-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitymaszter
tag
válasz Plazmacucci #24034 üzenetére
Miner nekem egy időre elég volt (Blightban az volt a fő karim icicle miner). Szóval kösz most szerintem kihagyom. A bow-skilleket meg nem komálom annyira. Azt kb 1 hónap után tervezek indítani mikor már kiforrja magát az irány és megtetszik vmelyik bowos build.
Maradok a lacerate gladiátoromnál megnézem gyakorlatban is hogy mennyire nerfelték szét plusz soha se lehet tudni, hogy az új contenttel mik jönnek lehet hogy még jobb lesz (de lehet hogy nem ). Meglátjuk így izgalmas az élet ha kockáztatunk#24035 sirdond: Így hogy nerfelettek nem hiszem hogy annyira jók, de ne legyen igazam!
De így hogy lesz 6 db influence elég sok varriáció/kombináció születhet az Orb of Awakening-el. Ez a része nagyon tetszik és én ebben bízom, hogy itt lesz számomra a megoldás[ Szerkesztve ]
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Xiaomi ultra wide 34 colos monitor
- Huawei P Smart 2019 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest