Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #17250 üzenetére
Azért a kivitelezésre kíváncsi leszek.
Ahogy a kolléga is írja ezeket a dolgokat már megmutatták a konzolfelhasználóknak és nagyon sok embernek fontos lett.
Az is be lett mutatva, hogy a 3/4-e a performance-t módot használja.
Majd most egy huszárvágással el lesz véve tőlük? Vegyél Pro-t ha 60fps-t akarsz?
Másik oldalon még a kiadó/stúdiók azzal fognak szembesülni hogy a játékokat lehúzzák a userek mert szarul futnak.Amit egyszer már oda adtál nekik azt teljesen más elvenni, mint amikor egy új dolog kell-e vagy nem.
-
opr
nagyúr
Eh, konzol. Gen elejen minden szep es jo (amig realisak az elvarasaink), kozepen mar erosen gyulekeznek a viharfelhok, a vegen meg egyenesen orulni kell a stabil 720p@30fps-nek.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
F-ECT$
titán
Én az fps-re érzékeny vagyok (bár láttam már viszonylag jól megoldott 30 fps-es játékot is), a mosottas textúrák, kis felbontás, RT hiánya, egyszerű árnyékok szerencsére nem zavarnak. Így a performance mód nekem általában elég a jó élményhez.
Viszont ahogy Jazz^ is írja: ha már performance-ban sincs meg a stabil 60 fps, az azért gáz.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest