Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- The First Berserker: Khazan
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrPeekaboo #40619 üzenetére
256-ost? Hol?
-
pulcsi
tag
válasz
MrPeekaboo #40604 üzenetére
Én az Alzában a Kingston Canvas Go! Plus 256 GB vettem 13 ezerér, most már igaz 17 ezer de jól megy.
-
GuruZone
őstag
válasz
MrPeekaboo #40604 üzenetére
amazonon [link] 20 euró postával a 128 GB-as,
valamint 30 euró a 256 GB-os Sandisk.
Nekem is a 256-os van. -
szilchi
őstag
válasz
MrPeekaboo #13319 üzenetére
Tegnap kipróbáltam a Dark Souls-t és hát a játékmenet az tényleg olyan,mint ahogy azt leírták.Anno box-on és Ps-en is nézegettem,de a sok "kib...tt nehéz" komment elriasztott.Tényleg az
.Handheld módban néztem csak,de ott teljesen korrektül nézett ki a játék.De 10 perc után töröltem.Imádom az RPG játékokat,de ezt valahogy nem.
Kipróbáltam egy pár demot is, és a Yoku's Island Express egész jó volt.Érdekesen ötvözi a platform játékot és a flipper játékot.Nen hittem volna hogy ez lehet,de lehet.
Az Nes classic játékok meg nagyon jók lettek.De persze eddig is azok voltak.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #11687 üzenetére
Mondjuk ja, néha mintha az ellenkezője lett volna odaírva
-
válasz
MrPeekaboo #7074 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netflix
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest