, ha egy topiklakó hajlandó lenne vinni egy kört, esetleg pár perc erejére kipróbálhatnám szerettt autóját.
Kiskunhalasi vagyok, de heti rendszerességgel mozgok Kiskunhalas-Budapest között. +- pár tizenkilómétert és pár sör kiadást bőven megérne egy ilyen mutatvány.Egyre jobban morfondírozok, hogy hiába az 508 tetszik kívül belül, lehet az a fránya hidró megérne egy próbát a gyalázatos magyar utak miatt, illetve ár/érték arányban még talán jobb vétel a C5, mint az 508.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Létezhet itt olyan fórumtárs, aki rendelkezik 2010-2014 közötti 508-ashoz (Euro 5) vezetett fenntartási költség excellel? Hátha van itt ilyen Kisebb szünet után újra neki ugranék a keresésnek. Egyelőre vacilálok a GT és 2.0 automata között. Felhasználás még mindig heti 1x/2x 300 km + a szokásos kirándulások, nyaralások, családlátogatások.
Ami érdkelene konkrétan:
- 2.0 163 le
- 2.2 GT+1: Futóműre ahogy tudom a GT komolyabb és bonyolultabb szerkentyű is. Ez a keménységre is igaz? Főleg az érdekelne, hogy melyiknek "puhább" a futúműve (melyiket torelálja jobban a vesém a sz*tyok magyar közútakon)... Köszi, ha segítetek.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz fpatrik17 #6629 üzenetére
Szerk.: Közben csináltam egy AutoDNA lekérdezést, hát úgynézki Olaszból tolatva jött haza és közben kétszer megkerülte a Földet, mert eltűnt belőle egy százas.... 180 helyett 280 tűnik a valósnak. Pedig márkaszervízes emberé a gép és amit láttam az nagyon tetszett. Kár érte... Alkualapnak mennyire jó egy ilyen lekérdezés eredménye?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Alvázszám alapján felszereltséget és szervíztörténetet tud itt valaki lekérdezni? Van egy 2015-ös 2.0 BlueHDI 508-as kombi, ami érdekelne. Szeretném jobban megismerni
Alvázszám: VF38EAHRMFL042174
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Szembejött egy jó állapotú 2013-as Peugeot 508 Allure, 2.0 HDI 140 le, manual. Kiskunhalasi vagyok, erősen gondolkozom a megvételén. Forgalmi, így rendszám és alvázszám is rendelkezésre áll.
Kérdéseim:
1. Hova érdemes vinni komplett átvizsgálásra + diagra a vasat, ahol tutira értenek is hozzá? (lehetőleg a közelben, hogy a gazdája is belemenjen )
2. Online lekérdezésre érdemes pénzt költeni, a JSZP-n kívül? Amennyiben igen, melyik oldal javasolt?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
Új hozzászólás Aktív témák
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest