Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz rnrn #64557 üzenetére

Hát én sem tapsolok érte.

"Mint azt megtudtuk, a kedd esti tesztjellegű produkció csak a töredéke volt a majdani látványosságnak, hiszen ötször ennyi fény kibocsátására alkalmas berendezéssel vérteznék fel a tornyot a későbbiekben."

Ennek tudatában pláne nem :D Ez a keddi próbaüzem is eléggé bevillantott (fényszennyezés), mi lesz, ha teljes üzemben megy majd?! Elénk teljes panorámaként tárul a torony látványa, ha kimegyek az erkélyre, de nem hiszem, hogy ezt fogom bámulni órákig, persze nem is ez a célja, azt tudom. Látogatóvonzás? Lehet...

A környező terület rendezése szerintem hasznosabb lenne, meg kitalálni valami igazán vonzó látványosságot, bár a toronyból kinézni elegendő látványosság, de nem tudom, nekem a torony környékén manapság mindig valami hiányérzetem van.

Bár ez lehet, hogy elfogultság, illetve gyerekkori emlékek miatt van így, hiszen apám a toronyban (és a mellette lévő bázisállomáson) dolgozott évekig, rengeteget voltam fent, lehet, hogy az hiányzik, hogy az "elzárt" szobákba bejussak :) Pláne, hogy akkor még micsoda technika volt ott... most meg ugyanazt elvégzi egy kisdoboznyi cucc, de erről már sírtam itt korábban is emlékeim szerint.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák