Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
koala69
tag
válasz droetker #37671 üzenetére
lehet, hogy van olyan konnektor-ajzat amiben van homero, de meg en sem lattam.
Ezert csinaltam egyet, egy ds18b20-as homero szenzort kapcsoltam a konnektor-ban levo esp-hez. A talpasztalat az, hogy legalabb egy 20cm-es vezetekkel kell csatlakoztatni ahhoz, hogy valos homersekletet merjen. Amikor a hazra szereltem, termeszetesen kivulre, ugy, hogy a szenzor haza -ami muanyag - nem ert az ajzat hazahoz - ami szinten muanyag, tehat nem igazan jo hovezeto - akkor kb 2-4C-al tobbet mert, es nem linearisan valtozott az elteres.
Persze lehetett volna korrigalni, es "minden hataron tul" finomitani, de a kabeles megoldas volt a nyero.
Ha jol emlekszem, a sonoff homeroi is kabellel csatlakoznak - persze ott az alkalmazhatosag miatt is lehet igy. -
twine
veterán
válasz droetker #37671 üzenetére
Szia!
Ez engem is érdekelne, esetleg ha találsz, kérlek dobd be ide a "közösbe"...
Addig is, ha nem találsz, elmondom én mit és hogyan használok, hátha az segít neked is
Én ilyen Blitzwolf BW-SHP2 aljzatokat használok sok éve elégedetten...
Az egyik ilyen felhasználás a kutyaházban elhelyezett infra fűtőpanel "vezérlése".
Az infra ebbe a blitzwolfba van dugva, a a szoftverében pedig létrehoztam két ilyen szabályt a külső hőmérséklethez, amit a szoftver leszed a netről...(hónapokon keresztül figyeltem,2foknál nagyobb különbség nem volt a netről származó hőmérséklet, és a real kinti hőméröm között)
Hátha ez neked is segít...De a hőmérős aljzat ettől még érdekelne, hiszen az én megoldásom elég paraszt, hiszen ez csak félmegoldás volt eddig, mert elért belső hőmérsékletnél nem kapcsol ki a holmi, tehát pazarló...idén terveztem termosztátot szerelni a kutyaházba, ha másképp nem megy...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest