Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Raymond #18007 üzenetére
1440p-nél nincs különbség, 4k-nál minimál. a félelmem az, hogy beletolnék 2 vájlingnyi pénzt és kiderül, hogy 3x4k-ban viszont már van egy akkor különbség, hogy nem bírná hozni azt, amit kellene ill elvárnék.
köszi a helpet. ahhoz, hogy érdemileg materializálódjon, ahhoz asszonynak is lesz 1-2 szava...
-
anulu
félisten
van arról valahol valami teszt, vagy esetleg személyes tapasztalata valakinek, hogy triple 1440p vagy 4k-t mennyire fogja vissza 4090 mellett a 8x PCI-E sáv? 1x 4k-ra találtam, ott minimális (1-2%) de nagyobb felbontás érdekelne.
-
anulu
félisten
nem biztos, hogy a jó topicban teszem fel a kérdést, de hátha...
adott 3x1440p monitor, Surrounddal, 144Hz, DP-n a 4090-re kötve.
amit szeretnék, másik 3 monitor, szintén surrounddal, viszont úgy akarnám, hogy displayport elosztó, és amelyik hármas blokk használatban van, arrra menjen ki a jel, lehetőleg átconfigurálgatás meg Surround szétesés nélkül. a másik 3 monitor is tudná a 2k/144Hz-et (legalább, egyelőre nincsenek megvéve).kérdéseim:
- van-e, itt, aki ilyen configot használ?
- tudnátok-e elosztót javasolni erre?köszi!
-
anulu
félisten
CableMod v1.0 és 1.1 90 és 180 fokos 12VHPWR adapter teljes visszahívás van.
JayZ videó: [link]csak az adapterek, kábelek nem!
-
anulu
félisten
adott egy Inno3D X3 OC 4090 és egy ASUS GT-501 ház. betolnám vertical mountban egy Aerocool AIO-val ( [link] ), de a GPU-n 3 slotos az IO fedlap, míg a házban csak 2 hely van.
kérdéseim:
- van valakinek tapasztalata ilyen hűtéssel?
- lehet valahol 2 slotos IO panelt szerezni erre a kártyára? nem kezdeném el megvagdosnielőre is köszi!
-
anulu
félisten
méregettem egy picit RDR2-ben (CPU, VGA alapon). 7680x1440, DLSS Quality, minden csutkáig felhúzva, max 140 fps, avg 104. azt hiszem, egy ideig jól elleszek ezzel a kártyával
-
anulu
félisten
válasz
ForRedGlory #3218 üzenetére
az azért mondjuk érdekelne, hogy ha egyszer "megugrotta" a stressz tesztet (fél órát pörgettem full-fullon 7680x1440-ben F1 22 alatt, 99% GPU usage), és nem költözött át a nyugodt bitmezőkre, akkor jó vagyok-e, vagy attól még bármikor elfüstölhet...
-
anulu
félisten
válasz
Busterftw #3207 üzenetére
eddig ok. viszont a másik oldalról, ha elkezdenek alakulni a statisztikák, hogy x cég 4090-esei (ill adapterei) hullanak, míg a másiké nem, pedig az csak mondjuk $10-el került többe, akkor az x cégnek nagyon nem fog jót tenni. amúgy ilyen árú kártyánál ezt a minimál költséget simán át lehetett volna tolni a vásárlókra?
btw mit értesz "alsó/középkategória"-n? jelenleg 2 piacon levő kártya használja ezt a high power adaptert, a 3090Ti és a 4090. -
anulu
félisten
válasz
voodoo98 #3200 üzenetére
GN tesztjében láttam, hogy kétfajta adapter van. a kérdés részemről az, hogy megbontás nélkül valahogy látható-e, hogy melyik milyen? vagy van-e gyűjtő oldal, ahol összeszedik, hogy milyen kártyához milyet adnak?
nem vagyok elektronikai szakember, de a videót nézve nekem is az volt az érzésem, hogy 300-ast kellene adni mindenhez, a 150-es az ipari hulladék... -
anulu
félisten
fórumtárstól sikerült szerezni egy Inno 4090-et, teljesen bontatlanul. 3070 ki, ez be. próbáltam az átalakítóval annyira vigyázni, amennyire csak lehet, gépház oldala picit nyomja, de nem vészes (ASUS TUF GT501).
a teljesítménytől leesett az állam. 3x32" 1440p monitor van rákötve, szóval 7680x1440-ben tolom a játékokat. esélyem nem volt semmivel megfogni. ha pedig van frame generálás az adott title-ben, akkor végképp.
ahogy olvasgatom, mindenki azonnal rendeli a tápjához megfelelő kábelt... szerintem nálam is ez lesz. GA sorozatos 850-esem van (EVGA).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest