Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Tegnap ma egy picit kinyílt a szemem, nevelőapámmal beszélgettünk és felhozza, hogy “gondolkodtam egy konzol vételén”, itt már fejben elkezdtem temetni a dolgot, mert anno még 360-at akart venni Kinect miatt, mert arra volt gyerekbarát mozgásérzékelős tartalom. Azóta nagy szamár lett mindkét öcsém (7 és... 5?) meg kijött a Switch és ezt vetette fel a nevelőapám, hogy venne egy ilyet.
Azért mondtam neki, hogy ki ne vegye a dokkolóból, mert ha megtudják, hogy a Switch hordozható, akkor vége a gépnek
Ki mit ajánlana, mint gyerekeknek való program? Splatoon 2 nekem szimpatikus, főleg a nagyobbnak, tudtommal van benne motion control (nem árt, ha mozog), jön a LABO is, Mario Odyssey szintén jó a nagyobbiknak, a kisebbiknek viszont már bonyolult lenne,Pár kérdésem lenne a gyermekes apukáknak/anyukáknak:
- parental control hogy működik a gyakorlatban? Még a leleplező Direct alatt volt egy jóféle bemutató, hogy Bowser szépen beállított időlimitet Juniornak meg minden, de élőben még egy konzolon se próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest