Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz zolikaDB #73085 üzenetére

    Àllapot az oke, de ha nem passzol az igenyekhez a dizel, teljesen feleslegesnek erzem nezegetni öket. Klikk a "benzin" keresöszocskaba es problem solved :D
    Priust akkor vennek, ha mar meglenne a mütet elöjegyzesem egy kasztralasra is :D

    (#73083) Luck Dragon A regi az puritan es draga, az uj meg meg nincs es meg dragabb :D . Ez a hybrid vonal sajna csak platoi dolog nekem. A hybrid meg elektormos kocsi ma még azoknak a gazdagoknak a jatekszere, akik környezetvedösdid szeretnek jatszani :) Egy full elektromos kocsi is jo lenne a disel melle....de hasznaltan a legutolso kis akarmi is 3millatol indul....egy normalis meg 6-9milla hasznaltan is. Ugyan ez igaz a hybridekre is. Vagy egy ilyen kiherelt, fapad, randa priussal probal megbaratkozni az ember, vagy egy normalis abbol is ott indul, hogy 10 milla. Az uj opel ampera is 12 millatol rajtol.

    (#73084) Calogero jön az opelnek is az uj ampera ;) [link] Legjobban nekem a Golf GTE tetszik....hat az nagyon allat. Jol is nez ki, jol is megy....de az is 10 milla hasznaltan is. Mondjuk ilyen 12-15 milla kategoriaban vannak jok, pl a Passatbol is (GTE).

Új hozzászólás Aktív témák