Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Én invoker monkkal megyek. 87 lassan, 14-15-ös mapon sárgára huzva korruptolva olvad minden, sajnos 15 ös mapot nem nagyon ad a játék, jelenleg ennek okán nem tudok előre haladni.(Gondoltam rá hogy veszek, de kb senki nem írt vissza a megfizethető darabok közül) A 4. Ascendancy-t meg nem probáltam, de szerintem oda még bőven kell min-maxolni. Szerintem szuper a játék, rengeteg aspektusban fejlődött az elődhöz képest, ha odafigyelek a map módosítókra és a megfelelő védelemre már csak nagyon ritkán instantol le valami Elhiszem, hogy valakinek nehéz, és bizonyos kasztokkal nehezebb, de hát ahogy többen is mondták előttem balance-ra szorul még az amúgy is félkész játék, ha nehéz egy karakter meg kell nézni másikat vagy próbálgatni átskillezni vásárolni geart vagy ha minden kötél szakad vissza kell nézni pár hónap múlva, illetveeee javaslom a partyzást, jobb xp jobb drop.
-
Helmoras
őstag
válasz Roland861010 #42072 üzenetére
Nem neked való, ennyi. Játsz mást.
Nekem pont tetszik hogy "nehéz" a játék. Monkkal kezdtem crit/frost buildel próbálkozok, most kezdtem mapozni. Nyilván ki kell kerülni sok mindent, de elég haladós, pedig az 1500 hpm-on kívül resistem kb 20 as körül vannak van 30% evasion azt jónapot(70 halálnál járok összesen) Viszont szinte mindent azonnal fagyasztok és az 55% chc és az 500+chd aprít, act 3 cruel boss 2*3 másodperc volt, eddig csak saját cuccokkal játszom nem vettem másoktól semmit.[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz Roland861010 #41925 üzenetére
Kiváncsi vagyok mi lesz a vége, tudtommal early accesre nincs refound, pláne ennyi óra gametime-al.
Majd írd meg mit ítéltek -
Helmoras
őstag
Szevasztok! Ebben a ligában kicsit aktívabban szeretnék részt venni persze a magam casual szintjén, van esetleg PH-s guild ahova lehet csatlakozni?
-
Helmoras
őstag
Haver kitalált egy jó kis skill kombinációt, kell hozzá 3 piros és 1 kék kavics linkelve, név szerint a következők (cast when dmg taken, ez fontos hogy lvl 1 maradjon minnél könyebben bekapcsoljon, decoy totem = taunt, enduring cry endurance chargeokat kapok mostmár a passzivnak hála 4-et, és még enfeeble ez kék gem, jó kis debuff a mobokra, elég jó defenzív kombináció, nagyon szeretem
-
Helmoras
őstag
Számomra nem túl nehéz a játék, jó nyilván meg-meg halok, de gond nélkül haladok egy duelistel.
Mint utólag kiderült amit kitaláltam cyclone build tökre populáris valami, tettem mellé buffként aspd-t, life on hitet, meg bónusz fire dmg-et,(ide még későbbre egy lifesteal is kelleni fog szerintem), kihoztam mellé a blood magic-et(így mana problémám sosincs) és hogy ne tudják evade-elni az ütésemet.(ez pedig ahhoz kell hogy ne haljak instant amikor misselem a pörgést, ha nincs találat nincs life on hit és nagyon könnyen halok.)
Potinak betettem 5 pirosat, 2 instant töltőt low life-on, 3 nagy regennel bírót, és két potin is van frozen, chill status megszüntető, kicsit agyatlan egy build de nekem müködik.
A harcot mindig egy warlord markal inditom, bossokat multistrik-os viper strike-al jól össze vissza mérgezem , aztán mehet az aspd, life steal, dmg buffos, dual strike spamelés, emellett van bent regeneráló totem, leap és whirling blades a "menekülésre" ami szerencsére eddig nem kellett sokszor.
Merciless Act 2-t most kezdem 58-on.Nincs túl sok sebzésem( azt hiszem 850 körüli az alap dps ), de a resistel nincs gondom 40 körüliek, de ha gond lenne akkor felveszem a második allresist adó párbaj tőrt amit találtam csökken a sebzés, de így is megéri. Kb 1500 hp és 2300 armor( az evade-armorrá alakító passzívval.)
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
A rengeteg disconnectel kapcsolatban van valami infotok? Mitől van és hogy fognak e lkezdeni valamit ellene?
-
Helmoras
őstag
A bétával elég sokat játszottam (52 voltam íjásszal) reméltem hogy egy szebb térképet sikerül összedobni startra... kezdtem egy duelistet 2 clawosra szeretném majd idővel megcsinálni
-
Helmoras
őstag
Hát ma rendszeresen kidobált :S egyelőre szüneteltetem amíg nem stabilizálják.
-
Helmoras
őstag
ok ott fizettél lehettek elvárások(amik sajnos nem teljesen lettek kielégítve :S ) itt nem szóval nem is lehetnek elvárások, megjegyzem én a startkor hajnali 2 re értem haza és akkor már nálam nem volt gond, néha utána a napokban ledobált de messze nem volt akkora a probléma az én esetemben mint sokan leirták.
De az viszont lényeges hogy sokkal több emberre kellett ott készülni, az is igaz egy akkora cég mint a Blizzard simán megoldhatta volna...
-
Helmoras
őstag
Simán elképzelhető hogy megjelenik idén, de ez számomra lényegtelen, szerencsére elég jó volt az utóbbi évben a játékfelhozatal ahhoz hogy bőven legyen mivel játszani még jópár hónapig, meg mint mondtam engem elég rosszul érintene ha kitörölnék a karakteremet, amikor megjelenik sem fogom "serious business" ként kezelni a dolgot így a próbálgatásra sincs nagy szükségem, a játék alapmechanikáját megértettem és szimpatikus, így majd ha kijön a végleges pár haverral lejátsszuk majd 1*-2*.
Van benne item amivel újraoszthatod a passzív skillpontokat, szóval olyan eget rengetően nem tudod itt sem elrontani, maximum annyi a rizikó hogy melyik skill követ fejleszted.
Az egyértelműen leszűrhető hogy a srácok jó kis gamet dobtak össze.
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Én 8 ig elvittem ennyi idő alatt arra jutottam hogy tetszik a játék, többet nem akarok spoilerezni magam elől, majd elkezdem ujra ha már nem béta lesz.
-
Helmoras
őstag
Értem, köszi a válaszokat, akkor beajánlom sógornak akart diablozni de nincs tul sok ideje ezért nem vette meg, ez jó alternatíva lesz neki.
hah egyik csóka most lett 58... Mennyi a max lvl amúgy? 120 (a passzívokból tippelek)
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Arról mit tudni hogy ez végül ingyenes játék lesz?
-
Helmoras
őstag
Én kipróbáltam, szerintem nem rossz így elsőre.
De van néhány dolog ami nem tetszik, bár lehet hogy a diablo 3 as megszokás végett hiányzik ez-az
1. a térkép förtelmes (tudom ez béta valszeg majd tupirozzák kicsit)
2. egy ranger-t kezdtem és amiután lövök vagy egy kis delay amig nem tudok odébb menni, ez eléggé zavaró dolog
3. jó lenne látni a sebzéseket meg a szörnyek hpját( ezt lehet be lehet kapcsolni, még nem találtam meg ezt az opciót)
4. és a karakter mozgása kicsit suta, merevde ezek apróságok, amelyek akár a bétának is betudhatóak, igéretes is lehet ezért összességében tetszik.
Jópofa ez a gemes dolog meg az egyedileg kialakítható karakterek is.
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Nekem is baromi lassan jön, bent hagyom azt majd reggel megpróbálkozom vele Addigra csak lemászik. 8% nálam jelenleg :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest