Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gtaati #31731 üzenetére
Én reggel 9:55-kor hívtam a Savoya üzletnél megadott számot. Az ügyfélszolgálat vette fel, azt mondták, hogy ők még több darabot látnak készleten (darabszámot nem mondhat) Ezután kértem, hogy kapcsoljanak tovább az üzletbe. 10:01-kor fel is vette az üzlet. Ők azt mondták, hogy 2 darab volt náluk, amiből a csomagoltat most vitték el (mondták ezt 10:01-kor és 10-kor nyitottak
), a másik kiállított darabot pedig foglalják és ma mennek vissza érte, így már nincs több náluk készleten.
Nem tudom mi az igazság, de olvastunk itt olyat is, hogy már kedden este sem volt nekik: [link]
Messzebb sajnos nem tudok most menni, mert dolgozom, így a maradék vidéki üzlettel nem próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Zidoo Z9S hálózatimédialejátszó
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest