-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Millió éve van PayPal accom, de az óta most az egyszer folyt be rá összeg, eddig csak kifizetésre használtam. Befolyt az összeg, kértem a withdraw-ot (persze ők már levonták a nem kevés jutalékukat!), nem is volt egy db-ig semmi gond...
Egyszer csak jön az email, hogy valaki(!) olyan pénzmozgással járó tevékenységet akart végezni a PayPal accomról, ami nagyon gyanús, úgyhogy azonnal lépjek be és igazoljam magam ésatöbbi ésatöbbi, különben agyonlőnek!
Beléptem. Hát rögtön jelszó megváltoztatás, ujjlenyomat, retinaellenőrzés, anyámkínja...
Majd végre bent vagyok, hát látom, hogy a pénz visszajött a Pay-re!
Aztán látom, hogy limited a hozzáférésem!!! Nagy kegyesen megengedték, hogy megnézzem miért. Hát látom, hogy mindez azért, mert ők ellenőrizni akarták, hogy ki vagyok, mert gyanús tevékenységet végeztem!!!!
Ezek ennyire rohadékok? És megtehetik ezt velem?! Mit tegyek?! Mert annyit közöltek, hogy változtassam meg a jelszót, meg menjek végig a procedúrán és megint okés lesz minden. Végigmentem, még mindig limited vagyok!
Azt szépen felsorolták nekem, hogy mit tehetek és mit nem limitáltként... Hát mit ad Isten, pénzt pont nem küldhetek a számlámra az accomról (pedig most nagyon kéne)l!!!! Szerintetek ha szépen megkérem őket, megrohadnának az édesanyjukkal együtt?!
Begin a limitation review
Date Limited Required Response Status Action
Jul 24, 2013 Confirm your credit cardTo confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, we'll credit your PayPal account for the amount charged. Information Submitted task complete Complete
Apr 24, 2008 Photo IDTo help confirm your identity, please send us a copy of your photo ID that shows your name and address. Information Received-Accepted task complete Complete
Jul 24, 2013 Change passwordPlease change your PayPal password. Information Submitted task complete Complete
Jul 24, 2013 Update security questionsUpdate the information that we use to confirm you're the account holder. Information Submitted task complete Complete- You don't have any open cases -
Minden complete!!! Mégis limitált maradtam...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest