Hirdetés
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
válasz
Pulsar #11595 üzenetére
lenyomlak öregem az egy G80ammal...
most úgy megy mint a rakéta
nForce deszkában úgyse tudod kihúzni a proci rendesenha jön a Q9450 már másnap itt fog figyelni a gépben.KillHates fater remélem félrehányta a sarokba nekem a 600W-os Zalmit,az lesz a power,aztán jöhet bele az áramzabáló 4magos
-
válasz
Samanbacsii #11589 üzenetére
4050-en is ment már a régi P35-ös deszkámba!
Kloss: Le fogom.. igazából húzni szeretném nagyon ind a két kártyát, és ha a 16k-s pontot elérem, akkor már örülök, és megtartom a rendszert, de ha nem...
Egyébként eddig ahogy észrevettem leginkább a nagy textúrák kiralyzolásánál van igazán gyorsulás! De ha felmegy végre megint a vista akkor a Crízisen ki fogom prbálni, illetve ami még érdekel, az a cod4, mert ott élből a játék támogatja az sli-t.
Egyébként az az érzésem, hogy ez a "gyenge" gyorsulás a driverek hibája. -
-
törölt tag
válasz
volvoguy #11593 üzenetére
Megújították.
Úgy hívják 9600GT Ez G94 magra épül, és a 8600-os széria leváltására csinálták.
A GTX/Ultra helyett pedig jön a 9800GTX, és GX2.A G92-t fel lehet fogni, egy kisebb csíkszélességben gyártott G80-nak is. (kissé ferdítve, mert a G92 csak 256 bites.) A gyártása olcsóbb, és a 256 bites busznak köszönhetően jóval olcsóbb memóriák kerültek rá. (384/320 bit jobb lett volna, csak jóval drágábbak ezek a memók). Összességében mégis komoly teljesítményt tudnak. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy kb. annyival gyorsabb, amennyivel nagyobb órajelen dolgozik.
-
volvoguy
addikt
válasz
Beowulf_78 #11592 üzenetére
ennyi erővel a többit is megujithatták volna....szal nicns benne logika...
-
volvoguy
addikt
sziasztok. megtudnáok mondani, hogy miért volt szükség a G80as után G92-es GTS-t kreálni? (csupán csak érdekel)
-
Van valami olyan progi, amivel a biost tudom írni, de wines?
-
lekéstem a modról...
kérdés: Hogy tudom az sli-t tuningolni? egyesével a kártyát megnézem riva tunerrel, és utánna beállítom mind a két kártyának biosba a kissebbik értéket?
-
Pénteken meglesz a GTX-em
ZOTAC AMP -
válasz
Samanbacsii #11560 üzenetére
nekem ma meglesz az SLI!
Már alig várom, hogy délután legyen -
Laraxior
titán
rekorddöntés pubik....
12552 pont...víz és nyitott ablak... ma szárnyalok... irány az első hely a tabellán ha meglesz a 4magos.
lökök screenshotot is a 3dtotyikba
-
zabcs80
tag
válasz
Beowulf_78 #11566 üzenetére
Köszi!
Akkor valszeg nekem se lesz hűtő csere a kis kártyámon.
De a Zalman kiadott a VF1000 után is egy hűtőt.Z-Machine GV1000
http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=283De akkor gondolom ez se jobb.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
zabcs80 #11562 üzenetére
syn7h37ic kolléga már leírta, iszonyat rossz a VF1000. Ha van elég helyed akkor HR-03 Plus, de nem lesz az sem annyival jobb hogy megérje cserélni.A gyári G80 hűtő mestermű, egész egyszerűen nem tudtak jobbat csinálni a tuning cégek.
A RHS-88 pedig ...egy nagy kula.Itt figyel a szekrény tetején, mert amikor feltettem a GTX-emre DuOrb-bal, lényegesen rosszabb lett mint a gyári hűtővel.Amikor levettem az RHS88-at javult 5-6 fokkal.Szóval a Zalman-t inkább hagyjuk.Összességében ráköltöttem 13k-t a hűtésre, de max 3-4 fokot nyertem.De a VF1000 a DuOrb-nál rosszabb lesz. -
zabcs80
tag
válasz
Laraxior #11564 üzenetére
Köszönöm az infót. Az ára miatt nem vettem meg eddig, mert ha nem külön lenne a kiegészitő borda, akkor még jó áron lenne.
AC extreme 3db. ventije nem túl hangos?
Jól láttam, hogy a Thermalright HR-03Plus az passziv hűtő?
Mondjuk ezt a 2 hűtőt nem igazán láttam még Mo-n árulni...
-
Laraxior
titán
válasz
zabcs80 #11562 üzenetére
próbálgatta itt egy srác a hűtőket,azt mondta nem annyira jól hűt,kipróbálta a duOrbot is,inkább a kártyát hűtik ezek mint a fontosabb alkatrészeket. Nem biztos hogy jobb választás a gyáritól.
Ha hűtő kel rá akkor az AC extreme,az le fogja hűteni,vagy víz.mint ahogy a kolléga is regéli
-
törölt tag
válasz
zabcs80 #11562 üzenetére
Mert drága, és a teljesítménye csak akkora, mint a gyári hűtésnek, és kell hozzá a kiegészítő bordakészlet is, ami nem tartozéka a VF-1000-nek, és a kettő együtt már drágább, mint a Thermalright HR-03Plus. A HR-03Plus direk a G80 hűtésére készült, abban minden szükséges megtalálható, és sokkal jobb hűtőteljesítménye van.
G80-ra kettő tényleg használható hűtés van, a HR-03Plus, és az Arctic Cooling Accelero Extreme. -
zabcs80
tag
válasz
Beowulf_78 #11558 üzenetére
Szia!
Miért nem jó a VF1000?
-
Laraxior
titán
GPU: 680MHZ Crysis alatt stabil..ezt kapjátok ki...A2-es revisionnal
-
Samanbacsii
őstag
Jaaajjj.... nézegetem most ezt az sli megoldást.
Sajna 9600 kilőve. Nálam csak crossfire lehet azt írja a lapom. Szóval mojolok még tovább... keresek vmi tesztet az x2 -esekről...
-
Laraxior
titán
2.08 riva tuner tölthető tuningerek
Jó az a gyári hűtő a GTSen még szénné húzott kártyára is. -
zabcs80
tag
válasz
Beowulf_78 #11545 üzenetére
Azért többet tud a 320-as GTS. Én 1680x1050-ben játszom és semmiből nem lépked ki. (Witcher azért lépked ki mert bugos). Hellgate: London mai játék és nem fut olyan rosszul rajta.
Tény, h eljárt felette az idő. (De majd a 9800GT(S) lesz az utóda nálam.) -
Beowulf_78
addikt
válasz
Samanbacsii #11549 üzenetére
2x512mb. Dupla GPU-s, amik 825mhz-en ketyegnek/db. A memók alapból 1800mhz-en járnak. 2db 3870 lett összegyúrva.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Beowulf_78 #11548 üzenetére
Már megvan fél éve. Eddig ATI kártyáim voltak, csak a linux (Mandriva) könnyebben rátalál az Nvidia kártyákra. Ezért lett most ez. ... és maradnék egyenlőre az Nvidianal. A 3870x2-n mennyi memo van?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Samanbacsii #11547 üzenetére
Ha még nincs meg a monitorod felesleges 24-est venned. Bőven elég egy 22-es. Ahhoz pedig már jó lehet egy G92 GTS 512mb is.
Ha megvan a moncsi akkor 3870 X2.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
#96302336 #11546 üzenetére
Ez hihetetlen, hogy mindössze 1280-ra elég...
Az sli-t nem ismerem... Menne egyáltalán két Nvidia a lapomban?
Annyit olvastam, hogy a memok nem adódnak össze, ezért hiába a gyors GPU ha kevés a ram a kártyán. De VGA ügyben nem vagyok nagyon tájékozott, ezért nyaggatlak Titeket! -
törölt tag
válasz
Samanbacsii #11543 üzenetére
Ami még jó válaszás, az a 9600GT. A 8800GT teljsítményének 90%-a nagyon baráti áron.
Ezt kell SLI-be dobni. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Samanbacsii #11543 üzenetére
Ne csodálkozz hogy kilépked azon a felbontáson...320-as GTS jelenleg max. 1280-as felbontásig jó, de nem a legújabb játékokban.
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok! Épp ma érkezett meg a Zotak 8800GTS AMP! karim! (köszönet Fényhozónak
) Azt szeretném megtudni hogy mekkora táp kell neki? Egy Chieftek 400Wattosom van! Ennek elégnek kell lenni ugye? Ez előtt egy Radeon HD2600 XT volt a gépben és minden frankon ment! Most hogy kicseréltem kiszerettem volna probálni az uj karit a Frontlines játékkal és játék közben megfagy a kép! 1perc mulva megint jó, de folyamatosan ezt csinálja! Mitől lehet? Esetleg a chipset melegedhet nagyon?
A gépezet ha esetleg ez fontos: Abit AN-M2HD; AMD Athlon X2 4400+ 2.3Ghz; Zotak 8800 GTS ; Chieftek 400Watt!És mégvalami, fellehet rakni erre a karira egy Zalman VF900 CU hűtést?? Mert ha nem muszály nemválok meg tőle! Válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii #11541 üzenetére
Úgy 29 centis.
A neve 9800GX2, vagy HD3870X2A G80-nak már leáldozott (sajnos), Ultra áron vehetsz már 2db 8800GT-t SLI-ben is. Vagy szerencsés esetben már GTS-512-es SLI-t.
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
24' -re 1920x1200 -re mekkora kártya az optimális? -
Laraxior
titán
valaki lökhetne voltmodról valami infot.hogyan is zajlana a GTSemen....
-
zabcs80
tag
Sziasztok!
8800GTS 320 OC-t milyen procival lehetne jól meghajtani?
3Dmark2006 alatt nagyon gyengén szerepel. -
Titanboy
csendes tag
Hello!
Kártyavásárlás előtt vagyok, max 80-at tudnék erre költeni, de csak kihagyhatatlan esetben. Maximum 1680x1050-es felbontásban játszanék, élsimítás meg hasonlók annyira nagyon nem számítanak, de ha akadás nélkül menne velük a program, akkor használnám őket. Szerintetek egy 8800 GTX vagy G92-es GTS érné meg jobban (GTX használtan kb 75, GTS újonnan 65-75)? Tunning is számít, szívesen babrálok vele.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Acor
aktív tag
Hogy lehet az hogy felhúztam a procimat 3.2- 3.6 ra és a videókártya teljesítménye visszaesett legalább 2000 pontot a 3dmark 2006-ban valaki érti ezt?
-
pisti88+
senior tag
Tisztán láccik hogy PH-n semmi szava nincsen az átlag usernek csak annak aki nyakig benne van a másik valagába... Gusztustalan hogy letakarítják mások váleménynyilvánítását, tény hogy kicsit moderálltabban kellet volna elsősorban nekem fogalmazni de akkor is tulzás!!!
Am én a memok fölé mikor nagyon meghutam őket egy 8centis vetit heggesztettem elég kokler melo volt de legalább nyomta rájuk a levegőt
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #11527 üzenetére
mire írtam volna valamit a totyikba,már nemvolt hova,Viktor bá'
bezárta.
Holnap megnyitja,úgy látom csak egynapi zár van.Biztos a szavazás miattépp a memóriákra tervezek valami vízivalamit,mert nem elég neki a memhűtésed
tudod lejött a procihűtő,nincsen mi kavarja a szelet. az intel gyáriját tettem a memók fölé.
-
Jöttem off-olgatni.
Bezárták a G80 baráti kört, mert néhányan megírtuk a véleményünket.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Laraxior #11522 üzenetére
közbe már állítgattam ezt azt
de atitool 627 felett már artfactokat jelez, ugyanez van ha memóriát 1026 fölé húzom
de a shader az megy 1485 –ön feljebb nem próbáltam.. ezt miből tudom meg ha túl magasra állítottam?Ezt sikerül kihoznom gépből
a memória időzítések elég rosszak
de annak a állításához nem értek semmit
na de én most megyek alszok 4 kor kelek
meló így is szép lesz 2 óra alvásal:S
-
Nwis86
aktív tag
kösz. Leszedtem az atitoolt
ezt a progit kerestem már 200 éve még anno régen mikor ati 9600 prom volt, akkor használtam és akkor tuningoltam utoljára, csak mára már nem tudtam hogy mi a neve XD
az lenne még a kérdésem mi az a max hőfok ami egészégés mert alapbealításokkal terhelve így is 81 fok a gpu :S ez normális? Alapon orajelek 610/1000 shader 1350
-
TPeti
tag
válasz
Nwis86 #11519 üzenetére
Nincs két egyforma kártya. Éppen, hogy jön le a gyártósorról, ki kell tapasztalni. Egy 5%-ot kezdésnek simán hozzáadhatsz, utána 10Mhz-enként mehetsz felfelé.
Rivatunerben állítsd a frekvenciát (alkalmazd ! néha elfelejtem
) és az AtiTool szőrős kockájával ellenőrizd a beállított értéket. Ha sárga hibapöttyöket rajzol, vagy megfagy akkor lépj vissza kb 15 Mhz-et az lesz stabil, leégni nem fog. Van benne thermal shutdown.
-
Nwis86
aktív tag
valaki tudna segíteni hogy 8800GTX Oc-t lehet –e még húzni és kb meddig? Csak így vagtába nem akarom kipróbálni meg nem is értek hozzá… szóval kéne pár szám hogy kb mi fölé ne menyek
-
Laraxior
titán
úgy fest hogy az A3 revision jobbanmegy mint az A2....sajna nekem A2 van
-
AtG
aktív tag
Én is megrántottam tegnap egy kicsit a karimat.
12478 pont -
Laraxior
titán
Első eredmény: 12239 pont.
671/1580/1944...és még megyek feljebb is... -
old gray
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest