Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Mikor lesz vége az aktuális ligának? Úgy látom már régóta megy, nem szeretnék úgy karaktert kezdeni hogy 1-2 hét múlva más liga lesz.
A másik kérdésem: Élek-halok az arc totem buildért, mennyire jó most így százmillió kihagyott patch után? Előre is köszi a válaszokat! -
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Megtaláltam életem első Exalted Orbját, kb mennyi Chaosra tudom átváltani? Nézegettem poe.trade -en, de 10-től 5000 -ig mutatja.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, most kezdem a játékot és az lenne a kérdésem hogy Lightning Bladefall Totem buildhez templarnak milyen cuccok kellenek? Armor, Evasion, Energy Shield, esetleg más? Előre is köszi!
-
Lézerparaszt
őstag
Engedelmetekkel csináltam egy "Prohardver" nevű guildet, aki akar csatlakozni, keressen meg a játékban, a nevem Hypperkarma.
-
Lézerparaszt
őstag
Anno egy summonerem volt, kisebb hadsereggel járkáltam és ők ledaráltak mindent. Lehet még ilyet csinálni vagy gyengítettek rajtuk? A másik hogy volt egy olyan talent ami 1-re vitte a hp-t, és az energy shieldet elég durván megnövelte. Nem nagyon találtam azt a skillt, csak olyat ami 1-re viszi a hp-t és immunt ad chaos ellen. Létezik még egyáltalán az a talent?
-
Lézerparaszt
őstag
Pajzsos armor + resist szörnyetegnek van valami értelme? Össze lehet hozni azzal normális dmg-et, vagy úgy van mint a többi játékban, hogy nem üt le semmi de én meg fél évig ütök valamit hogy meghaljon?
-
Lézerparaszt
őstag
Kár hogy elhasználtam a pontjaimat, tudtam volna csinálni :s
-
Lézerparaszt
őstag
PvP-ben ha nyerek akkor van valami jutalom?
-
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Foxmulder89 #338 üzenetére
Ezer köszönömszépenek
Van amúgy valami alapszintű leírás hogy melyik kasztnak milyen fegyver és páncél kell? Úgy értem evasion ratinges armoros stb kinek kell.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, a mobokat lehet valahogy resetelni? Anno mikor bétát toltam csak átmentem másik mapra és vissza, de most nem működik.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, remélem olvassa valaki. Bent vagyok a bétában és van egy 60-as summon/frost/energie shield witch-em. 1 HP / 3917 ES van. Van egy olyan problémám, hogy Merciless fokozaton mennék Maelströmbe, de valamiért mindig instant meghalok úgy, hogy a közelemben nincs senki. A 8 zombim és a 16 csontvázam harcol elöl, én meg csak úgy egyedül állok naggyon hátul. És bumm, egyszer csak meghalok instant, de az energie shield nem csökken. Próbáltam alacsonyabb szintű helyeken is, 55+-os helyen rendre előjön ez holott lvl 60-ig csak egyszer haltam meg, akkor is csak úgy hogy wc-ről visszatérve láttam hogy halott vagyok. Nem tudja valaki mi lehet a hiba ? Van olyan visszasebző skill ami a zombikon keresztül elér hozzám ? Vagy csak sima bug, és kb temethetem el a karit ?
Relog sem oldotta meg a probémát, bár szerver restart még nem volt, azzal hátha elmúlik... már ha tényleg bug.Ityam: Azért elég durvák a zombik, mindent szólóztam, Maelströmön a főbosst is, 60-ig nem is haltam gyakorlatilag. Ha kevered egy kis frosttal meg a passzív skilleken rágyúrsz a minionokra akkor elég brutálisak. A bossokhoz hozzá sem kell érned, odamennek a zombik, dobsz egy sebzésnövelő átkot a bossra, és a zombik segítség nélkül leütik. Ha meg a boss megöli, a zombi ferobban és a max hp-nak megfelelő sebzést küld a környékre, ami nekem 1724 most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest