Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA VI
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz fogtunder #6750 üzenetére
Nah jah...nekem nagy érvágás a hiánya pl
OOT-ben és Twilightben is imádtam....Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boost
addikt
válasz fogtunder #6754 üzenetére
A mentést az olvastam, hogy az hivatalosan ilyen. A fickó elismerte, hogy elég CPU igényes lett, PCre tervezte, és annyira bele van építve a programba az eljárás, hogy ez kb ilyen is marad. 12-14 másodperc. Ez mondjuk speciel sose zavart. Annyira változatos a játék, hogy tényleg öröm leülni elé.
-
fogtunder
nagyúr
igen, csak megakasztja a flowt. én ugye PC-hez szoktam eddig, ott SSD-ről futtatva meg se látod kb, itt meg olyan "történjen már valami, vazze" érzésem van. a másik, hogy nagyon-nagyon szokni kell még a kontrolleres irányítást. PC-n beálltál egy 3*3-as mező közepére és nagyon gyorsan körbe lehetett locsolni, itt ez nem működik sajnos, de nyilván megszokás kérdése. este megyek a bányába is, arra vagyok még kíváncsi, bár ott sejtésem szerint jó lesz a kontroller.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
boost
addikt
válasz fogtunder #6756 üzenetére
én úgy locsolok, hogy van mondjuk 4x3 db 3x3-as mezo"m, akkor locsolóval felállok a legtetejére, és egy sort végiglocsolok, lefelé. Aztán a sor végén megfordulok, és egy sorral beljebb megint végigmegyek, most felfelé. Mint ahogy a traktorok dolgoznak a földeken.
Nyomom hosszan a kart folyton, és csak a megfelelő pillanatban nyomom az akciógombot a locsoláshoz. De most o"sz közepén már megvan mind a 12 automata locsolóm.A bányászás hasonló, ott tolom a kart egy irányba, és ha kő van, akkor lenyomva tartom az akciógombot, és addig csépeli, amíg ott a kő.
Nem te vagy az egyetlen SV rajongó, aki panaszkodott, hogy PC után nem olyan komfortos. Azért látszik, hogy PC játék, még sok helyen előugrik a kurzor. Pl a céllövöldés minijáték így irányíthatatlan nekem. De horgászni meg szuper.
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #6738 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Viszont ezen infókon kívül te sem tudsz semmi.
Tehát mit várok, ami elvárható?.
Pl. azt, hogy pontosan megtudjam mikor jelenik meg. Ugye csak találgatások vannak, hogy nov. 10. lesz belőle valami, vagy csak a figurák.
Sokan kíváncsiak, hogy pontosan mit fognak kapni a pénzükért, ahogy én is. Így mondjuk erről is megnéznék már valami új előzetes videót , olvasnék információkat. Mondjuk mint a csapból folyó mario esetén.
Egyszóval tájékoztatást, információkat.Na meg modnjuk várnám azt is, hogy bejelentik a textúra hibákon is javítottak.
A Codot pedig nem hoznám negatív példaként.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Már márciusban pontosan lehetett tudni hogy mit fog tartalmazni a SP, szóval nem tudom miről olvasnál még.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #6760 üzenetére
Marioról is lehetett tudni eddig is "sok" mindent, de azért amit folyamatosan csepegtetnek, abból mindig kiderül újabb és újabb dolog.
-
GuruZone
őstag
Hadd mutassam meg mikkel ruháztam fel ezen csodás játékkonzolt:
Puha hordtok (oldalról becsúsztatható)
Ár: kb. 350 Ft/db
-------------------
Ár: kb. 620 Ft/db
Tökéletesen illeszkedik, egyszerű felhelyezni, buborék és szöszmentesen sikerült nekem is.
A két oldalán "fogantyú" a pontos ráhelyezésért.
A kikapcsolt képernyőnél látható porszemekért elnézést.-------------------
Csuklópánttal, kártyatartóval és egy nagy hálós "rekesszel"
Ár: 1500 - 2100 Ft/db
A tok mellé odatettem a 8 cm magasságú Rabbid Peach figurát, Münchenben megvolt 5000 Ft alatt a GameStop nevezetű boltocskában. A mobiltelefon a nyuszkó kezében silányul van beragasztva, vigyázzatok vele, nekem a kezemben is maradt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
törölt tag
A Joycon távirányítók akkuját hogyan tölti?
Nincs rajta elektromos csatlakozás? -
tajner10
tag
Valaki ismeri a The Flame in the Flood nevű játékot,vannak tapasztalatok?
-
fogtunder
nagyúr
válasz #22794752 #6770 üzenetére
persze, van indukciós töltés a világon, de ez nem az. ha rárakod a switchre, akkor nem wireless a csatlakozás és a töltés sem, gondolom a joycon alsó részén van a csatlakozó felület. az iFixit leírása alapján egyértelműen nincs bennük ilyen áramkör, egy szalagkábel megy a fém síntől a nyomtatott áramkörig, minden azon keresztül megy.
-
Mr Bond 007
őstag
Szerintetek jobban megérheti megvárni a mario-s változatot switchből abból a szempontból hogy az már egy későbbi revízió és pár hibát kijavítanak benne. (hardver ügyileg)
-
Adam_Shepard
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #6775 üzenetére
idén nem lesz 2. rev szvsz. Mellesleg konzolnál az új rev 99%ban olcsósított hw-t jelent, annyi, h a gyártó olcsóbban tudja előállítani...
-
planbmokus
senior tag
válasz Mr Bond 007 #6778 üzenetére
Az elvileg már a megjelenés hetétől úgy készül, csak a korábban leszállított darabokban nincs.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Adam_Shepard
addikt
Megvan valakinek a lego worlds switchre? Most probaltam psen es tokre tetszett.
.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Adam_Shepard #6780 üzenetére
Nekem megvan! jópofa, mint az összes többi LEGO külön tetszik hogy full magyar nyelvű...
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
umbibumbi1
tag
válasz LaciGSM #6781 üzenetére
azért ne felejtsük el,hogy az irányítást erősen szokni kell és elég "darabos".nyilván hardware-esen nem bírja el szegény,de pc-n teljesen más.pl a látótáv ebben valami szörnyű.bevallom azért számítottam egy olyan szintre,mint az undercover ami minden tekintetben megállja a helyét még split screenben is
-
fityere
senior tag
Sziasztok.
Erdemes hasznaltan venni Switchet vagy inkabb ujonnan.
Garanciahoz mi kell a nintendonal ? Eleg a gyari szam vagy szamla is kell ?Valaszokat elöre is köszönöm.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz fityere #6783 üzenetére
én használtan vettem az enyémet, egy hónapos volt, de ez attól függ, hogy mennyivel olcsóbb, mit ad hozzá az eladó, stb.
amire érdemes figyelni, az az elmozdult kijelző, kérd, hogy legyen feltöltve 100%-ra, illetve a bal joycont érdemes kipróbálni, hogy nem desinces-e. az akku töltöttséget mondjuk a Nintendo javított szoftveresen, a joycont pedig gariban megcsinálja a Gamepark, de alkualapnak esetleg jó lehet, vagy ha van választék, akkor azt kell venni, aminek nincs baja. a dokkra érdemes még figyelni, hogy nincs-e elhajolva, mert az karcolhatja a kijelzőt.
-
-
boost
addikt
Rokonlátogató volt, +2 gyerek, egész hétvégén pörgött a Switch. MarioKart 8, Stardew Valley, meg az a kivágós, elsőnapos kedvenc játékom. Ezek voltak, amik komolyabb magyarázat nélkül magától érthetőek voltak.
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #6791 üzenetére
azaz, utána beugrott, de már nem írtam hozzá...
-
törölt tag
válasz fityere #6783 üzenetére
Én magamtól megvenném, az biztos. Egyedül a Zelda futott le rajta, azóta be se kapcsoltam, ott figyel a tévé mellett. Időnként leporolom.
Sajnos a játékfelhozatalt nézve nem is nagyon lesz olyan, ami miatt újból bekapcsolnám. Enni ugyan nem kér, de a jövője elég cudarnak tűnik.
-
törölt tag
Az a baj, hogy én nem szeretem az ilyen gyermekded, bugyuta játékokat. A Zeldára nagyon kíváncsi voltam, mert mindenütt azt zengték, ez a világ legjobb játéka, stb. Ezért vettem meg a konzolt is.
30 éve szerettem nagyon még SNES-en Mariot, meg az ilyesmit, de azóta azt hiszem felnőttem. Nem kötnek le ezek 10 percnél tovább.
-
Madwe
nagyúr
válasz #24720640 #6796 üzenetére
Az, h milyen a grafikája, attól még nem lesz gyermekded szerintem, én is 3. xen túl vagyok, snesen nőttem fel, de egy mario rabbids még jobban is leköt (miután összetetteb sok szempontból) mint egy xcom... attól függetlenül h a grafikája gyermekien aranyos... Különben is, sose nől fel az ember, max a gyerek hal ki belőle
-
fogtunder
nagyúr
én akkor ezek szerint nem, mert simán meg tudom látni a játékélményt a prezentáció mögött, még ha nem is értek egyet vele és magamtól nem ezt választanám. a Kingdom Battles nagyon jó példa, ha nem tudnám, milyen a játékmenet, bottal se piszkálnám.
amúgy ha folytatódik aza trend, hogy a kis indie címek megjelennek erre és hordozhatóan tudom őket tolni, mint most a Steamworld Dig 2 és Stardew Valley, akkor már jó. ezekkel mindig az volt a bajom, hogy feleslegesnek éreztem bekapcsolni miattuk a gépet és ott ülni, ezt meg bármikor lerakom aludni, aztán folytatom ugyanott. elvileg jövőre jön a Darkest Dungeon is, mindjárt itt a Battle Chasers, én valszeg elleszek még vele egy darabig.
-
MODERÁTOR
Sajnos Téged sok jóval nem kecsegtet akkor a Nintendo. Ha a hordozhatóság nem érdekes, nem érdemes nagy csodát várni, más konzolokon jobb minőségben kapod azokat a címeket, amik Switch-re is megjelennek. De érdekelne, ha a Nintendo játékok gyermekdedek és bugyuták, hogyan határozod meg, mitől lesz jó egy játék? (elfogult senior N rajongó vagyok, kezelj megértéssel )
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest