-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz DoItYourself #25492 üzenetére
Nem igazán kell beemelned, mivel én készítettem a konverzió beállítás leírását.
Ha banki váltás van beállítva, bármely banknál jobb az árfolyam mint a Paypal-n.
A Paypal vásárlási árfolyam amit írtam a következő módon nézhető meg.
PayPal balance, Manage currencies,jobb oldalon Currency Exchange alapból a Select type of currency conversion-nál a Balance Conversion-on áll. Ez kell átváltani Payment conversion-ra.
From Hungarian Forint legyen a To U.S.Dollar és ekkor megkapjuk az aktuális árfolyamot amit adni fogunk 1 $-ért, jelenleg 288 Ft.
A fenti a jó beállítás, mert a matek így jön ki: 1 HUF = 0.00347894 USD, 288* az előbbi számmal.
A K&H jelenleg 283,39 Ft-al számolja a $-t, ők a többi banknál drágábban adják, de még akkor is van egy kis különbség most 4,61 Ft.
€ esetén Paypal 324 Ft K&H 316,01 Ft itt már nagyobb a különbség 7,99 Ft.
Ők így számolják el:
Forintszámla esetén, ha az elszámoló devizanem nem forint a Bank a saját feldolgozási napján érvényes, a Bank fiókjaiban és honlapján hivatalosan közzétett deviza I. eladási árfolyamon átszámított összeggel történik,.Jó eséllyel nem a jó beállítás volt amikor a Paypal árfolyamot nézted, amikor előzőleg fizettél más volt az árfolyam, nem kívánok ezzel többet foglalkozni, ha te meggyőzted magadat, hogy jobb neked a Paypal árfolyamon vásárolni, ám legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest