Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Ebben a videoban több verziot is bemutat, nekem az elsö van.majdnem 10k ES, mapozas közben ez ugye duplazodik, felmegy 20k-ra, van 65% blockom es szo szerint halhatatlan vagyok.szerintem minionoskent könnyebb megcsinalni a 4. ascendancyt ultimatumban, en legalabbis ott szereztem meg.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem is elég jó reliceket sikerült már craftolnom, nem eszement nehéz csak hosszú és unalmas. Igazából engem az zavar, hogy egy olyan tartalmat kell farmolnom, amit ki nem állhatok, és a karakterem se erre találták ki. A POE 1 endgame-ének filozófiája ennek a teljes ellentéte volt. Nem akarom túlpörögni a dolgot, igazából nem a világ vége, csak rettenetes ötlet kötelezővé tenni ezeket, és nem balanceolni rendesen. Szerintem jobb ötlet lett volna ha:
2 pont: 1. szint/3kör+boss
4 pont: 1. szint/3kör+boss
6 pont: 2. szint/7kör+boss
8 pont: 3. szint/10 kör+boss
A Trialmaster meg a 4. szint megmarad annak, aki élvezi ezeket és tényleg farmolni akarja. Kb az eredeti lab nehézsége is így haladt.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
gyugyo79
addikt
Az hogy kinek a játéka csak az idő dönti el. Lehet játékot készíteni a potenciális játékos bázis 10% -nak meg 75% is. Ha rosszul mérik fel ezt akkor senkinek sem lesz a játéka. A tied sem.
Ha leveszed a FanBoy sapit és a rózsaszín szemüveget akkor el tudod majd fogadni a kritikát és a felhozott hibákat, amik természetesen vannak egy early access -ban.
Ráadásul ha ezek nélkül reálisan tudod olvasni a leírtakat lehet az értelmezés is más lesz.Mert én pld. nem érzem azt, még hogy ez a játék egy sz@r és az is marad és nem is játszanék már vele ha így lenne. De azért azt gondolom, hogy én a játékos bázis kisebb % -ba tartozom mint ahogy a T11+ ban járók kb. mind. Viszont egy reális véleményem attól lehet a jelenlegi állapotról (ami szerencsére a végére lesz egyre jobban bugos) amit ha leírok úgy gondom másnak hasznos lehet ha tud tanulni belőle és pld. már eleve úgy gondolkozik a resist gyűjtésben stb.
Az meg hogy én utálom az ilyen boltozást a játékokban az megint a saját véleményem, hogy szerintem, hogy tudja elrontani az egészet. Mert együtt tudok élni a meglétével és teljesen eltudom fogadni ha sokak szerint az a normális. Attól nekem nem lesz sem több sem kevesebb ha ő munka->fizetés-> $->mati->felszerelés vonalon felszereli a karakterét mivel nincs PvP stb teljesen jól elvagyunk egymás mellett ...
-
Sunrider987
junior tag
Azert amikor egyik mondatoddal agyonvagod a masikat... szoval akkor most hogy is van ha magatalalosan akarok jatszani akkor kopjak le mert nem ugy van a jatek kitalalva vagy menjek SSF( ami a magatalalos jatekmod?). Az a baj hogy verpistike modra beszelsz hulyeseget, ok szuper, trade-el megkerulod az item scarcity-t csakhogy a jatekban ott van az SSF akkor most? Szoval van az a jatekos mint te hogy akarhonnan bemakol 1-2 jo itemet es huhuhu de szuper a jatek mi ez hogy a sok hulye elegedetlenkedik es jut rad 10x tobb ki nem makol be semmit, aki a devek elkepzelese szerint szivja a fogat es lassan vagy nem halad. Az early acces mantra felig igaz, lehet at kellene nezn beturol beture az EUAL-t de van valami ami megkerulhetetlen, a torzskozonseg egyre nagyobb szamban kopi ki ezt a jelenlegi allapotot, mert ha ez tesztidoszak akkor mi a joistennek kerul nehezen megszerezheto goldba a respecc? Jaja most majd enyhitenek rajta, az a kerdes hogy mennyit es a meg nagyobb kerdes, megegyszer, minek van egyaltalan a gold altal gatekeepelve? igy pont agyonvagjak hogy build diversity legyen kiprobalva. Nem minmaxolas a cel a jatekosoknal hanem egyaltalan haladni szeretnenek. Ugye egy korabbi nyilatkozatban Jonathan elszolta magat fosnak attol hogy tul sok loot jusson a jatekosnak, akkor nem ertettem miert mostmar tokeletesen vagom, minel tobbet szeretne a ruthless rulesetbe maradni aminek sarokeleme az item scarcity. Amit te elegansan megkerulsz a trade-el. Ugyes vagy. Kivancsi vagyok erre mit fognak kitalalni a GGGnel, mert ugye jelenleg ketfele folytatas lehetseges a) valamennyit enyhitenek a ruleset-en de akkor minek kellett igy kezdeni es foleg miert kelett erre epiteni az egesz jatekot? miert nem lett csak egy opcionalis 3ik jatekmod tipus a hc es az ssf mellett? b)nem enyhitenek annyit elmegy a kozonsegnagy resze es a fennmarado resz meg majd trade ligabol frocsog hogy git gud poe/d4 andy....
Szoval egyreszt ertenem, a ruthless miatt ki tudnanak probalni dolgokat amiket a poeben nem tudnak mar de ehez nem lesz kozonseg, az item scarcity a tobbi megszoritassal egyutt egyszeruen tul sok, developer kornyezetnek tokeletes, jatekos kozonsegnek viszont nagyon nem. EN igy ertettem korabban is hogy nem lesz sikeres a jatek mert a nem hardcore arcoknak ez az elmeny olyan mint egy pofanvagas es nem hiszem hogy mindenki jo vadaszkent szopni jar a poe2be. Nem celom osszehasonlitani a D4el se grafikaban se mashogy en a poe-hoz hasonlitanam de nincs ertelme, poeban nem toltam ruthless modeba ugyogy itt most live csinalom es elegge faj. Tudom tudom huzzak a verbe te es az a masik par szaz rajongo ti majd nyeresegesre kihozzatok, ez az amit a GGG nagyon jol kiszamolt. Arrol meg kar filozni hogy majd a ligakkal jobb lesz, az rohadtul messze van, rohadtul csak spekulacio. Amig a poe2 = ruthless mode rule set addig ez nagyon problemas lesz a szeles tomegeknek...
Ha van erdemi mondanivalod szivesen veszem, szeretek eszmecserelni es ha jo a vitapartner meg hagyom magam meggyozni is. EN ezt a jatek szeretni akarom csak a jelenlegi formajaban nem tudom es az eddigi valtoztatasok nem pozitiv iranyban mozditjak elore a dolgokat. Marmint kicsit javitanak az item dropon de kozben agyonvagjak az osszes olyan buildet ami kiugrik az altaluk elkepzelt parameterek kozul. 10 ev utan se tanultak meg hogy a jatekosok mindig kreativabbak mint a fejlesztok?
Vegere maradt, meghogy a jatek nincs kesz? ami nincs kesz az az ami hianyzik az act 4-6 meg a classok amik jonnek, ami megjelent az agyon is keszen van, az early acces az lenne amit a d4 devek imadnak csinalni csak nem ertenek hozza, tekergetik a gombot jobbra balra, allitgatjak a szamokat es nezik hogy mikor mi az eredmeny ezt a GGG sokkal jobban csinalta korabban csak itt most egy masik koncepciora huzott fel egy teljesen kulon jatekot es az alapozassal van a problema a szamok allitgatasa ide keves lesz.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Igen, én vagyok ilyen játékos, értem a célzást. Azért írtam le, mert egy hét játéknál (főleg, ha mindenki azért sír, hogy milyen nehéz jó geart találni, mennyire kevés a loot) még arra számítottam, hogy a nem is legolcsóbb dealekre legalább válaszolnak.
"az életben nem fognak válaszolni hiába kopizod be akárhányszor az üzenetet" - ezért is írtam bele, hogy aki a copyzott üzenet után sem válaszol, azt hagyni kell a francba."10-20-30 exes itemeket ne akarj egy exért megvenni" - ezzel meg az a gond, hogy egy rahedli új unique van egy csomó új skill mechanika mellé. Ugyanabból a cuccból sanszos, hogy van fent 2 és 200 exáért is, és bizony, egy nagy szórású statokkal rendelkező darabnál lehet akár mindkettő reális ár. Eladói oldalról meg van egy csomó újonc, aki az amúgy is döcögős trade oldalon azt látja hogy az első 20-30 darab 1 exáért van fent és a perfekt rollos darabot is annyiért rakja fel, mert nem tudja, mit kellene nézni, viszont gyorsan kellene a pénz. Vagyis az 1 exa is reális ár, hiszen van belőle kínálat - ha csak pár percig is.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
gyugyo79
addikt
Én sem pont azzal vagyok, csak érdekelt és megnéztem, hogy hogy lett volna / lenne a tuti a szerző szerint, és szerintem jó leírás indulásnak olyanoknak mint én. Én PoE szűzként kezdtem. Így minden újdonság és jó kitapasztalni. A 10 szintes Ultimatum van hátra amit tudok, Barya kész. De nem visz rá a lélek. Most elvagyok a térképekkel. Vennem Traden nem kellet még semmit. Ha megcsinálod az jó, mert minden ötlet jöhet. Én jelenleg kis Int. sok Str. -> HP és E. Shieldet gyűjtök már csak a terveim szerint a a passzívokból.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
-
gulupeti
senior tag
Közben elolvastam újra amit írtál, félreértettem előbb. Az UI nálam is ilyen, a mana és life potikat csak a gombhoz rendelt skillnél látni, mint a 2. képeden. A hátsó gombokról nem tudok sajnos nyilatkozni, bár az enyémen is van 2 hátsó gomb, de ezekre csak ugyanazt lehet beállítani, aminek egyébként is van van dedikált gombja.
-
gulupeti
senior tag
Belemégy a skillekbe, rámégy az egyik skillre, set skill bind és mondjuk a Dpad balra és jobbra mutató oldalára rábindeled a life és mana potikat. Nekem egyébként ezen is voltak. A town portal gombját ugyanígy nem találtam én sem sem, miután kontrollerre váltottam, azt ugyanitt meg tudod tenni, én ezt az Y-ra raktam.
Ezzel kapcsolatban egyébként én is akartam a többségtől kérdezni. Ugyanitt a skill bindelésnél látom, hogy van primary és secondary skill set, már több skillem van, mint gomb, hogyan lehet ezek között váltani? Ezt viszont én sem találom..
-
Har_melin
addikt
A liga indítása előtt két órával mindig leállnak a szerverek, mert akkor frissítik a tartalmat. A poén majd akkor jön, amikor elindulnak, de már a 3917. (vagy az 5239.) játékos generál valami olyan hibát, ami kilövi a rendszert és állhatsz be újra a sorba, a végére.
Védd a fákat - egyél hódot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest