Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatii
tag
Csináltam egy Film nevű mappát.
Win10-en windows intézőben keresem meg, ahogy win7-en is, hálózatok között meg is találja, de mikor meg akarom nyitni, már nem engedi. Szép lassan végigtölt, aztán hibát ír (Windows cant access).
Jelszót nem kér, nem állítottam be.Tv kapcsán pedig után nézek annak, amit mondtál, de ahogy eddig észrevettük itthon, csak azokat a megosztott mappákat látja, amik a Public felhasználó alatt vannak megosztva az OS partíción.
[ Szerkesztve ]
-
Hatii
tag
Köszönöm, ez megoldotta. Azóta felhasználtam a maradék tárhelyet, csináltam megosztott mappát.
Ami még problémám, de majd megoldom:
Win7-es gépen látom és tudom használni a megosztott mappát, win10-es gépen nem tudok belelépni (OMV - Getting Started doksi alapján át is állítottam, amit írt win10 esetében, nem segített). Illetve ami még fontos lenne nekem, smart TV-n egyáltalán nem is látom.(#8801) vadkörte:
Az lehet, de úgy csináltam, ahogy írva van. Jobbról balra húztam. Mindegy, működik. -
-
Hatii
tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Még tesztelés és próbálgatás szinten állok, egy régebbi gépre, telepítettem az OMV-t. Fel is ment, másik gépen böngészőből be tudok lépni, tudom konfigurálni.
Jelenleg egy 250GB-os merevlemezt használok hozzá, amit ugye telepítésnél le is foglal. Na most az útmutató szerint próbáltam átméretezni a partíciót, kb 16GB-ra. Elejét nem változtattam, csak a végét húztam jobbról balra. Elvileg sikerült is, de újraíndítás után nem az jön be, ami eddig. Nem adja ki, hogy lépjek be. Próbáltam a böngészőből telepített gparted-del és USB-ről indított gparted-ed tartalmazó telepítővel is. Minden esetben ilyenkor elszáll.
Mit csinálok rosszul vagy mit nem veszek figyelembe?Köszönöm, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest