- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizimento
senior tag
válasz Gubek-Einste #59289 üzenetére
Attól az IP TV-nek mennie kéne? Mert átkapcsoltam PPPoE passthrough módba, a TV adás meg megfagyott...
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Routerrel bővítettem a T-s boxot, azóta nem megy torrenten a seedelés
A régi routerral (pontosabban gyári Telekom box) ment, ahhoz kötöttem most egy Xiaomi routert UTP-n, most már az szolgáltatja a wifit, de azóta csak letölteni tudok, a seedek 0-án állnak (felkapott torrentek, nem azért nem tölt fel, mert ne lenne letöltő).
Tudtok segíteni mi lehet a gond?A T-s box "F@st 5655v2 AC"
Az új router Xiaomi AX3600.
A T-s boxon kikapcsoltam a wifit. A 192.168.1.1 címen érem el. Optikain kap külső IP-t.
DMZ bekapcsolva a T-s boxon a Xiaomi routernek.
A Xiaomi 192.168.31.1 címen érhető el. DHCP-n kapja az IP-t (192.168.1.12) a T-s boxtól.
A számítógépem a Xiaomitól DHCP-n kapja az IP-t (192.168.31.24)
A Xiaomiban beállított port forward:
TCP 192.168.31.24 27393 27393
UDP 192.168.31.24 27393 27393
Mégis az online porttesztelő szerint a 27393 port zárva, gondolom ezért nem megy a seedelés...Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Adott egy otthoni wifi hálózat, gyári beállításokkal, Thome wifis box. Ha telőval csatlakozok hozzá, 200/100 Mbps sebességem van, de ha ugyanott a Dell E6430 laptopommal, akkor csak 20/20 körüli a sebesség. Mi foghatja vissza ennyire a laptopot? Mi akadályozhatja a normális sebesség elérését? A beépített wifije ennyit bírna csak? Ja és családiházas kültéri övezet, nincs más zavaró wifi jel.
-
vizimento
senior tag
Adott egy Asus RT-N18U router Tomato Version 1.28 by shibby rendszerrel.
A device list-ben 3 dolgot is látok wifin, amiket nem sikerül beazonosítanom. Mindhárom neve: "ESP_CE0XXX". A 3db X helyén már más-más karakterek vannak. Ezek mik lehetnek?
Illetve ha szeretnék valami bandwith limitet beállítani, mit jelentenek az oszlopok: DLRate, DLCeil, ULRate, ULCeil. Ezekhez 1 és 99999 közti értéket kér.
Illetve TCP Limit amit nem tudom milyen mértékegységben kér, de legörülőből választható 10-1000 között, és UDP Limit ami 1/s-től 100/s-ig.Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Van egy gépem (legyen A) ami 0-24 megy, arra van kötve egy HDD, ami meg van osztva hálózati meghajtónak. A routerhez wifin csatlakozik, és a többi eszköz ami ugyanehhez a hálózathoz csatlakozik, gond nélkül látta.
Kivéve most egy win10es laptopot (legyen B), amivel hiába csatlakozok a routerhez, a net megy is, de a hálózati meghajtót nem látja.Tuti valami banális dolgot nem veszek észre, de mi lehet az?
(Hálózatfelderités bekapcsolva "B" gépen, ugyanazon a wifin vannak, a meghajtó más gépről elérhető. Ezeket ellenőriztem eddig.)
Wifi-s topikban azt mondták nem oda tartozik
-
vizimento
senior tag
válasz vizimento #30180 üzenetére
A router naplójában 3 sort találtam ami a klíma fix ip címével kapcsolatos, de én ennyire már nem értek hozzá, hogy ez most mit jelent...
Proto NATed Address Destination Address State
tcp 192.168.1.187:50493 211.45.27.140:443 CLOSE
tcp 192.168.1.187:45679 211.45.27.140:80 ESTABLISHED
tcp 192.168.1.187:59467 211.45.27.140:80 ESTABLISHEDVennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Routert cseréltem, és azóta nem működik a samsung klímám távoli vezérlése.
A klímán világít a led, ami a manual szerint azt jelenti, hogy kapcsolódott az AP-hez, és a netet is látja.
A net felől viszont sem a mobil, sem a samu webes felület nem látja a készüléket.
A roueterem Asus RT-AC56U. Vajon milyen beállítás akadályozhatja a zavartalan működést?Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Tp-link Tl-WR842ND tipusu routeremet szeretném beüzemelni "repeaterként".
Az kábeles nem bejön egy másik routerbe, ezt wifin továbbítja. Ezt kéne fognia, és újra megosztania, + kábelen is rá lenne kötve egy gép, amin szeretném elérni a netet.
De akárhogy nézegettem, nem találtam benne ilyen funkciot... (gyári firmware)Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Sziasztok!
Nem pont ebbe a topikba való a kérdés, de nem találtam közelebb állót hozzá. Remélem tudtok segíteni, vagy továbbirányítani a megfelelő topikhoz
A munkahelyemen a számítógépek hálóban vannak, és van amelyiken engedélyezett a netelérés, van amelyiken nem. Keresem a módot, hogyan tudnék olyan gépről is netet elérni, ahol nem engedélyezett...
Igazából nem is foglalkoznék vele, ha azt látnám, hogy teljesen tiltva van, de az a jelenség, hogy pl a google.com megnyitható, egy keresés is indítható, látom a találati listát, csak amikor onnan akarok tovább menni, akkor nem enged, kiírja hogy blokkolva.
Ebből kiindulva jutott eszembe, hogy nem verhető ez át valahogy úgy, hogy az adatcsomagokat a google.com-nak küldöttnek álcázza valami? Mert akkor ugye nem blokkolnák.
Vagy ez sehogy nem megkerülhető?Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest