Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Milyen billentyűzet kombóval tudom megcsinálni azt, hogy felveszek egy stack orbot, és azt az itemen tartva folyamatosan tudom rá adogatni, és nem kell egyesével ráhúzni? Már mindent próbáltam, beállításokban nem találtam rá semmit, és a neten se nagyon akárhogy írtam be.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Peaceliker #592 üzenetére
Minden karit masszivra érdemes épiteni, ettől függetlenül lehet jó sebzése
Hasznos a pajzs, +1 tárgy amin hp lehet és a blokk is nagyon nagyon jó dolog. Nem rossz a dual wield se, sok attack speedet lehet rá talentolni, de ezzel együtt jár, hogy gyorsabban fogod a manádat elégetni.
Projectile damage a lövedékek fizikai és elementális sebzését is növeli, minden skillét amire ha rámutatsz projectile van irva. Attack speed szintén csak az "attack" tulajdonságú skillek sebzését gyorsitja, a cast speed pedig a spellekét.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Zan
aktív tag
Helló!
Kb. ugyan ebben a problémába futottam bele az első karakteremmel, csak annyi különbséggel, hogy én a kevés life mellett még az Acrobatics-ra is rányomtam, biztos ami nem...!
Aztán beláttam, hogy nem éri meg regretelni az egészet, így kezdtem egy Spectral Meltert!
Csak ajánlani tudom, mert kezdő karakternek tökéletes: olcsó, tanknak is megteszi, iszonyat life-leach és aoe-dam! Hajra!
Minél jobb, annál jobb!
-
Peaceliker
addikt
-
lajos001
aktív tag
Ez a Prohardver guild nem igazán akar összejönni. Pedig jó lenne több hazai sráccal nyomulni. Időnként egy-egy partihoz hozzácsapódok, de a gyenge angolom miatt, nem sokat szólok hozzá a játékhoz. Mondjuk a többiek is csak kódolva írogatnak.
Eleinte magányos farkasként jobban szerettem menni, de mióta belekóstoltam a csapatjátékba.......megtetszett. -
lajos001
aktív tag
válasz Foxmulder89 #591 üzenetére
Végül azt választottam. Így a 45%, 43%-ra a 30% pedig 29%-ra csökkent. Nem valami sok, de nem akartam refund pontot ellőni kísérletezésre. Most valamivel jobb a helyzet.
-
Peaceliker
addikt
Jah és mit érdemes tanknak kezdeni? Mit ha shieldes lesz, mit ha nem? Ha vkinek van tanácsa ne tartsa magában, mert hazaértem és indítanám is a karit!
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Na mivel atc 3 végén megvilágosodtam, hogy a 450 hp meg a kb semmi armor kevés lesz a boss ellen, kezdek új karit!
Úgy gondoltam a másik véglettel jól járok, ezért építek vmi tankot. Kérdés, hogy a pajzs mennyire hasznos? Érdemes vele foglalkozni vagy inkább fegyót bele? 2x1 kezes vagy 1x2 kezes a nyerőbb?
Mondjuk attack speedet szeretem, de ha kell lemondok róla
Másik kérdés, ami felmerült, ahogy itt olvasgattam: projectile damage/attspeed csak mágusoknak jó? Íjásznak nem ad bónuszt (csak mert az is lövedék)?Köszi!
"Oh my Goa'uld!"
-
Foxmulder89
senior tag
válasz lajos001 #588 üzenetére
Valószinűleg a reserv csökkentéssel jársz jobban több auránál. Annyi szól a mana mellett, hogy a +mana a regenedet is növeli, mivel a manád 105%-át regeneled egy perc alatt.
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Patrick
addikt
Na HC-ban ACT 2 kivégezve egyedül, ez az SL-ben az első karimmal nem ment és sokszor meghaltam, itt még egyszer sem, voltak húzós részek, mikor 30-an rám jöttek, de örülök, mint majom a banánnak.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
lajos001
aktív tag
Átok immunisat mindíg hordok magammal (még melóba is :-D), illetve Catalysed is volt, de most már van Seeting is. Köszönöm!
Jelenleg épp mana hiányban küszködök és 1 pontot tudok osztani. Melyikre érdemesebb tenni: 8% mana vagy 5% rezerváció csökkentés? Összesen 887 manám van, Purity és Discipline aurákat használok 30% és 45% reserv. Gondolom a reserv. csökkentés inkább megéri. Hogyan fog alakulni, ha arra teszek, a jelenlegi 75% lefoglalás 70%-ra fog csökkenni? -
Nordic
Közösségépítő
válasz lajos001 #583 üzenetére
Mindeképpen legyen nálad egy seething flask, mert az konkrétan instant ad x mennyiségű hp-t. Ez életet menthet. Másodiknak én Catalised flasket rollolnék, ami a feltöltés idejét csökkenti x %-al. Tehát, ha egy flask 6 sec alatt tölti fel az életed, akkor a catalised flask mondjuk 4 alatt fogja. meg persze immun curse remove bleeding-es flask sem árt, főleg endgame-ben.
-
MadarasTESCO
csendes tag
cső. nem tom hogy lehet e itt üzletelni, de keresek egy 6 link-es death oath astral plate ruhát. 22 exalted orbot és egy egy 6 lyukú, de nem összekapcsolt death oath-ot ajánlok cserébe. a játékban a nevem: MyPingIsShit
-
lajos001
aktív tag
Azt hiszem mindenkinek jobb, ha inkább kérdezek, mint válaszolok.
Ha azt szeretném, hogy a lehető leggyorsabban töltse fel az életem a life flask, milyen tulajdonságút érdemes választani. Nem pontosan értem hogyan működik az instant recovery?
Például van egy flaskám ami 763 életet tölt vissza 8 mp alatt, vagyis kb. 95-öt mp-ként. Ez mellett még van egy olyan tulajdonsága is hogy: Instant recov. when on low life. Gondolom ez azt jelenti, hogy azonnal tölt, ha alacsony az életem (és mennyi az alacsony élet?). De ez pontosan mit is takar? Gondolom nem azt, hogy alacsony életnél 1 mp alatt feltölti a 763 életet? -
tocsek18
senior tag
esetleg aki szeretni magyarokkal gémelni vagy csak hiányzik neki a társaság íron ingame privátot és megy a guild inv.
Eletkeptelengumicukor[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
itemeken 20quantiti a max ha jól tudom, van uniq ringen ami több
rarity meg 50raren unqibol és van 80%os ringrarity növeli az esélyt hogy egy mobbol minél több sárgát esetleg unqiot kapj
a quantity meg mapon max 20% az a mobok számát növeli, itemen minél több van annál több 6link map és orb esik, döntse el mindenki melyik jobbhogy pontosan mire mennyi a max rarity meg quantity itt megbirod nézni (affix és suffix alatt)
ugye alapból elvileg 1% az uniq drop erre jön rá a te %od
de ha bemész egy olyan partyba ahol van egy witch 450%+rariytvel és 100+quantityvel 6személyes party egy kék mobpackbol annyi item esik ki hogy nemlátsz üres földet bossbol meg kiesik vagy 30+sárga
-
Rison77
senior tag
Az item rarity, és quantity statoknak van felső cap-je? . Exile wikiben olvastam, de nem igazán ír róla semmit. Illetve, ha egy mapra olyan rollt kapok hogy x% more items dropped, akkor, ha nekem van alapból 40% ehhez hozzáadja még az x %-ot is? Ezekre az Unique itemekre mi van hatással? Mert kb mintha diablo elejét látnám, hogy lvl76-on 69-70-es mapokon, elég szépen esik, de kb úgy lvl 30 feletti sose esett, mind ilyen lvling item.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz lajos001 #574 üzenetére
A chaos orb recept nem valami nagy durr. Egy komplett rare set-et(sisak,csizma,kesztyű, öv,két gyűrű,amulett, chest armor, és két egy kezes fegyver vagy egy kétkezes, vagy fegyver pajzs kombó) kell a vendornak eladni, és chaost kapsz érte. Persze az is fontos, hogy minden cucc legalább 60-as itemlevelű legyen. Ha valamelyik nem az, akkor csak egy chance-t kapsz. A a komplett set unid(azonosítatlan) akkor 2 chaos jár érte, ha pedig mind unid és 20-as qualitys, akkor 3 chaos. De az összes recept itt megtalálható
-
lajos001
aktív tag
válasz Benjament #564 üzenetére
Nem tudok róla, hogy külön leírás lenne hiszen pont ez a jó ebben a játékban, hogy olyanná fejleszted a karaktered amilyenné akarod. Itt találsz pár ranger buildet, nézegesd meg, hogy ők milyen spelleket használnak, milyen skillfát építettek, aztán alkosd meg a magadét.
3-4 elszúrt karakter után már magadtól is menni fog (elszúrni az ötödiket). Bocsi, csak vicceltem. Egy kis tapasztalat és sok szenvedés után lassan kitisztul, hogy mi mire való a skillfán. -
tocsek18
senior tag
válasz lajos001 #573 üzenetére
de lehet fejleszteni "narancssárga" itemet vagyis uniquet
itt van pl ez az item
ugye irja is hogy ezt az itemet Amber Amulet-ből lehet chane orbozni ami ugye str-et ad változó hogy mennyit 20és 30 között
amikor kiütöd mobbol az uniqot példa kedvéért most ezt az előbb linkelt itemet akkor ugye random kiesik 20-30strs stattal és a többi statját scoll of wisdomozni kell hogy lásd
nah most ha kiesik 21str akkor az nyilván lowroll mert 30is lehet
nah már most ezt az értéket akarod változtatni arra van a Blessed Orbmiután ugye ráraktad a scoll of wisdomot utána látszik a többi stat, vegyük még mindig az előbb linekelt amulettet
látszik van 2db érték zároljelben
+(30 to 40) Life gained when you Block
+(15 to 20) Mana gained when you Blockez is ugyan ugy random adja rá és ha meg akarod változtatni arra van a Divine Orb
remémel érthető eléggé szájjbarágtam
-
lajos001
aktív tag
válasz Benjament #563 üzenetére
"Az a sokféle orb mire jó?"
Erre így nem lehet válaszolni, nincs kedvem regényt írni, inkább konkrét orbokra kérdezz rá."Tudok Chaos orbot készíteni?"
Amint rájössz a receptre kérlek oszd meg velünk is, nagyon nagy szükség lenne rá.
Nem tudsz orbokat készíteni, találni lehet őket, illetve a vendoroknál tárgyakért cserébe kapsz.
Pl. fehér cucc 3 kül. színű összekötött sockettel, azért adnak 1 chromatic orbot. Ezzel változtathatod meg a socketek színét. -
lajos001
aktív tag
válasz Benjament #562 üzenetére
"A narancssárga itemeket lehet valahogy fejleszteni vagy az egy egyszerű " legendary" darab?"
Fejleszteni tudomásom szerint nem lehet, viszont a socketek számát és kötését ugyanúgy tudod változtatni, mint a többi tárgynál.
"Ha mondjuk van 1 kék itemet 3 socethellyel azt lehet fejleszteni 4-re vagy hogy több minden attributumot adjon?"
Azt hiszem kevered a socket és attributum fogalmakat. Attól az attributumok száma nem fog nőni, ha növeled a socketek számát, csak több gemet rakhatsz bele.
Egyébként attól függ, hogy milyen tárgy. Egykezes fegyverek 3, pajzs 3 socket-tel rendelkezhet max. Kétkezes fegyverek és testpáncél 6 socket max. Kesztyű, sál, sapka és cipő (na jó a sállal csak vicceltem :-)), ezek 4 sockettel rendelkezhetnek max.
"Az energy shiled minden kasztnak érdemes vagy csak a witchnek?"
Ez is elég összetett dolog. Hiszen, ha a páncélokat megnézed különféle tulajdonságokkal rendelkeznek. Van amelyik csak ES, van amelyik csak armor, aztán evasion és ezek vegyesen, de nem minden formában persze.
Sajnos ismereteim e terén elég korlátozottak, minden esetre azt tapasztaltam, hogy a közelharcos karik inkább armor-os cuccot viselnek a fizikai sebzés csökkentésére. Akik nem akarnak befutni a mobok közé, azok inkább ES vagy/és evasion cuccokban flangálnak.Kérem a hozzáértőket, hogy bátran javítsanak, ha valamit rosszul írtam.
-
törölt tag
válasz Foxmulder89 #565 üzenetére
Semmivel sem tűnik nehezebbnek, mint a többi hasonló játék.
-
Tom5
addikt
Scroll of wisdom-ot hogy tudok szerezni mert elfogytak és nem tudom felismertetni a cuccaimat.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Foxmulder89 #568 üzenetére
Kicsit kijavítalak...a Quantity az mindenre vonatkozik...%-osan növeli a dropot, ebbe minden beletartozik a fehér itemektől, a curency-ken át egészen a unique itemekig. A rarity meg az esett tárgyak minőségét emeli(azaz nem csak több esik, de jobbak is). A rarity nincs hatással a currencykre, de a quantity az igen.
-
Foxmulder89
senior tag
1. Igen, attack és cast külön van, utóbbi a varázslatokhoz kell.
2. Ha az increased rarity és quantity-re gondolsz, az előbbitől arányaiban több kék/sárga/unique fog esni, utóbbitól pedig mindenből több. Kivéve currency/pénz, arra nem hat. Ha nem erre gondolsz, hanem a blacksmith stone és az armor scraps használatára, elég egyértelműA parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
kolbi79
tag
ja az quality a minőségibb, akkor még inkább nem tudom miaz
-
Foxmulder89
senior tag
válasz #65675776 #561 üzenetére
Nincs olyan dolog ami mindenkinek tökéletesen megfelelne, tetszene.
Ez a játék nehezebb, mint az átlag, ez tény és pont ez a jó benne.
Én sokat diabloztam, mindegyik résszel, de a hármas annak ellenére, hogy igy sem rossz (vagyis nem volt az, amig értek valamit a cuccok), sokkal kevésbé tetszik, mint az előzőek.
A PoE viszont pont azokra hasonlit, ezért nekem jobban bejön, a hibáival együtt is. Legalább ingyenes és ennek ellenére igen gyorsan bővül, olyan mennyiségű és minőségű tartalmakkal amikért más játéknál a zsebedbe kell nyúlni (újra).
De ne szemeteljük tele a topikot, értjük, nem tetszik, oké. No offense.[ Szerkesztve ]
-
Benjament
tag
-
Benjament
tag
Én egy haverommal tolom a játékot. Diablo koppintás de nekem azért bejön, és akkor elő is állnék néhány kérdéssel :
A narancssárga itemeket lehet valahogy fejleszteni vagy az egy egyszerű " legendary" darab?
Ha mondjuk van 1 kék itemet 3 socethellyel azt lehet fejleszteni 4-re vagy hogy több minden attributumot adjon?
Az energy shiled minden kasztnak érdemes vagy csak a witchnek?"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!
-
törölt tag
válasz Foxmulder89 #558 üzenetére
Ezt most úgy mondjátok, mintha nem ia lehetne azokkal a cuccokkal játszani, amiket elsőre dob. A farmolásnak meg semmi más célja nincs, minthogy a lehető legjobb itemekkel nyomulj. Tisztára, mint Dio3-ban... Nekwm nem okozott még egy játekban sem problemátajdnem alapszintű cuccokkal menni. Sacredben dwarf kezében még a végjátéknál is egy 26. szintű kalapács volt. Tökéletesen megfelelt a célnak, csak alkalmazkodni kellett hozzá harcmodorral.
Egyébként meg lehet Diablo klón, de adtam neki egy esélyt, hátha kimaradtak belőle azok a dolgok, ami miatt a Diablot utáltam. Nem, hiány nélkül benne van mind, csak még tettek is rá egy lapáttal.
-
Helmoras
őstag
Haver kitalált egy jó kis skill kombinációt, kell hozzá 3 piros és 1 kék kavics linkelve, név szerint a következők (cast when dmg taken, ez fontos hogy lvl 1 maradjon minnél könyebben bekapcsoljon, decoy totem = taunt, enduring cry endurance chargeokat kapok mostmár a passzivnak hála 4-et, és még enfeeble ez kék gem, jó kis debuff a mobokra, elég jó defenzív kombináció, nagyon szeretem
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Foxmulder89 #558 üzenetére
Nem árt ismerni pár vendoros "trükköt" sem Vendor recipes.
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz #65675776 #553 üzenetére
Mivel itt nincs AH mint a Dio3-ban, igy jóval nehezebb használható cuccot "szerezni". Ha csak azt várod, hogy minden kiessen cserebere nélkül, nem fog menni, vagy nagyon lassan.
Ha menne, már mindenki majdnem a legjobb cuccokba rohangálna (mint dio3-ban..) és semmi értelme nem lenne az egésznek, túl könnyű lenne.
Ha nem tetszik, érthető, de másnak attól még tetszhet, nem kötelező vele játszani. Valami újitása lesz a trade-nek, a következő ligák indulásakor, tudtommal. Ja és +rarity/quantity hasznos tud lenni .[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Én nem jártam végig 8-10-szer a területeket és nem öltem meg ugyan ennyiszer a mobokat sem, csak egyszer, utána már csak végigmentem az adott mapon a célhoz, SL-ben még is eljutottam 61-es szintig... egyedül, vagy partiban öltem a fő bossokat. Aztán docs-on farmolgattunk... azt is csak azért csináltam, mert első kariként, jól elszúrtam szegénykémet. Egész jó cuccok estek... vagy csináltam magamnak jó cuccokat.
A játék sokkal összetettebb és jó irányba halad, szerintem. Nekem a történet is tetszik, persze nem vagyok egy nagy angolos... de már vagy 4-szer kezdtem előröl, de nem unalmas... pedig sokszor tolom egyedül... de haverokkal együtt tolva meg egyenesen király.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Nordic
Közösségépítő
Erre nem lehet mit mondani...az első hsz-ben benne van, hogy miről szól a játék, sőt a topic címében is benne van, hogy Diabló-klón. Mit vártál akkor a játéktól?
Amúgy a játéknak van rendes története(függetlenül attól, hogy engem nem érdekel, így nem is tudom neked elmondani).
-
törölt tag
Nekem nem erről szólt. Érdekes módon a Sacred-et mindenféle kényszeredett farmolás nélkül végig tudtam vinni. (Nem kellett minden területet 8-10 alkalommal végigjárnom és legyilkolnom mindenkit, csak azért, hogy valami értelmes itemek essenek. Ja, mert a Sacred-ben egy rendes történet volt az egész mögött.) PoE-ban a farmolásra gyakorlatilag rá vagy kényszerítve. Eleve az egész mentési rendszere erre épül. Nem érdekelne engem a respawn, ha ez nem akadályozna abban, hogy A-ból B-be jussak. De a kettő együtt másra sem jó. Ezért utáltam annoa a Diablo-t is. A Torchlight meg alapból nem jött be. Már az vicc volt, hogy a demoban nem lehetett felbontást állítani, mert mindig visszaállította 1024x768-ra.
Na mindegy. Az én szememben ezek miatt a hüyeségek miatt nem ér semmit ez a játék. Még szerencse, hogy ingyenes.
-
tocsek18
senior tag
hát már csak ilyen a a grinding gear games
-
Nordic
Közösségépítő
válasz #65675776 #550 üzenetére
Nem értelek...kb minden hack 'n slash játék nagy része a farmolásról szól, meg a jobb gear megszerzéséről(akár ezt akár a diablót, vagy a titan q-et, vagy a torchlight-ot nézzük). Kb január óta, talán 4-5x fordult elő, hogy az insták restartja bezavart a haladásba, pedig az elejét tökörésztem én is rendesen. De nem akarlak meggyőzni semmiről. Az viszont tudom, hogy kb 1 év alatt senkit se halottam, aki erre a 15 illetve 8 perces respawnra panaszkodott volna a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest