Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz
keIdor #57423 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok én is. Itt van, néha-néha 1-2 órát játszom rajta de már azt is egyre ritkábban, már szinte csak PS4. Eleinte ellene voltam ennek az 1800p-s felskálázós dolognak, mostmár viszont támogatom. A BF1 még komolyan mondom jobban néz ki így mint 1440p PC-n.
Nekem nem a portokkal volt bajom, ami játék érdekelt az többnyire elfogadhatóan futott. (Kivéve: Siege) Nekem azzal volt bajom hogy mind a BF1, R6 Siege, CS:GO és egyéb más kompetatív multiplayer játékban olyan pofátlanul csaltak hogy az valami elképesztő. Cs-ben főleg, vesztésre állnak, se baj. Ő hirtelen "megtanult játszani" és szétlő mindenkit. Nem mondom hogy ez nem történhet meg, de amikor már minden második meccsen ez ment... Nekem nem kell ez a bizonytalanság, PS-en legalább biztosan tudom hogy skillből lőttek le.
Neken a kontroller is kényelmes, sőt még kényelmesebb a kanapéból, hátradőlve játszani mint a gép előtt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
keIdor #57423 üzenetére
Hát én a dishonored-et kb egy hónappal a megjelenés után vettem meg, és tökéletesen futott az 1070en max grafikán. Ha szar is egy port megjelenéskor, pár hét alatt rendbeteszik, az esetek többségében. Csak akkor tényleg miért nem lehet így kiadni...
AMD Ryzen 7 9800X3D | NVIDIA Geforce RTX 4080 Super
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kutya topik
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest