-
GAMEPOD.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz SafE84 #40928 üzenetére
Én is ilyeneket (MOES) használok, HA alatt normál termosztátként. Ami pozitívum, hogy nagyon könnyen integrálható a zigbees rendszerbe, olcsó.
Amik számomra negatívumok, hogy csak elemmel használható rendesen, akkumulátorok szorulnak benne, ami a vacak elemtartó fedél miatt néha nem érintkezik, emiatt nem működik, a legkisebb mozgásra kikapcsol. Az elemtartó fedél egyébként is rossz megoldás, a rögzítő retesz is gyenge.
Nem tudom milyen a többi trv megoldása, de egy esetleges szelepszár melletti szivárgáskor pont ide folyna. A RAVL adapterrel nagyon kilóg, félek, hogy beleakad valaki. Ezzel az adapterrel is kellett küzdeni, mert szorult eredetileg a bele való pöcök.
Összességében működik, talán 2-3x kellett hozzányúlni, miután a fentiekre rájöttem, de nem bízom annyira benne, hogy úgy otthagyjam, mint egy normál mechanikus trv-t. Emiatta a HA-ban van egy figyelés rá, ha nem elérhető, jön a telóra az értesítés, hogy "baxak már vele valamit!"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Durrogtass
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest