Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Sziasztok, a kérdésem a következő. Van egy Speedport T-homes csodám, usb portal, de mivel hitvány volt a wifi jele, vettem egy TP-link routert, amiről netezek lényegében, rendes wifi jelet sugároz, de nincs USB portja. A T-homes cuccban kikapcsoltam a wlant. Nos ha az USB-re csatlakoztatok egy meghajtót, a wines gép nem látja mint hálózati meghajtót, gondolom mert nem az Ő wifijéről netezek. A kérdésem az lenne, hogy tudnám megoldani, hogy a TP-Link router Wifijét használva elérjem a Speedport routerbe dugott meghajtót, belső hálózaton?
Ha nem megy, akkor vagy egy USB-s routert kellene vennem, de akkor inkább egy NAS-t gondolom, de a NAS-on közvetlenül ha rádugom a TP-link Ethernet portjára, akkor minden trükk nélkül fel tudom csatolni gondolom a hálózatra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged