Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz brunnehilde #20708 üzenetére

erre egyelőre még nem tudok válaszolni, mert még csak A10-ben vagyok, ott meg a 6L Bronnal és egy viszonylag jó FB-vel könnyű királykodni.

Én egyébként nem direkt crites buildet csináltam, hanem "csak" normál bleedsplosion DW-t. A dps engem nem szokott különösebben érdekelni, ha gond nélkül halnak az ellenfelek. Amiért nekem ez a kombináció nagyon bejött az a cyclone irgalmatlan AS-e, ami kombinálva a Haemophilya kesztyűvel, gyakorlatilag 100% bleed chance-szel és a 20% os cullal azt jelenti, hogy brutális clearspeedje van. Aki bekapja a bleeded (mindenki), az az HP-ja 20%-ánál felrobban és sebzi a körülötte levőket is. Mindehhez én dragoon swordot használok, aminek helyből akkora a range-e, mint egy 2H fegyvernek.

Bossok ellen pedig ott a Crimson Dance, ami ugyan megfelezi az egyes bleed sebzést, de igazából ilyen AS mellett csak a 8x-os (a gyakorlatban 4x-es) hatás érvényesül, ami elég gyorsan leviszi őket a 20%-os cull szintre.

Az viszont 110%-ig igaz, hogy ehhez kell két erős fegyver. Nem megfizethetetlen (2-3 exáért már kapható az a sáv, amivel én megyek), de a FB-hez képest valóban sok. Abból egy exáért már 800%-os, nagyon szexi corrupt opciós darabok vannak.

Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés