Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
sziasztok. Opel Astra G-re tervezek beszerezni 4 db gyári R15-ös acélfelnit, milyen méretű téli gumi ajánlott?Szeretném ha minél ballonosabb lenne,és maximálisan kiemelné az autót
-
fcbarca
őstag
-
fcbarca
őstag
sziasztok
vezérlés csere előtt állok, milyen alkatrész ajánlott?inkább vegyek drágábbat? illetve a vízpumpát is jobb ilyenkor cserélni? (Opel Astra G 1.6 16V XEl) -
fcbarca
őstag
válasz Markizmark #78784 üzenetére
Rugó, lenézést.. Starline-t rendeltem,legolcsóbbat
-
fcbarca
őstag
sziasztok,Astra G-mbe(ferdehátú) eltörött a hátsó lengéscsillapító rugó..milyen márkájút vegyek bele,érdemes mindkét oldalt cserélni?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Opel Astra G.re milyen toronycsapágyat érdemes venni,ami utángyártott és a gyárival megegyező minőségű?AutoDoc-ról szeretném venni,több márka is van mint a ruville,torpan,METZGER stb
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Hol a legérdemesebb,és legolcsóbb Astra G-be alkatrészeket vásárolni?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Opel Astra G 1.6 16v ecotec tulajok.szerintetek milyen tartós tempónál,illetve fordulatszámnál fogyasztja a legkevesebbet a kocsi?meddig egészséges pörgetni ezt a blokkot?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Opel Astra G 1.6 16v(1999-es évjárat),tömlővel letudom szívni a benzint?ha igen milyen megy bele, és hol tudok olyat kapni?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Jelenleg téli 175/80 R14 van az autómon(Astra G).Szeretném nyárira cserélni.Úgy gondoltam hogy lecserélem a két elsőt,ugyanilyen méretű nyárira,a két hátsó télit meg fent hagyom.Szerintetek milyet rendeljek ebben a méretben,és hol?ezzel a magas gumival az autó stabilitása rosszabb,mint például egy 60-65-70 magassal?
-
fcbarca
őstag
üdv.
valaki nem tud opel astra g(manuális klímás)középkonzol keretet,ami nincs összekarcolva? -
fcbarca
őstag
sziasztok.Vettem OBDII bluetoth hibakódleolvsót Opel Astra G 1.6(1999),telefonra milyen programot ajánlotok rá?felraktam ezt a torque(lite)-ot,az acce(boost)-ot szeretné lemérni,de folyamatosan csak méri.Valaki megtanítana hogy kell használni?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Milyen alufelnit ajánlotok Opel Astra G(ferdehátú)-ra?hol tudok jó áron találni?
-
fcbarca
őstag
válasz Markizmark #73267 üzenetére
nem hiszem hogy a hátsó mert nem onnan jön a hang
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Opel Astra G-be ki lett cserélve a jobb első kerékcsapágy,mert jobbos kanyarban nagyon búgott(akkor hallatszott leginkább, ha több mint 60 km/órás sebességgel mentem),de most hogy kivan cserélve nem lett jobb,ugyanolyan,lehet hogy nem is a jobb volt szar hanem a bal?vagy egyáltalán kerékcsapágy a baja?várom a tippeket,köszönöm
-
fcbarca
őstag
üdv mindenkinek.Opel Astra G-be meghalt a jobb első kerékagy csapágy, elég csak a csapágyat cserélni,vagy kerékaggyal kell?valaki tudna linkelni bele valót nem drágán?
-
fcbarca
őstag
válasz molnarpeter #72787 üzenetére
köszi.Középkonzol keretet(karcmentest) tud valaki jó áron Astra G-be?
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
sziasztok,valaki tud ajánlani olcsó,de jó minőségű gumiszőnyeget Opel Astra G-be?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Opel Astra G-vel(1.6 16v,1999) lehet használni ezt az androidos OBD hibaleolvasó rendszert?ha igen,hogy működik,mik kellenek hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Opel Vectra B 2.0 Dízel,adagolónál csepeg a gázolaj,mi lehet a gond?remélem nem adagoló cserés..
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Opel Astra G 1.6 16v-re 175/80 R14-es gumikat raktam,milyen guminyomás ajánlott az ilyen magas peremű abroncsokra?(a rossz útviszonyok miatt raktam rá,"ballonosabb" gumit)
-
fcbarca
őstag
Opel Astra G 1.6 16v-nél (1999) ez még elmegy kategóriás olajfogyasztás?
tudom hogy konstrukciós hiba vagy mi..2200 km-e volt az olajcsere,a maximumig volt felöntve(+ még 1 picit jobban is),ma megnéztem,a két csík közé esett..ez hány dl fogyasztást jelenthet?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.ma 100 km-t hajtottam az Opel Astra G be.Be akartam kapcsolni a fűtést,maxra tekertem,de nem fűt normálisan, csak langyos levegőt fúj.Mi lehet a hiba?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.
Opel Astra G beépített LPG rendszerrel szabad menet közben kapcsolni benzin és LPG között? LPG-vel szabad nyomni vagy inkább akkor tegyem át bennzinre?(gondolok itt 100tól felfele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest