Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz cseppo #107485 üzenetére
Szia!
Valszeg újra kell forrasztani a műszeregység foglalatát, ahova bemegy a kábel, pont most voltam öcsémmel egy szakinál ugyanilyen hibával, csak C Vectra. Ez ilyen típusbetegség ebből az évjáratból (2000-es évek közepe-vége)"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz cseppo #107490 üzenetére
Óh, hogy neked csak a kilométeróra nem megy. Este van Vagyis perpill hajnal
Igen, akkor gyanús hogy nem jön sebességjel, azt kell kideríteni, honnan hova megy a jel, amíg a műszerhez ér.
Talán diag cuccal meg kellene nézni, hogy az ECU-ig eljut-e, ha igen, akkor attól tovább kell keresni a hibát, ha odáig se, akkor pedig előtte van gond."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Markizmark
addikt
válasz cseppo #107492 üzenetére
Élő adattal meg kéne nézni, hogy van-e sebességjel minden keréktől, főleg a bal elsőtől.
Ezeket az adatokat az ABS kockából lehet kiszedni. Apropó az ABS és ESP lámpa nem világít? Mert ha nem világítanak, akkor van sebességjel és tudják is tenni a dolgokat, akkor más gond lesz a műszer egység körül.
UEC (motortér bizti tábla) kontakt hiba szokott még érdekességeket produkálni, az is egyfajta can-bus központ, azt teljesen szét lehet szedni és a lábait letakarítani.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
mephi666
nagyúr
válasz cseppo #107492 üzenetére
nekem B Zafira külső hőmérsékletre van hogy indítás után pár másodpercig F-et mutat, majd kapcsol a ténylegesre
F Astra-nál a régi óracsoportban fel volt akadva picit az üzemanyagszintjelző a piros sáv fölött 2 hajszállal húztuk-húztuk a tankolást karácsony előtti nagybevásárláskor, mert "van még benne, majd a kör végén tankolunk" ...addig, míg indultunk volna egy lámpától, gáz, kocsi gurul 20 centit, megáll... indítok, alapjáraton ketyeg, gáz, kocsi megáll... kiszálltam, hogy eltoljuk 50 métert, mert ott van jobbra egy buszmegálló öböl... szerencsénkre egy járókelő is segített, következő zöld lámpára eltoltuk... na mondom: úttal szemben ott az omv kút, rakjunk bele pár litert, hátha csak ennyi a baj... vettünk egy kannát, megtankoltuk, kocsi pöccre indult ...eltelt kb 1 év és ugyanezen a környéken tankoltam, csak kicsit visszább egy mol kútnál és ekkor jelent meg a 4. leander album, amin az első szám címe: "a karma mit akar ma?" ...odagurultam ugyanahhoz a lámpához, előttem állt egy régi passat(?) ...ezen agyaltam, hogy milyen elcseszett címet adtak az 1. nótának... vált a lámpa zöldre, előttem levő kocsi nem indult... próbálkozik a gazdája, nem megy... pirosra visszavált a lámpa, ürge kiszáll, hogy akkor majd tolja... magamban: "na, ezt akarta a karma" ...elakadásjelzőt kiraktam, kiszálltam, kocsit lezártam és mentem neki segíteni eltolni ugyanabba az öbölbe ...köszönte, mondta hogy már nemtudommi döglődött a kocsiban és épp a szerelőhöz tartott, eddig bírta a gép... hívja ismerősét és majd elhúzza... 2 mondatban elmeséltem neki, hogy kb 1 éve mi ragadtunk ott a lámpánál, de nekünk szerencsére csak a benzin fogyott ki
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Micsurin
nagyúr
válasz cseppo #107640 üzenetére
Tippre turbó szabályozó, havernak ugyan ez volt a Punton.
1.3-as meg ugye Punto szökevény.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz cseppo #107646 üzenetére
Keresgélj előtte a face csopiban, nagyon sok tudás gyűlt ott már össze. Esetleg beszélj Weisz Danival.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
SafE84
tag
válasz cseppo #107640 üzenetére
Nekem a Wastegate szelep (turbó nyomás szabályozó) vezérlő mágnes szelepe okozott ilyet. Ha rossz, akkor a szelep nyitva marad ezzel bypass-olva a túrbót. Igaz nekem Y20DTH a motor, de pont ez volt a jelenség. Főleg nyirkos időben. Kicseréltem 2 perc alatt és minden rendbe jött.
-
SafE84
tag
válasz cseppo #107652 üzenetére
Gyári cikkszám: GM 09128022
[link]
Y20DTH motor esetében 2 ilyen is van a motortérben (meg egy harmadik más cikkszámmal), de amelyik a turbó nyomását szabályozza, az bal hátul van a turbó mellett .
De mondom, hogy az én autómban Y20DTH motor van, a tiédben lehet máshogy néz ki ez a szelep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankok téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- 1 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest