Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeller01
tag
Lehet ez már ki lett tárgyalva , de ez így igaz. Ami a számlán/ garijegyen szerepel azt kell nézni. Ez termékenként változó céges vásárláskor. De az Alzánál a VGA 3 év garival jön. Sőt meg lehet venni hozzá és céggel elszámoltatni az azonnal cseregaranciát erre a 3 évre.
. : Z E L L E R : .
-
Zeller01
tag
válasz sid.:Rc211v #5542 üzenetére
Egyébként atom stabil. Én itt a zárt ház miatt nem is hallom a különbséget terhelés vagy 100%on hajtás között. Konkrétan 42%on megy a ventilátor.
A jobb oldali kép, teszt vége felé készült.
Látszik, hogy a GPU-Z még ismerkedik a kártyával
-
Zeller01
tag
Olyan jó, hogy van hozzá ez az adapter és így 1el több dologgal kell szarakodni... Este vettem észre, hogy világít a kártyán a piros led
Menet közben nem világít és nincs hibajelenség egyáltalán.
https://rog-forum.asus.com/t5/gaming-graphics-cards/red-led-on-proart-rtx-4070ti-12gb/td-p/941956Most tényleg vegyek másik elosztót, hogy ez ne világítson?
-
Zeller01
tag
válasz Sundesz #5536 üzenetére
Igen! Csak pár perc Witcher 3-ra volt idő, de amikor a sima már nyomta ezerrel ez még alig pörgette fel a ventiket.
Ahogy az előzőnél, most sem hallok semmi coil whine-t.
A jelenlegi káoszban, amíg nem tartottam a kezemben; nem voltam biztos benne, hogy hozzájutok 266k ért.
Nektek kitartást a megérkezésig, jönni fog.. : Z E L L E R : .
-
Zeller01
tag
Na bontsuk ki, ha mar igy megkuzdottunk erte
-
Zeller01
tag
Időtállóság? Hogy gondolhatja még bárki a mai világban, hogy a gyártók részéről fontos szempont az időtállóság. Nyilván majd megjelenik 14GB rammal aztán 15 és ameddig csak lehet húzni- vonni. Pláne ha ez bejön, akkor fél évente cserélgesse csak mindenki. Ez a cél, nem hogy Neked vagy Nekem hú de jó legyen sokáig.
Véleményem szerint az Intel sem lesz megmentő. Egymásra fognak licitálni, de felfele. Én úgy gondolom, amíg az emberek nem térnek észhez és nem állnak le brutálisan a költekezéssel, addig ez így marad akármennyi szereplő lesz.. : Z E L L E R : .
-
Zeller01
tag
válasz ericdrawen74 #5193 üzenetére
Igen, igazad lesz. Ahogy látom az ALZA-nál, ha ár szerint rendezünk, akkor a 274ezer és 278ezer közé teszi egyenlőre ár nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest