Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

junior tag

válasz Remiel #856 üzenetére

Azert amikor egyik mondatoddal agyonvagod a masikat... szoval akkor most hogy is van ha magatalalosan akarok jatszani akkor kopjak le mert nem ugy van a jatek kitalalva vagy menjek SSF( ami a magatalalos jatekmod?). Az a baj hogy verpistike modra beszelsz hulyeseget, ok szuper, trade-el megkerulod az item scarcity-t csakhogy a jatekban ott van az SSF akkor most? Szoval van az a jatekos mint te hogy akarhonnan bemakol 1-2 jo itemet es huhuhu de szuper a jatek mi ez hogy a sok hulye elegedetlenkedik es jut rad 10x tobb ki nem makol be semmit, aki a devek elkepzelese szerint szivja a fogat es lassan vagy nem halad. Az early acces mantra felig igaz, lehet at kellene nezn beturol beture az EUAL-t de van valami ami megkerulhetetlen, a torzskozonseg egyre nagyobb szamban kopi ki ezt a jelenlegi allapotot, mert ha ez tesztidoszak akkor mi a joistennek kerul nehezen megszerezheto goldba a respecc? Jaja most majd enyhitenek rajta, az a kerdes hogy mennyit es a meg nagyobb kerdes, megegyszer, minek van egyaltalan a gold altal gatekeepelve? igy pont agyonvagjak hogy build diversity legyen kiprobalva. Nem minmaxolas a cel a jatekosoknal hanem egyaltalan haladni szeretnenek. Ugye egy korabbi nyilatkozatban Jonathan elszolta magat fosnak attol hogy tul sok loot jusson a jatekosnak, akkor nem ertettem miert mostmar tokeletesen vagom, minel tobbet szeretne a ruthless rulesetbe maradni aminek sarokeleme az item scarcity. Amit te elegansan megkerulsz a trade-el. Ugyes vagy. Kivancsi vagyok erre mit fognak kitalalni a GGGnel, mert ugye jelenleg ketfele folytatas lehetseges a) valamennyit enyhitenek a ruleset-en de akkor minek kellett igy kezdeni es foleg miert kelett erre epiteni az egesz jatekot? miert nem lett csak egy opcionalis 3ik jatekmod tipus a hc es az ssf mellett? b)nem enyhitenek annyit elmegy a kozonsegnagy resze es a fennmarado resz meg majd trade ligabol frocsog hogy git gud poe/d4 andy....
    Szoval egyreszt ertenem, a ruthless miatt ki tudnanak probalni dolgokat amiket a poeben nem tudnak mar de ehez nem lesz kozonseg, az item scarcity a tobbi megszoritassal egyutt egyszeruen tul sok, developer kornyezetnek tokeletes, jatekos kozonsegnek viszont nagyon nem. EN igy ertettem korabban is hogy nem lesz sikeres a jatek mert a nem hardcore arcoknak ez az elmeny olyan mint egy pofanvagas es nem hiszem hogy mindenki jo vadaszkent szopni jar a poe2be. Nem celom osszehasonlitani a D4el se grafikaban se mashogy en a poe-hoz hasonlitanam de nincs ertelme, poeban nem toltam ruthless modeba ugyogy itt most live csinalom es elegge faj. Tudom tudom huzzak a verbe te es az a masik par szaz rajongo ti majd nyeresegesre kihozzatok, ez az amit a GGG nagyon jol kiszamolt. Arrol meg kar filozni hogy majd a ligakkal jobb lesz, az rohadtul messze van, rohadtul csak spekulacio. Amig a poe2 = ruthless mode rule set addig ez nagyon problemas lesz a szeles tomegeknek...
    Ha van erdemi mondanivalod szivesen veszem, szeretek eszmecserelni es ha jo a vitapartner meg hagyom magam meggyozni is. EN ezt a jatek szeretni akarom csak a jelenlegi formajaban nem tudom es az eddigi valtoztatasok nem pozitiv iranyban mozditjak elore a dolgokat. Marmint kicsit javitanak az item dropon de kozben agyonvagjak az osszes olyan buildet ami kiugrik az altaluk elkepzelt parameterek kozul. 10 ev utan se tanultak meg hogy a jatekosok mindig kreativabbak mint a fejlesztok?
    Vegere maradt, meghogy a jatek nincs kesz? ami nincs kesz az az ami hianyzik az act 4-6 meg a classok amik jonnek, ami megjelent az agyon is keszen van, az early acces az lenne amit a d4 devek imadnak csinalni csak nem ertenek hozza, tekergetik a gombot jobbra balra, allitgatjak a szamokat es nezik hogy mikor mi az eredmeny ezt a GGG sokkal jobban csinalta korabban csak itt most egy masik koncepciora huzott fel egy teljesen kulon jatekot es az alapozassal van a problema a szamok allitgatasa ide keves lesz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés