Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
No, be kellett látnom, hogy az új-régi Zelda nem az én játékom, úgyhogy visszavittem a GAME-be és becseréltem ráfizetéssel egy New Super Mario Bros. U Deluxe-ra, amivel még a rendes Switch-en játszottam otthon pár napot és nagyon tetszett Úgy látszik, sosem fogok túllépni a klasszikus platform játékokon Annak viszont nem örültem, hogy sem Gianna Sisters-ük, sem pedig Yoku's Island-jük nem volt, pedig fillérekért árulják jelenleg. Lehet, megrendelem online tőlük, aztán valamelyik raktárból csak előkaparják Megérnek egyébként ilyen 15 fontot per darab? Valaki játszott már velük?
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz nxswitch #23446 üzenetére
Ó, azt hittem, már vannak itt jó páran Switch Lite tulajok
Éppen töltöm a cuccost, íme egy normális fotó a pakkról:
Digital Content Lead vagyok a Vodafone UK-nál szeptember 2 óta. Előtte több, mint két évig dolgoztam a budapesti SSC-ben (VSSB) mint Content Editor/Lead, az angol business partnerek pedig megkörnyékeztek a mostani pozival, mert kellett nekik egy szakmai vezető a tartalom menedzsment rendszerekhez, aki továbbra is foglalkozna tartalom menedzsmenttel, ha szükséges, de elsősorban oktatni, mentorálni és hibaelhárítást menedzselni tudjon, plusz új CMS bevezetésben is részt tudjon venni, stb. Azt mondták, hogy van B tervük helyettem, ha nagyon muszáj, de... Nem terveztem elköltözni Budapestről, pláne, hogy nincs túl sok ismerősöm már Londonban, de egy ilyen lehetőségre egyszer lehet csak nemet mondani az anyavállalatnak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz koncsik #18914 üzenetére
Érdemes még egyáltalán újonnan Switch-et venni a jelenlegi generációból? Én egy ideje már gondolkodom rajta, mert mostanra lett annyi játék, ami miatt "megérné" beruháznom egy kézikonzolra (nem kötném ki se TV-re, se monitorra), viszont mindenhol azt pletykálják, hogy két új változat is jön Nekem picit nagynak (szélesnek) tűnt, akárhányszor kézbe fogtam, pedig nincs kis kezem. Játszani sajnos sosem volt lehetőségem vele.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Dreimus #17029 üzenetére
Ez tényleg jó ár, ráadásul szürke Van esetleg valami pletyka frissített Switch-ről? Most már két játék is van rá, amit jó eséllyel élveznék (kiindulva az ősrégi GameBoy-os élményeimből), a Donkey Kong Country és a Super Mario Bros. U Deluxe. Kizárólag kézikonzol módban használnám (bár nekem elég nagynak tűnik még mindig, de biztos megszokható, sehol nincs kirakva, hogy játsszak vele egy kicsit...), nem kötném ki se monitorra, se tévére. Vannak hasonló stílusú játékok, esetleg shoot'em up-ok (mint a régi R-Type és társai) Switch-re? A Zelda sajnos annyira nem izgat, ahogy a Super Mario Odyssey is problémásnak tűnik a 3D miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest