Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Lézerparaszt #15156 üzenetére

    Amit linkeltem, ott pl. vennének exalted-et vagy másképpen: eladnának chaos-t, amiért fizettségként exalted-et kérnek

    Szóval kiválasztod a neked szimpatikus vevőjelöltet, annak sorának végén katt a Contact seller szövegre, majd a felugró ablakban a csúszkával módosítod a venni kívánt chaos mennyiségét a rendelkezdésedben lévő exalted-nek megfelelően (amennyitől meg akarsz szabadulni legyen a jobb oldalon vagy kevesebb, ha épp nem kerek a váltószám, de ebben az esetben ez nem lesz probléma), majd kimásolod az alatta levő mezőből a szöveget

    Játékban megnyitod a chat-et (gyak. ütsz egy entert), majd mehet a Control+V -vel a beillesztés és enterrel el is küldheted vagy még beleszerkesztesz előtte.

    Ha fogadja az ajánlatot, akkor 5-10 másodperc (lehet azért kicsit több is) múlva jobb alul megjelenik egy party-ba hívás, amit elfogadsz. Ekkor bal felül fogja mutatni a partyba került karakterét egy téglalapban, azon jobbklikkelsz, majd választod a Visit to hideout szöveget, akkor elteleportálsz az eladó Hideout-jába. Ott várakozol kicsit, majd ha összeszedte a cuccot, akkor jobb alul megjelenik a Trade-re felkérés, amit elfogadva bal oldalon megjelenik a Trade ablak, aminek alsó részébe kell raknod az előtte már inventoryban lévő fizetőeszközt megfelelő mennyiségben. Ezt követően a felső ablakban megjelent cuccra, currencyre rá kell vinned a kurzort ellenőrzéshez (hogy az került-e be, amit láttál a poe.trade felületen, nehogy átverjenek). Ha minden rendben, megfelelő a tárgy vagy most esetedben megszámoltad a chaos mennyiséget és az megfelelő számodra, akkor jöhet az ACCEPT gomb, majd egy Enter és megköszönöd a trade-et. Ezt követően elportálsz valamerre és S betű után kilépsz a partyból, ha az eladó még nem rakott ki onnan :)

    Eladás ennek ellentettje, de oda 3rd party alkalmazás vagy premium stash tab szükséges, hogy beárazhass, eladhass és felkerülhess a poe.trade oldalra. Na ilyet én még nem eszközöltem, eddig vásárlással sikerült abszolválnom az igényeimet, no persze az értékesebb tárgyak mentek vendorhoz eladásra,míg a kártyák, currencyk elférnek a stash tabokon. (pedig ahogy néztem van pár 80-100 chaos értékű kártya már nálam)

    szerk.

    ha véletlen olyan partyba hívnak, ahol többen is vannak bent, akkor azon karakteren válaszd a Hideout-ba portálást, akinek az ajánlatot elküldted (chat ablakban látod a nevét)

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák