- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
odinkain
tag
válasz gabipaci #22297 üzenetére
Köszönöm, akkor szerződés lejártakor csere lesz.
Esetlegesen te is Írországban vagy, ha igen vodá-n kívül tudsz másik jó szolgáltatót esetleg?
Azért kérdezem, mert elég sok filmet töltök,meg skype és a multiplayer, nem akarok túlcsúszni.[ Szerkesztve ]
PSN: inkaoner81
-
krealon
veterán
válasz gabipaci #22271 üzenetére
'Mit kell ahhoz beallitanom, hogy a routeremet elerjem a a webrol, mondjuk ujrainditas celjabol?
TP Link TD-W8960N
Ip cimem statikus"4-es hardver verzio Felhasznaloi kezikonyv 92-es lap 4.7.6 fejezet
Management --> Access control --> Remote Access --> webViszont biztonsagtechnikai szempontbol nem szerencses megoldas, mivel titkositatlanul mennek az adatok.
(#22272) PumpkinSeed
Te elolvastad egyaltalan a kerdest? -
PumpkinSeed
addikt
válasz gabipaci #22271 üzenetére
A port forwandingot, hogy az ilyen fajta kéréseket a te gépedre küldje. A számítógépen beállítasz egy statikus ip-címet és, hogy a nem tudom milyen porton keresztüli kérést erre az ip-címre továbbítsa.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
futár
senior tag
válasz gabipaci #21372 üzenetére
persze, a WIFI működni fog, az IP-t pedig DHCP-vel az első router osztja. De azt nem értem, hogy a 2. routerbe dugott laptopról látom az 1. routerbe dugott kamerákat. Itt valami bibi van, mert az egyik 192.168.1... a másik pedig 192.168.0.... címmel kezdődő IP tartományban van. ("A kamerat tokeletesen elerem a masodik routerbe dugott laptoprol, a kamera portjan, a router ip cimen (http://192.168.0.102:82/) de hogy erem ezt el az internetrol?") Vagyis nem kellene látnia. Vagy én értettem valamit félre?
[ Szerkesztve ]
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
futár
senior tag
válasz gabipaci #21370 üzenetére
2 dolog amit észrevettem az az, hogy az 1. és a 2. router nincs egy hálózaton, vagyis a 2. routerre kötött gép nem látja az első routerre kötött kamerákat. Én 1 hálózatba hoznám úgy, hogy az első routerből kijövő kábel nem a 2. WAN portjába, hanem LAN portjába dugnám és a 2. router DHCP-jét kikapcsolnám.
A 2. mivel nem azonos a hálózat, így nem is láthatod kintről a 2. hálózatban lévő eszközöket.Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
DJackson
tag
válasz gabipaci #10057 üzenetére
ha egy könyvtárat megosztasz a hálón, akkor megnyitáskor mindig frissül a tartalma, szóval nem kell újra megosztani, hogy lásd az új fájlokat. Megoszthatod az egész C-t is, csak az nem ajánlott annyira.
minden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...
-
Tosee
őstag
válasz gabipaci #9806 üzenetére
Szia!
Lehet! Sajátgép jobb klikk tulajdonságok...
Állíts be mindkét gépen egy (azonos) munkacsoportot pl: otthon
vezérlőpult -> hálózati és megosztási központ -> fájlmegosztást és a hálózat felderítést kapcsold be! Ha jelszóval jelentkezel be a gépekre, akkor bekapcsolhatod a megosztás jelszavas védelemmel-t is!
Majd válaszd ki a megosztani kívánt mappát, jobb klikk tulajdonságok, megosztás fül...
Speciális megosztás: mappa megosztását pipáld ki!
Ugyan itt az engedélyeknél a mindenki csoport számára add ki a megfelelő jogosultságokat: pl olvasás, módosítás
Indítsd újra a gépeket, a teszt idejére kapcsold ki a tűzfalakat, és próbáld meg elérni a másik gépet a hálózatról!ui: mindkét gépen be kell állítani a fentieket!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Napelem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest