Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• renziNNN

tag

válasz Skorpio.59.j #36431 üzenetére

Ebben a dilemmában vagyok én is, szintén jelenlegi Pana plasmával, de minél többet olvasok ezzel kapcsolatban, arra jutok, hogy mindkettő jó választás. :)
    LG-t mondják better-all-aroundernek , a távirányító, webos és elméletileg jobb HDR miatt, valamint ha játszol rajta akkor "future proofabb" a 2.1es hdmi miatt és az alacsonyabb input lag sem elhanyagolható.
    GZ950nél pedig a HDR10+ lehet előny, valamint az is sokaknál szempont lehet, hogy gyárilag szép képe van, nem kell nagyon állítgatni. Ha mindkettőt kalibráltatja az ember, akkor persze megint más kérdés, de gyári állapotban elvileg a Pana ebben erős. A tv adások upscalingje is kiemelten jól működik a panánál, de a megjegyzések alapján az LG-é sem rossz. Mozgás megjelenítésben szintén jó a Pana, de van itt olyan fórumtárs, aki sok focit néz az LG-n és erre még nem panaszkodott.

Ezekhez még vedd figyelembe, hogy külső eszközt fogsz-e használni, mert akkor nyilván kevesebbet nyomogatod a tv saját rendszerét.

Én ha nem néznék tv adást valamint jelenleg nem Panám lenne :B , akkor biztos , hogy az LG-t választanám, a távirányító, webos, design miatt még úgyis, hogy a gaming hidegen hagy. Így viszont egyelőre a Pana fele húzok, aztán majd demo anyagokkal bekészülve elmegyek mm-be tesztelni. :D

Tökéletes TV nincs, innentől egyéni preferencia, kinek mi a fontosabb. Bármelyiket választod ezek közül, nem fogsz mellé nyúlni az LG is erősen ajánlott kategória, a Pana is. :)

Új hozzászólás Aktív témák