Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Helló.
HD texturával tolja valaki a játékot? -
kismokesz
tag
Valaki tudna segíteni hogy tudok új autót berakni?
minden sikerült. de mégis négy féktárcsa látszik a játékba a kocsi helyet -
Hilpi
csendes tag
Sziasztok esetleg valakinek nincs egy dobozos cd s verzioja otthon a fiokjában most a napokba adtam el az enyémet de rájöttem hogy hiba volt ...
-
Móró
csendes újonc
7 éves vagyok. Szeretnék a NFS-ről beszélgetni, szeretnék megtanulni hálózatban játszani, mert azt nem tudom, hogy kell?
Segít nekem egy türelmes NFS kedvelő? -
válasz
brain oconer #3240 üzenetére
Nem hiszem, hogy crack-elt játék ügyben itt törvényszerű lenne bármiféle segítségnyújtás.
Az ilyet itt fórumon ne! -
Mr.Peter
aktív tag
Ha valaki neten akar vele játszani, akkor GameRanger!
Erről és 100% mentés-ről, "EA Server Lost Connection"-ról videó:
Link -
balzs12
tag
http://www.nfscars.net/underground2/file/11230/ ezt valaki próbálta már ??
Itt a videó hozzá..
https://m.youtube.com/watch?v=5RFDit09AWI
Nekem kínai kicsit .. De hátha valaki tud vele mit kezdeni -
balzs12
tag
Sziasztok..
Hogy lehet nagyobb felbontásra állítani a játékot ??
Meg hogy lehet elérni hogy minden tuning cucc feloldódjon. -
Laci917
csendes tag
válasz
laceszgamer #3232 üzenetére
Nem csak ebből a részből hanem bármelyikből lehet tölteni képeket(bár az emailomra kell küldeni mert azt nem tudom megoldani jogy látogatók is tölthessenek képeket fel)
-
Laci917
csendes tag
http://need-for-speed79.webnode.hu/
-
Laci917
csendes tag
Sziasztok! csináltam egy weboldalt ide feltölthetitek az autóitokról készített képeket!!
-
zsiz
őstag
Sziasztok (ha van itt még valaki)!
Újra előszedtem a játékot, felraktam hozzá HD pack-ot, widescreen-ben, nyomom. Érdekelne, hogy milyen modokat lehet, vagy inkább milyeneket érdemes feltenni a játékhoz? Van ez az oldal, itt van sok minden. De mi az ami tényleg jó és megéri felrakni?
-
boogie84
veterán
Készül majd fullhd felbontás a játékhoz? Vagy ti hogy oldottátok meg?
-
oio
csendes tag
Hi mostanában újra játszom és még mindig nem jöttem rá hogy a szponzorok mit adnak a szponzorált autó helyén kívül. Mert a vauxhall corsa-ra az be adta az összes spoilert az eurolite szponzor de más autóra nem és ezt most ne igazán értem.
-
Dzsekó
addikt
Lenne egy gondom a játékkal. WinXP-re (SP2) raktam fel és néha randomszerűen beakad a játék, majd újraindul a gép. Elég idegesítő, mert meg kell várni, míg felbootol az op. rendszer és még a játékállás sem mentődik el. Mitől csinálhatja ezt a játék?
Konfigom az adataimnál van.
Minden fullon van kivéve vsync, az ki van kapcsolva, felbontás 1600x1200-on van.
Köszi, aki tud segíteni! -
Ice&Lime
veterán
Köszi a jó tanácsokat!
A save file-al kapcsolatban és is nézegettem a googlet, hogy hol van a hivatals helye, de én képzeld ott sem találtam, létezhet, hogy többféle helyre menti?...
Mert itt én nem találom sehol, semmelyik könyvtárban sem: C.\felhasználók\nevem - sem a dokumentumok sem pedig a mentet játékok mappában. -
xFreex
aktív tag
válasz
Ice&Lime #3217 üzenetére
A térképen csak azokat a boltokat mutaja, ahol már jártál. minden megnyíló új városrészben lesznek majd boltok amiket először meg kell majd találnod. MInden új bolt új tuningot is jelent.
Ha kellenek az egyedi fejlesztések (matrica, karosszéria, motortuning) akkor hívd ki az utcán kóboló tuningautókat eltávolodás versenyre. X számú megnyert verseny után kapsz egy sms-t meg egy csillaggal jelölt eventet. Ez az első szponzornál egy új egyedi felnit ér amit nem tudsz megvenni egyik boltban sem. Minden szponzornál addíg hívd ki őket amíg az összes el nem fogy.
Save fájt most pontosan nem emlékszem, de holnapra utánanézhetek, ha el nem felejtem. Lehet hogy a google kidobja. Azt tudom, hogy rejtett mappában van.
-
Ice&Lime
veterán
Az ötleted jó volt. Köszi!!!
Egy ablak szinezék és egy kilométer óra kinézet megvásárlása nyitott meg egy dvd borítót és úgy egy event-et és abból már többféle event-et.Ami megzavart és továbbra sem értem, az az, hogy a tértkép nem mutatta a sárga pontot, ami az ilyen fajta tuninghoz kell és így nem is tudtam hogy létezik ill. hogy hol van, mert csak véletlenül bukkantam rá, és ez hiányzott, de miért nem jelölte a térkép akkor?...
A másik kérdésem az, hogy hova teszi pontosan a save file-t?, mert sehol nem találom a gépen, pedig valahol lennie kell, ha egyszer azt használom.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Ice&Lime #3215 üzenetére
Gondolom már választottál egy szponzort. Ennek a szponzornak teljesíteni kell a feltételeit. Szerintem még egy DVD borítót kell begyűjtened. Optikai tuningot tegyél a kocsira (légterelő, ablakszínezés, matrica, neon, stb) úgy, hogy elérje az első csillagos megítélést.
-
Ice&Lime
veterán
Érdekes, de elakadtam benne.
Elkezdtem a játékot, megcsináltam a mappán minden jelzett event-et vagy mit, és már csak az általános dolgok maradtak mint garázs, tuning, paint meg ezek, de event-ek már nincsenek a térképen, az inbox-ban sincs semmi már, pedig még nagyon nincs vége a játéknak. A garázsba bemenve a world mapra és ott stage 1 és 2 van pályákkal mutatva, mindet megcsináltam onnan is ami kimaradt.
Tehát most ott tartok, hogy nincs küldetés.
Mi lehet a gond? -
Shing
őstag
Jaj, megy a video reklámozás, de én is azt akarok....
A játék moddolva, ENB-vel... Sötét egy kicsit, de monitorfüggő. Persze lehet rajta világosítani, de videóban így jobban nézett ki.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PYBhHoAjy7w#! -
ViiiiktorOC
senior tag
Kicsit kihalt a topic.
Saját videóm: Top speed Run -
falpar13
csendes tag
Sziasztok! valakinek van kedve hálózatban játszani?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
az lenn az a én gondom hogy bárhogy állítgatom a dolgot több profillal nem hajlandó menteni a beállításaimat(pl irányítás) és újabban azt sem menti el amit csinálok karrier modban
-
Byga007
aktív tag
sziasztok olyan problémam van hogy teljesen frissen rakott rendszerre feltelepítettem a gamet és néha azzal az indokkal leall hogy az exe hibát észlelt ezért leall konfiggal se lehwt gond mert crisyst full hdben tolom valami ötlet??
-
Pumba3
tag
Sziasztok! A megoldás a widescreen problémára, hogy fel kell rakni a "WIDESCREEN CRASH FIX"-t Innen, illetve a "FOV HACK"-et, ugyan onnan. Illetve még ezt az uniws.zip-et.
Fontos, hogy 1.2 patchelt játékra jó. Minden fájlt be kel lrakni a játék mappájába.
Én úgy csináltam, hogy uniwsben lévő cuccal megpatchelni a játékot, majd a FOV HACK cuccban beállítottam a kívánt felbontást, majd felraktam a widescreen fix-et (nfsu2.reg futtatásával) és máris jó lett! Fontos, hogy a fov hackben legyen bepipálva az "auto enable", illetve, hogy mindig futnia kell a játék alatt!Remélem másnak is sikerül! =)
-
RaZroX
addikt
Üdv! Én is most fogok újra játszani szóval tudtok valami grafikai tuningot ?
Nagyon jól jönne!
Előre is köszi!
-
nexusking
aktív tag
válasz
Kareszovics #3196 üzenetére
majd kipróbálom.
És vlami grafikai mod? -
nexusking
aktív tag
Hali!
Régen a favoritom volt ez a game. Újra szeretnék játszani vele, csakhogy widescreen monitorom van, és az egész képet széthúzza. Így nagyon idegesítő játszani.
Valami olyan mod kéne nekem, amivel meg lehet oldani, hogy normális oldalarányban tudjak játszani.És melyik a legdurvább grafikai mod a játékhoz? mert azóta a config-om is változott, és már szerintem bármilyen moddal elvinné.
Légyszi segítsetek. -
RaZroX
addikt
Üdv! Gameranger-en szeretnénk haverokkal versenyezni LAN-ban, de amikor csinálom a szervert, vagy csatlakoznék a szerverhez akkor kiírja, hogy elveszett a kapcsolat az EAgames-el vagy valami hasonló... és mindig egyből ez jön be. Valaki tud segíteni ?
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
a napokban ismét felraktam a game-t, eddig nem volt vele semmilyen probléma de tegnap felmerült vele a következő:
Amikor belépek az üzenetekhez, vagy a menübe, vagy éppen egy új versenybe, akkor egy pillanatra lefagy a játék (a hang is megakad), de pár másodperc múlva újból elindul és akkor már hiba nélkül.
szerintetek mi lehet ennek a problémának a kiváltója?
köszönöm előre is a válaszokat
-
mmdms
addikt
Jajj most látom...
-
mmdms
addikt
Heló!
Nem tudjátok véletlen, van-e valami kiegészítő hozzá, amivel fullHD-ba tudnám futtatni a játékot? Vagy legalább valami emberibb 16:9-es felbontásban. -
bryant56
aktív tag
sziasztok
szeretnék segítséget kérni volt egy max tunningos a3-am slot 4-ben és vettem egy nissan-t
de mivel nem volt meg a slot 5-öm ezért a 4 helyére rakta
azt szeretném megtudni hogyan tudom visszaállítani a mentést hogy meglegyen az a3-om???? -
msts fan
tag
Sziasztok!
a játékban most kaptam meg a ford mustangot és innen még hány autó kellene ahhoz hogy megkapjam a nissan skylane-t?
előre is kösz! -
-szabi-
addikt
Nálam működik win7 alatt, de az Universal Widescreen Patcher-el beállított felbontás csak akkor megy ha a játékban 640x480 van beállítva.
Üdv
szabi -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3186 üzenetére
megoldva....
UAC kikapcsolással engedte patchelni....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dr_Syrex #3185 üzenetére
halihó
magam is ilyen problémávall küszködök. van megoldás, mert odahaza megtudtam csinálnii, de az nem tegnap volt
módosítottam az exet, de nálam is az a hiba, mint az előző kolegánál. egyéb javaslat?
uniws, regedit módosítás, wide screen fixer kilőve.......
köszönöm...
zk -
kovsol
titán
válasz
dízelracer #3182 üzenetére
de szerettem volna én is egy olyan kártyát akkoriban, de 6600GT -t mégse cseréltem le
-
RightNoW
csendes tag
válasz
Black-core #3178 üzenetére
Unable to write to file SPEED2.EXE for patch #1! Close all programs/games before patching.
-
RightNoW
csendes tag
válasz
Black-core #3175 üzenetére
A crack-el próbáltam és azzal nem megy....
-
RightNoW
csendes tag
Üdv!
Szeretnék játszani újra a játékkal
de a 16:9-es laptopomon nem fut teljes képernyőn. Van egy Uniws nevű patcher, amivel állítólag át lehet írni a felbontást. Nekem nem engedi, ugyanis azt írja h ne fusson semmi alkalmazás, főleg ne a játék stb.
Valaki tud valami megoldást?
Üdv mindenki!
-
kizcar
tag
válasz
dízelracer #3168 üzenetére
Szerintem is ez lehet az igazi ok talán. Pl StreetX versenyeknél, akkor a versenyek után amikor mutatják az embereket a verda körül, elég keményen be tud lassulni. Kb -50FPS. Meg ugye a gumifüstnél. Úgy látszik ilyen a játék. 1024 és alatti felbontásokon a gumifüsttől már nem lassul.
Na mindegy.
Próbálok inkább a játékra koncentrálni, úgy sem fog megszűnni a szaggatás akármit csinálok. -
zoo8800
veterán
válasz
dízelracer #3170 üzenetére
Aha, ott kevés volt a VGA.
-
zoo8800
veterán
válasz
dízelracer #3168 üzenetére
Nekem soha nem akad, max kicsit belassul, ha nagyon sok a gumifüst
-
dízelracer
őstag
Emlékeim szerint van egy reptéri körverseny ahol a pálya egy bizonyos pontján függetlenül attól, hogy egyedül haladsz vagy vannak autók körülötted brutálisat akad a játék. Ez ilyen nem lehet vele mit tenni. Eléggé optimalizálatlan az egész. Elég csak azt megnézni hány éve jelent meg és még a mai gépeket is megakasztja itt ott. Egyszerűen ilyen a játék nem tudsz vele mit csinálni. Ne telepítsd újra a windowst/drivereket ezért mert ugyanilyen lesz utána is. Ja és még valami. A fentebb említett régi játék vs új gép eszmefuttatás egy hatalmas baromság...
-
kizcar
tag
Kipróbáltam letörölt Ati Tray mellett, de úgyanúgy szaggat. Valamiért viszont megmaradtak az Ati Tray-ben beállított beállítások. Konkrétan a -5-ös LOD. Pedig ha letöröltem elvileg, nem kéne, hogy működjön.
Na mindegy.
Lehet a drivert is le kéne cserélni, de ennyit már nincs kedvem vele pöcsölni. Inkább megszokom és elfogadom.
Ha esetleg ötletetek van még, azt szívesen elolvasom.
Köszönöm az eddigi segítséget!
Remélem a Most Wantedtól szerencsésebb leszek. -
kizcar
tag
Nem eredeti. Régebben a haveromtól kértem el, de most csak leszedtem. Lehet akkor azért.
És esetleg az Ati Tray Tools okozhatja a szaggatást? Olvastam, hogy ilyen videókártya programokra érzékeny pár játék. Mondjuk kipróbáltam úgy is, hogy nem indítottam el a programot játék előtt, de úgy is szaggat.
Az a gáz, hogy teljesen nem is tudom kilőni, mert ha be se lépek a programba, akkor is el van indulva vagy mi.
Olyan mint a NOD32. Le van állítva, de mégis megy.
Letörölni nem akarom, mert elég hasznos progi. Amúgy csak az van fent, a Catalystot letöröltem, hogy a két videóprogi ne zavarja egymást.
Majd kipróbálom törölt Ati Tray Toolsal, aztán hátha nem fog. -
kizcar
tag
Szerintetek amúgy nem lehet táp probléma? Jelenleg 450W Chieftec van, de abból is a picit jobb. Legalábbis azt hiszem.
-
kizcar
tag
-
Black-core
aktív tag
-
H_Farkas
csendes tag
figyelj csávó
sose fox ezzel a gaméval ojjan minöségben jáccani (már ha finnyás vagy a minöségre) mint egy Régebbi gépen, és egy Win 98se , vagy egy sima 32-es WIN xp (sp1, vagy 2) esetében. TUL erös géped van.
felejtsd el. jácc erősebb gépigényü autóssal. UJ nfs szériák, például.
ez ojjan, mint egy Q9775 -ös maggal GTA 1 -ezni.
eséjtelen.
(utóirat: NE JÁCC counter-strike 1.6 játékot, vagy Diablo 2 -t sem, amig nem láttad futni öket egy nem celeron P4 (mondjuk 478as) Win98se, és egy 3dfx voodoo 5 meghajtással. utána majd átgondolod. )
-
kizcar
tag
válasz
H_Farkas #3154 üzenetére
Hát a cachék azok 128 L1, 4x512 L2 és 6mb L3. A cachét hol tudom butítani? Gondolom BIOS?
Amúgy haveromnak sokkal kevesebb cacheja van mert a procija csak egy kétmagos 2Ghz Celeron. Nála is akadozik, csak nála már jóval zavaróbban mint nálam. Neki Vista van x84. Nekem meg Win 7 Ultimate x84. Lehet oprendszer a baj még esetleg? -
H_Farkas
csendes tag
a problémára csak egy ötletem volt, (vissza a forumt0pikhoz) a cache -loss.
semmi egyéb, mert a játék gépigénye LÉNYEGESEN kissebb.
-
H_Farkas
csendes tag
válasz
Odin_James #3152 üzenetére
igen ez igy van, már nem sokan.
-
Viktor77
titán
válasz
Black-core #3150 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a V5 sok effektet egyáltalán nem tud megjeleníteni (nem ismer), így nem is foglal erőforrást. Így hiába is rakod maxra a grafikát, fényévekkel csúnyább mint a 7600-on medium-on. Ezzel szemben a 7600, ami ugyan tudja az effektet, de lassan (cserébe szebb a játék).
-
Black-core
aktív tag
válasz
H_Farkas #3149 üzenetére
Ha össze vetjük a linket amit küldtél : ezt meg egy találomra kiválasztott 7600gs-t : ezt akkor beláthatjuk hogy a 7600gs nek a memoriája ddr2,és nem sd,és abból is jóval több foglal rajta helyet,amik ráadásul magasabb órajelen is futnak.A magorajelről és a memoria bandwith-ről nem is szolva ami pl ennél a 7600 gs-nél 6x gyorsabb.És akkor a direct-x ről, textul pixel fillrate-rol nem is beszéltünk.
-
H_Farkas
csendes tag
válasz
Odin_James #3146 üzenetére
Az is érdekes, amit írsz. Nekem 2 GHz-es Celeron-al meg 7600 GS-el is szaggatott (1024x768-as felbontásban+minden maxon).
Az általad leírt gépen meg hát... legfeljebb az Aknakereső nem szaggat.
+++++++++++++++++++++++++++++++
na a vicces csávó. te mennyi idös is vagy ? 15 ?
2 g celeron, meg lebutitva egy 7600 -assal ? WEHEHEHEaz télleg lassabb, mint a fenti konfig
talán utána kéne nézni, réggebben mekkora eröt képviselt egy V5 egy NEM celeronos gépben.nem ? win98 se -röl van szo, nem win xp röl, satöbbi. UTÁNANÉZNI ! nem elöször a fasság0t beirni
( no off )
-
Black-core
aktív tag
válasz
Odin_James #3146 üzenetére
Igen ez számomra is több mint érdekes.Anno még a 3500+ procimal meg 8600gtvel 1024x768 ban minden maxon. ment kb stabil 30 -40 fps-t.
Próbáld újratenni a játékot.
-
kizcar
tag
válasz
Black-core #3144 üzenetére
Ha bekapcsolom a Vsyncet és a Light Trailst, akkor még jobban szaggat.
Amúgy ez a szaggatás nem olyan nagyon vészes. Sokak számára ez fel sem tűnne - pl haveromnak tuti nem - de én ilyenekre nagyon finnyás vagyok.
Pontosabban csak akkor zavar, ha tudom, hogy a játéknak totál simán kéne mennie, és erre mégsem megy úgy ahogy kellene.
Mondjuk az is lehet, hogy nem kellett volna patchelni, vagy nem kellett volna Mclaren F1-et meg kamiont meg ilyeneket belepakolni. -
H_Farkas
csendes tag
érdekes. a játék egy P3 -as Tualatin gépen (1400 mhz @1600) , és egy voodoo 5 -ös kártyán jáccottuk, massziv 30-60 FPS -sel, MAX -on, de sose szaggatott, egyszer sem. (win98se)
5 let : a gépeddel lehet valami ERÖSEBB CACHE -probléma. nem ?
-
kizcar
tag
Sziasztok!
Patchelve van a játék (1.2), Radeon 5770 videókártyám van, Phenom II X4 945 proci, 2GB ram 533Mhz. Maxon 1600x1200-ban vsync nélkül mindenhol 120FPS, de ennek ellenére elég gyakran beszaggat. Próbáltam lowon kisebb felbontásban (640x480) és ugyanúgy szaggat.
Ez miért van?
Ilyen bika gép kell neki? -
H_Farkas
csendes tag
Rájöttünk, hogy is lehet MULTIBAN tolni a NFS : U2 játékot !!! akit érdekel, ITT A LINK !!
-
Steve-S
tag
Üdv!
Ennek a gammának van még netes támogatása? Úgy értem működnek még az online szerók és lehet játszani neten? Mert lehet megveszem, szinte mindenhol már 1000 Ft alatt osztogatják!
-
the_sam
csendes tag
Mondjuk szerintem, az U2 legjobb nfs eddig, az újak rohadt ramatyok, még az MW az ami elmegy...
-
sagesz93
addikt
válasz
Black-core #3135 üzenetére
Lehet van benne valami!
Eddig egyforma mentéssel toltuk. Majd megprobáljuk akkor így, THX! -
sagesz93
addikt
Hi!
valaki tolja lan-ba?
Haverral üldőzés módban szeretnénk csak úgy szadulni, és fel szeretnénk menni a hegyekbe, de az zárva van...Próbáltunk trainereket, de mindig csak az egyik embernek működik így.
)
Valakinek sikerült feljutni a hegyekbe ebben a játékmódban? -
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #3132 üzenetére
THX Megoldva!
-
Black-core
aktív tag
Hogy kell használni ezt az univerzális wilde screen patch-et?Nekem sehogy nem jön össze
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black-core #3130 üzenetére
Aha!
Nálam jó! -
dragonfx
veterán
valaki nyomja még ezta gammát?
lanba megy hamachival???undeground1 topikba írtam
-
Atomgeszi
nagyúr
Tom régi téma meg minden. De vajon előlehetne csikarni 1920x1080as felbontást a játékba? A max az 1280x1024..nagyon gáz!
-
-
Fényhozó
tag
Üdv minden tuning mesternek!
Segítségeteket szeretném kérni eme nagybecsű örökzöldhöz. Feltettem újra, de gyarló módon sajna letöltöttem. Szánom bánom bűnömet, oké majd meg fogom venni, de addig is. Egy spanyol verzióba sikerült belebotlanom. Kérdéseim
1: Fel lehet-e tenni erre is a magyarítást valahogy? (Nekem nem sikerült)
2: Ha nem, akkor hol az istenben lehet a nyelvezetét átállítani angolra legalább. (Már ha lehet.)
Előre is köszönöm a válaszaitokat. Jah, bónuszként még annyit kérdeznék, hogy létezhet hogy egy 256megás 9600XT kevés volna neki? 1giga rammal, meg 1900Mhz-es AthlonXP-vel.
Már nem emlékszem annak idején milyen felbontásban nyüstöltem, de akkor egy Athlon64 1800mhz 1giga ram és egy 9800Pro 128 megással toltam, és nem emlékszem rá hogy ilyen szarul futott volna.
thx
-
Moonline.
aktív tag
válasz
parandroid #3121 üzenetére
Megvolt, de már eleve azt sem engedi hogy az általam kreált LAN lobbyba belépjek..
-
fekeandras
őstag
válasz
parandroid #3121 üzenetére
Mi anno 4en akartunk lanon játszani.Mind a négyünk gépén eredeti patcheletlen verzió volt mégsem tudtuk játszani egy perset sem
.
-
Moonline.
aktív tag
Várom ám a megoldásokat...
-
Moonline.
aktív tag
Help, nem akar menni a LAN. Hamachi fenntvan, servers.cfg fájl beállítottam, de nem enged be a lobbyba. Azt írja h nem tud kapcsolódni az EA serverhez. Van megoldás?
-
Bluegene
addikt
75 % ná elakadtunk és az a kérdés h hol írja ki melyik városrészben járunk épp, hol írja ki h éppp hol vagyunk
és kivel kell versenyezni?
hol a büdös fenébe van az az East Coal City. mert nem írja ki h hol van
-
h.adam.92
őstag
hy
itt nem lehet megcsinálni, hogy törjön a kocsi? v legalább a szélvédő, mert az első versenyek tutorialaiban, amikor a skyline megy ott törtik a szélvédő
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne ha végigtoldam (nem 100%-ig csak a gratulálós sms-ig) akkor hiába csinálom az outrunokat nem fogom megkapni a wide body kittet?
segítsetek plz vagy milyen más mód van rá hogy megkapjam ilyenkor? -
Fucsi
tag
Hali.Lan módban trafficot hogy tudom állítani???Mert nem taáltam semmit hozzá....vki heélp!!!Nagyon fontos...kreditbukó Lanjátéknak szánom
-
sagesz93
addikt
HI!
Valaki nemtudja hogy hogyan tudnék szerettett undergroundommal 1440×990-ben játszani? mert ugye mostanában váltottam wide moncsira aztán nem tudom 1280×1024-nél nagyobbra rakni a felbontást! erre valaki valami tanácsot tudna adni?
U2&CiviC Powaa -
Pecc
őstag
válasz
fekeandras #3109 üzenetére
Anno hamachin játszottam sokat lan módban. Asszem egy "servers" nevű fájlt kellett cserélnünk.
-
fekeandras
őstag
Egy kis segítség kellene.Helyi hálón hogyan tudnánk összekötni a játékot?Hallottam lan patch-ről ez hogyan működik?Valakinek erről tapasztalat?Vasárnap lenne lanparty addigra kéne egy kis help.Köszi.
-
anonymus90
csendes tag
válasz
napoleon2323 #3106 üzenetére
kossz
-
napoleon2323
tag
válasz
anonymus90 #3104 üzenetére
Szia!Egy pár hozzászolással ezelött van a megoldás a problémádra.
-
anonymus90
csendes tag
help me! hogy lehet tovabb jutni? 50%-nal vok es megcsaltam sok rejtett versenyt is.
-
Sam8888
tag
válasz
napoleon2323 #3100 üzenetére
Nekem az utolsó küldit nem adja be! Mindenem fullon van, 10 csillagos a verda, de nemadja be az utolsó versenyt!!!
-
Szpiko
csendes tag
válasz
napoleon2323 #3100 üzenetére
Köszi ,megpróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Hardcore café
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest