Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
válasz zdusekok99 #5152 üzenetére
nekem innen mindenki azt mondta nem aztán jól megszívtam
win10, előtte egy 4080 super volt bent...mindenki azt mondta csak rakjam be és driver update... aztán még a DLSS4/MFG se ment hiába frissült le a driver az appon át DLSS2-ben voltam...
Én DDU teljes pucolást ajánlok csökkentett módban, aztán off, kártya be, és tisztán fel az app ami meg leszedi a jó drivert[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz zdusekok99 #5017 üzenetére
Jelenleg nincs gyártás. Kínai gyárakban még vagy két hét, Taiwanon meg elvileg holnap ér véget a kínai újévezés.
Ami potenciálisan felbukkanhat, az azok a kártyák, amik szállítás közben lekésték a rajtot, hogy ebből van-e és mennyi arról pont annyit tudunk mint teEA: It's in the crate!
-
KAMELOT
titán
válasz zdusekok99 #4654 üzenetére
Tessék előrendelni és kész.
Előreutalás vagy utánvét!petimbo: Tessék ez a te topikod!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MODERÁTOR
válasz zdusekok99 #4654 üzenetére
Senki nem tudja megmondani, kenytelen leszel varni
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
dmpr!
csendes tag
válasz zdusekok99 #4367 üzenetére
Sajnos én sem tudok semmi bíztatót.
-
orgadam
tag
válasz zdusekok99 #4367 üzenetére
Nem hiszem és sajnos előrendelni se lehet.
Az élet nem egy habos torta.
-
Csokifalo
senior tag
válasz zdusekok99 #4105 üzenetére
Kb 4 hete ez volt a téma hogy az alzaba 15.00 kor kell tegnap felnézni mert az a magyar idő szerinti start. Amikor felmentem 15.03 kor MINDEN 5080.as kapható volt ami hetek óta fent volt hogy érkezik, kivéve gigabyte úgy kb. 2 egész percen át. 15.18.kor igazolta vissza az alza hogy foglalva van nekem amit vettem ( egyet ). Aki 15.04 kor kosárba tette már negatív üzenetet kapott. A többit meg elvitték a ...
[ Szerkesztve ]
-
orgadam
tag
válasz zdusekok99 #4108 üzenetére
Persze, értem. Én így vagyok az MSI-vel és ASUS-al.
Ha tegnap nem sikerült volna az ASUS, most mennék MSI-re.Az élet nem egy habos torta.
-
omfgk
veterán
válasz zdusekok99 #4105 üzenetére
Alzán elérhető volt tegnap 3 után kicsivel.
De csak 4-5 percig.
A leadott rendelések egy jelentős része beszerzés státuszban ragadt ezek után már. Mert 20-25 percig láthatóak voltak. De lehet a 4-5 perccel is sokat mondtam. Mármint azon rendelésekre, ahol utána rögtön le is foglalta a készletből.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
orgadam
tag
-
-=RelakS=-
veterán
válasz zdusekok99 #4090 üzenetére
Aprón van 31 kártya, ami csak arra vár, hogy megvedd
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
warcat
veterán
válasz zdusekok99 #4090 üzenetére
Szerintem tippelni sem nagyon érdemes, már az egész megjelenés előtt be volt lengetve a kínai újév, mint restock korlátozó tényező.
Mindenesetre 5080-ból biztos hamarabb lesz pár darab, mint 5090 először ha tippelnem kell.
Ha a tegnapiról lemaradtál úgy hogy ismert volt az indulási időpont, akkor sajnos a véletlenszerűen kirakott pár kártyából egy ideig még nem fog jutni.
Minimum 1-2 hét inkább 1 hónapot adnék nekiEA: It's in the crate!
-
orgadam
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest