- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hupisom1
tag
Köszönöm nagyon segítökész vagy
-
baandii
senior tag
akinek rendelését a DHL szállította és a vámon megfogták az áfá befizetésének mi a módja?
kézbesítéskor kell fizetni? vagy átutalással nav számlára?a segítőknek előre is köszönet!
-
norbi2010
őstag
Buyer protection véd az alábbi helyzetben?: kiraktam egy hirdetést ide a hardverapróra, hogy keresek egy játékot Xbox One-ra paypal-es fizetéssel. Kaptam egy e-mail-t, amiben az adott játékot ajánlották eladásra és mivel jó árban volt, valamint szimpatikus volt az eladó elküldtem neki a pénzt goods and service-ként. Ez tegnap volt, ma próbáltam újra e-mail-t írni, hogy fel tudta-e adni, viszont nem tudom elküldeni, mert az e-mail cím már nem létezik. Van esély a pénzem visszaszerzésére?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23286 üzenetére
Nincs. Uniós cég, ügyfélszolgálat Írországban. Mit akarsz intézni?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz nagy@gmx.com #23286 üzenetére
Szerintem olyan nincs.
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23284 üzenetére
Nem tudod javítani, csak azért kérik, hogy 18 év betöltését ellenőrizzék. Ha később felmerülne, akkor tudod, hogy mi a sorrend.
-
nagy@gmx.com
tag
Összecseréltem a regisztrációnál a születési hónapot, napot.
Megtévesztő, mert a napot kellene először írni, ahogy írja is, DD/MM/YYYY, de nem így van, mert a hónapot kell először írni.
Lehet javítani, ha igen, hol?
Vagy lényegtelen? -
mijos
senior tag
Ha csaladtagnak kuldok penzt mennyi fee-t szamol fel pp? A masik, transferwise-rol velemeny? Sosem hallottam rola es nem is hasznaltam meg, elvileg ingyenes.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Arcképgyáros
Köszönet az sms azonosítós leírásért!
-
Topikgazda
válasz tuningtomi #23276 üzenetére
Amikor küldeni akarja, akkor neki kiszámolja és annyival többet írhat be, hogy te a nettó 40-et kapd, de az alap: nettó 40-hez utalandó: $41.50
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz piroszil #23275 üzenetére
Melyik részét nem érted amit írok?
A Top Up-nál látsz egy Unicredit számlaszámot amelyre utalnod kell a te K és H Bankod utalási felületén és akkor az egyenlegeden lesz pénz.
Kérdés: Top Up-al utalok pénzt a Paypal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
Válasz:
Kedvezményezett neve: PAYPAL PTE LTD
Kedvezményezett számlaszáma: 109180010000000115050684
Közlemény: Csak a Transfer ID, semmi más.Amit a saját bankod beírása, ahol felmerül a bankod neve az megint más, ha kapsz a Paypal egyenlegedre pénzt és kézhez akarod kapni akkor kell.
bank name: K és H Bank, így tudod beírni mert az & betűt nem lehet beírni. A többi információ a képen.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz piroszil #23269 üzenetére
Belépsz a Paypal-re.
Bal oldalon ebben a hsz-ben szereplő kép
Top UpEbben a hsz-ben levő kép alul középen.
-
jbauer05
tag
Kérdeznék valamit.
Rendeltem valamit az efox webáruháztól. A gondom ott támad, hogy a visszaigazoló emailben és oldalon az ordersnél hiányos a címem. Az ország hiányzik de az irányítószám és az összes többi jó. A paypal visszaigazoló emailjében meg az van írva, hogy a szállítási cím megerősítve a helyes címemmel. Akkor ezt vehetem készpénznek, hogy jól tudja a bolt a címemet ?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz piroszil #23263 üzenetére
Szerinted akkor honnan tudnák, hogy kinek a Paypal fiókjára ment a pénz? Persze hogy az. 30 napon belül vissza könyveli majd a bankod. De ha még nem telt el 15-20 nap az Összefoglalóban van tipp, hogy miként tudod lekönyveltetni, vagy megvárod, hogy visszaküldjék.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz tuningtomi #23257 üzenetére
Igen, de azt tisztázd vele, hogy a jutalékot nem te akarod fizetni, úgy küldje.
-
-
wolfhgb
aktív tag
Na én meg azt hittem, h csak úgy tudok számlárol paypal fiokra pénzt juttatni, ha párosítom hozzá a számlát. Ezt jó tudni. És akkor egyébként hogy kerül a mani a számláról a fiókba? a bankból lehet pénzt utalni paypal fiokra is? Mert én úgy akartam, h mikor hozzárendeltem a számlát, és rajta a lové a számlámon amit a fiokomba akarok tenni, akkor átdobom paypal on baratként egy másik fiokba és vissza az első fiokba, h ne a számlán, hanem a fiokban legyen a manesz, van ennek egyszerübb formálya is gondolom mi? Csak annyira még nem vagyok spiler a kérdéses témában.
-
-
Topikgazda
válasz piroszil #23245 üzenetére
A bank számla hozzáadásnál, bár az csak a pénz kivitelre szolgál a Paypal egyenlegről, ha a bankod a k&h így szereti a beírást k és h bank mivel ez csak segéd információ neked a képernyőn történő kiíráshoz, nyugodtan írhatod így.
Ha nem a te neveden volt a bankszámla akkor -családi név, last name egyezés szükséges- az a gond.
Ezt nem értem: annyi h a kártya hozzá van adva de a bankszámla nincs összekapcsolva,próbáltam beírtam a bank nevét és a kártyaszámot
Miért akarod a kártyaszámot hozzáadni, ha már hozzáadtad?[ Szerkesztve ]
-
piroszil
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy k&h-rol utaltam paypal számlámra,( k&h le is vonta) vártam 2 hetet de lové nem érkezett meg,írtam emailt de csak egy rakás kérdést kaptam tőlük.A paypal-ra már 1szer küldtem pénzt és online fizettem is vele,de ez sehol nem látható pl histori,mondjuk ez tavaly decemberben volt.Még annyi h a kártya hozzá van adva de a bankszámla nincs összekapcsolva,próbáltam beírtam a bank nevét és a kártyaszámot de csak forog forog és semmi.Ez lehet a gond,de akkor 1szer mért tudtam utalni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Topikgazda
-
wolfhgb
aktív tag
Tudna valaki segiteni abban, h ha a fiokomhoz rendelek egy szamlat, mi a megerosites menete? Gondolom csinal minimalis oszeggel egy penzlevetelt a szamlarol a paypal, ezutan van meg valami dolgom vele? A kartyanal ugyebar a probatranzakcional hagy a paypal egy 4 szamjegyu kodot, amivel hitelesitenem kell, h en vagyok a kartyahoz tartozo szamla tulaja, de a szamlasnal is van ilyen? Vagy ott nincs mas dolgom miutan megcsinalta a probat a paypal? Koszi a segitseget.
-
Camembert
tag
válasz maj-viktor #23238 üzenetére
köszi,
ugyan a csomag még nem érkezett meg, remélem meg jön így is.
Még csak pár dolgot rendeltem idáig, így ez az első eset, hogy nem ajánlottként (regisztráltként) küldik.[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Na sikerült, fel kellett hozzá hívni őket.
-
tuningtomi
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől.
Rendeltem aliexpressen egy terméket ami hibás volt, visszaküldtem és az eladó PayPal számlára tudná visszautalni az árát. Kéri a PayPal adataimat, de nem találom pontosan mit kéne elküldenem neki hogy vissza tudja fizetni a pénzt. Köszi -
Camembert
tag
Sziasztok,
a következő kérdésem lenne:
Ha az eBayes eladó visszatéríti nekem a postaköltséget, mivel nem regisztrált küldeményként adta fel, hanem csak simán (free), és PayPalon keresztül virtuális bankkártyával fizettem, akkor hova fog menni a pénz?[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Elolvastam, de továbbra sincs ez "Confirm Credit Card " ha berakom a kártyát csak az van , hogy edit semmi más és ha ellépek valahová akkor eltűnik wallet-böl. Old account view opcióra kattintva utána my moneyre ott mutatja , hogy ott van, de ott sem látom ezt az opciót.
[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Hozzá adom a credit cardot,és ellépek már menü pontra és eltünik mi a gond? 4-digit PayPal code ez hol van?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Assimilator #23229 üzenetére
Belépsz, Wallet, alul Old account view,
My settings Account type -
Topikgazda
válasz Assimilator #23227 üzenetére
A premier accountnál is vannak gombok és kártyás fizetési kliens
Nem kell business, premiered van nem personal[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
Sziasztok!
Neztem az osszefoglalot es probaltam itt a topicban is rakeresni, de nem jartam sikerrel.
Az erdekelne engem, hogy mi a kulonbseg a Personal es a Business account kozott?
Lattam, hogy elvileg a fee-k ugyanannyiba vannak, de azt nem lattam, hogy van-e havi koltsege vagy valami.
Paypalen azt irja, hogy free, de hat nem tudom. Keresem a buktatot.
Mert miert letezne ket kulon account, ha mindketto ugyanazt tudja, csak egyikben tobb a funkcio?
Alapveto celom egy donate gomb letrehozasa lenne. De ahhoz azt irta, hogy business acount kell.
Viszont az upgrade gombra nem mertem ranyomni azelott, hogy tajekozodtam volna. -
Topikgazda
válasz Hack3er #23221 üzenetére
Mit kéne válaszolni Majd feladja az általa vállalt időben. Nem kaptál emailt a vásárlás visszaigazolásrol? Mert az is válasz.Mivel GSP-s a szállitás ezért két helyre megy a száll. költség, a logisztikai cégnek és az eladónak
Ha nem kell a termék, bár nem értem akkor minek vetted meg, kérheted az eladótol a vásárlás törlését. -
Nataniel
senior tag
válasz KamuMazsola #23223 üzenetére
Köszönöm a hasznos választ!
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
KamuMazsola
őstag
válasz Nataniel #23222 üzenetére
Tévedsz!
Refund az a fizetési folyamat visszaforditasa. Visszamegy a pénz a kártyára, nem kell hozzá számlaszám.
Számlaszám neked akkor kell, ha pénzt akarsz kivenni, de oda nem jó a Webkártya számlaszáma, oda a folyószámla száma kell.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Nataniel
senior tag
ILYENKOR mi van? A számlaszám jó részét töröltem,adatvédelmi ok, egyebek, mármint a képen.
Próbáltam a Profilom alatt a "Link a bank account" részben beirni a számlaszámot (virtuálist is, rendeset is)
A virtuális kártyám van csatolva a paypalhoz, OTP-s.
Gondolom ez a csatolás refundnál érdekes.... vagy tévednék?Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Hack3er
őstag
Csütőrtökön kifizettem egy fejhallgatót ebay-ről, írtam az eladónak de nem válaszolt még, tudom hogy még csak 2 nap se telt még el egészen de akkor is.
Az lenne a kérdésem hogy van e lehetőség vissza igényelni a pénzemet?
Szerk: megg az hogy lehet hogy a szállítási költség valami cég-nek ment, és nem az eladónak?
[ Szerkesztve ]
-
gamesoft
csendes tag
Csak kitöröltem az eurót. Nem mobil, rendes PC és Firefox. Az a baj, hogy ha bankot választok, akkor meg rögtön a belépést kéri a bankhoz, az meg nincs. Nem értem, miért nincs egy egyéb bank, mint régen, megadja az adatokat és kész. Közben válaszoltak a PP-sek is, de leráztak egy sablon szöveggel (bemásolták a help-ből).
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
Topikgazda
válasz wolfhgb #23213 üzenetére
Egyiket sem kell hozzáadni, alapból a Paypal egyenleges vásárlás van. Az hogy kiírja hogy x%-os vagy csak nem kell vele foglalkozni. De elsőnek a fiók jön létre, és később bármikor adhatsz h!ozzá kártyát, bankszámla csak a pénz kivitelhez kell.
Megadod az adatokat és amikor beléptet a Paypal felületre kész, nem csinálsz mást, csak megerősíted az email címet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
eBay-n vásárolgattam pár lomot ( pár száz Ft-os tételek, az egész nem haladta meg a 2e Ft-ot sem )
és egyszer csak kiirta a PayPal egy fizetés közben, hogy a bank nem engedi a tranzakciót erröl a kártyárol,
váltsak másik kártyára.Eddig nem volt hasonló gond. Volt hogy sokkal több tételt és nagyob összegekben rendeltem meg 1-2 orán belül.
A számlámmal nem tapasztaltam semmi problémát. ( van rajta elég pénz ).
Mi lehet a probléma ?
Köszönettel.: Csipesz
-
wolfhgb
aktív tag
Sziasztok, paypal fiokot szeretnek nyitni, de ugy, h csak a fiokra utalt penzbol szeretnek vasarolni, bankszamlat, v hitelkartyat nem szeretnek hozzarendelni, viszont a fiok letrehozasanal ennel a lehetosegnel csak e kozul a ket osszetevo kozul lehet valasztani, es valamelyiket valasztanom kell, mert nem lehet atlepni a dolgot. Megoldhato ugy a fioknyitas, h nem rendelek hozza semmilyen kartyat v szamlat? Es ha igen, akkor hogyan? Koszi elore is a segitseget.
-
Topikgazda
válasz gamesoft #23210 üzenetére
Nem tudom hol laksz, a javasolt sorrendem az OTP, a Postova Bank és végül az Unicredit, mert ők a lassabbak.
Amit az előző hsz-ben írtam úgy működik.
Azt nem értem, hogy nálunk is volt az OTP és az Unicredit, nálatok müxik, nálunk meg egyik sem érhető el a gyors feltöltésben, semmi nincs. -
Topikgazda
válasz gamesoft #23210 üzenetére
Ugye nem mobil app?
Mivel nálatok működik a Add...., gyors feltöltés úgyis megoldható, hogy a 3 bank közül ami neked legközelebb van megcsinálod a Trustpay utalást és azokkal az adatokkal a pénztárba befizeted, utalsz. Vagy ismerőst megkérsz akinak van a megadott bankoknál számlája, hogy csinálja meg az utalást.
Nem vetted fel az €-t a devizák közé, vagy kitörölted a képről?
[ Szerkesztve ]
-
gamesoft
csendes tag
Nálunk csak 3 bank van, nem felsorolt nincs, mindhárom konkrét bank.
Az oldal a képen látható. Eddig Top Up volt, most, kb. egy hónapja nincs.
Ha fel akarom tölteni, akkor ide dob: https://www.paypal-dobijanie.sk/
Itt azt írja, a Top Up-al csináljam, ha nincs ott a bankom, de Top Up sincs.[ Szerkesztve ]
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
gamesoft
csendes tag
Eddig TrustPay-on keresztül utaltunk, simán TopUp-pal. Beirtam mennyit akarok utalni, kaptam emailt, azzal besétáltam bármely bankba és utaltam. Ott mondták, hogy TrustPay-ra utalok, onnan kb. fél - egy nap mulva kaptam meg PP-re. Később öcsémnek lett számlája, akkor meg TopUp, bank kiválaszt, belép utal, pár perc után rajta volt a pénz. Most nincs ilyen, és TopUp menü sincs, csak ez a Add funds to your account instantly van, ahol meg nem lehet csak 3 bank közül választani, de ami kellene bank az nincs ott.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ha szeretnel hozzaadni kulfoldi bankszamlat akkor muszaj lesz ujat letrehozni....
szerintem amugy nem kell sot jobb ha magyar rezidens maradsz!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
mijos
senior tag
Szerintetek erdemes letrehozni uj fiokot, ha anno meg magyarorszagon csinaltam, most meg kulfoldon hasznalom a fiokom?
Masik kerdes, csaladtagnak szeretnek utalni, milyen jutalekkal kell szamolni? Pp-t szeretnem hasznalni western union helyett." Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
-
dptrsk
addikt
válasz gamesoft #23202 üzenetére
international bank account number.
Általában a havi számlakivonatodon rajta van. Esetleg a bankszámlaszerződéseden is.
Itt van segítség[ Szerkesztve ]
-
gamesoft
csendes tag
Sajnos nincs, régen volt. Írtam PP-nak is, de csak egy sablon szöveget kaptam vissza.
Ha számlát adnék hozzá, úgy működne? De ott meg IBAN számot kér, az mi?"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest