Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lajos001

aktív tag

válasz Nordic #623 üzenetére

Megnéztem, az alap crit. chance-om 13,8% (nyilván ebbe benne van a spark 4%-a, illetve a passzív pontokból kapott növelés is, a cuccaim nem adnak erre pluszt). Harc közben is megnéztem 6 aktivált charge esetén (charge-onként 50%-kal számolva ez 300%, azaz 3*4%=12%) ez az érték 25,8%-ra növekszik, ami sajnos jóval alatta van a 40%-nak. Ha jól gondolom, akkor minden 4. lövés critical. Ezért is van az jelenleg, hogy hatékonyabban ölöm az ellent átokkal, mint power charge-dzsal. Persze, hacsak lehetőségem van együtt használom.
    Ezért is egyelőre célravezetőbbnek találom az Elem. weakness átkot, de talán egyszer majd 2 átkot is használhatok egyszerre....

"A life reg kell, azért maradt meg. Mivel nincs gyógyulásod, valamivel kell gyógyulni."
    Én ezt értem, de mellette még meghagytál +8% life-ot és a Discipline and Training pontot is. Gondolom ezeket csak véletlenül. :U

Minden esetre örülök, hogy ilyen sokat segítettél, sok dolgot ismertem meg tőled a játékkal kapcsolatban. :C
    És, ha nem veszed zokon a későbbiekben is fordulok hozzád segítségért.
    Egyébként kb. 2 hónapja játszom a játékkal és tulajdonképpen mostanában jöttem rá, hogy hasonlít ugyan a Diablo-ra, de mégis eléggé különbözik tőle ahhoz, hogy az ember ne unjon rá egyhamar. Ha ennyi idő alatt már király cuccokban hentelném az ellent, talán már abba is hagytam volna. :-D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák