Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahoni
tag
na baszki a gyerek valamit elnyomkodott... tinfoil os gépünk van és valami Zelda mentés leöltött és egy mentett állás van csak egy 100% os kipörgetett ...
biztos szét vet az idega játék felénél jártam . igaz nekünk ezen a felületen nincs account így felhő mentés se ... gondolom akkor így jártam ... senki nem is tudd átküldeni mentett állást v. valahonnan letölteni más állást? kezdjem előről? esélytelen 1 éve játszok vele mikor éppen alszanak és én nem alszok
elmentek nagyszülőkhöz lenne egy szabad napom erre ... baszki nem hiszem el
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest